Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
10%
0
N/A
3
30%
5
50%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
10%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Corto Maltese έγραψε:αι σήμερα αν είχε συμφωνία εξ αρχής ότι κάτσε 2ος στην εκκίνηση και θα πάρεις τη νίκη μετά

Και γιατί να την πάρει χαριστικά; Η Ferrari έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι παρεμβαίνει μόνο όταν χάνονται βαθμοί Κατασκευαστών ή ο ένας οδηγός είναι εκτός διεκδίκησης. Δεν ίσχυε τίποτα από τα δύο σήμερα. Και στην Monza δεν μπορείς να καθυστερήσεις κανέναν. Σε περνάνε σαν σταματημένο στην ευθεία αν πλησιάσουν. Άσε που στο τέλος 2ος έμεινε μετά την εκκίνηση...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#532288 Γιατί όχι Δια; Υπάλληλος είναι, τη δουλειά του κάνει. Δεν είναι προσωπικό. Θα καταλάβουν οι τιφονζι. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#532289 Και οι της CIA υπάλληλοι είναι. Γκούλαγκ Νο 13, στο κελί 33... :s_sarcastic

Μένει από λάστιχα ο Κίμι. Μόνο ο κινητήρας μας, μας σώζει στις ευθείες. :help:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#532293 - Κατάλαβες Δια;
- Κατάλαβα Κόρτο.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#532295 Σήμερα χάθηκαν και τα 2 πρωταθλήματα (εκτος συγκλονιστικού απροόπτου).
Κατάλαβες πως τα κέρδισε η Μερσέντες Δία μου; Έχοντας ξεκάθαρο status νο1 και νο2 οδηγού μέσα στην ομάδα.
Ένας αγώνας σήμερα που στη χειρότερη έπρεπε να είναι για εμάς 1-3. Κατέληξε σε φιάσκο γκράντε.
Λόγω ακριβώς αυτού. Ότι δεν έχουν τα κάκαλα να ξεκαθαρίσουν στον λιγότερο καλό (για να το πω ευγενικά) από τους 2 οδηγούς μας, ότι ειναι το 2ο βιολί στην ομάδα.
Καληνύχτα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#532297 Θέλω ειλικρινά να μου πείτε τι θα άλλαζε σήμερα αν υπήρχε Νο 1 οδηγός... Δεν θα τράκαρε ο Φέττελ με τον Χάμιλτον; Θα έβαζαν πιο μετά μέσα τον Κίμι για λάστιχα ώστε να μην είναι εκτεθειμένος στο τέλος του αγώνα;
Άβαταρ μέλους
By edmond
Bayern7 έγραψε:Σήμερα χάθηκαν και τα 2 πρωταθλήματα (εκτος συγκλονιστικού απροόπτου).
Κατάλαβες πως τα κέρδισε η Μερσέντες Δία μου; Έχοντας ξεκάθαρο status νο1 και νο2 οδηγού μέσα στην ομάδα.
Ένας αγώνας σήμερα που στη χειρότερη έπρεπε να είναι για εμάς 1-3. Κατέληξε σε φιάσκο γκράντε.
Λόγω ακριβώς αυτού. Ότι δεν έχουν τα κάκαλα να ξεκαθαρίσουν στον λιγότερο καλό (για να το πω ευγενικά) από τους 2 οδηγούς μας, ότι ειναι το 2ο βιολί στην ομάδα.
Καληνύχτα.

+ άπειρο.
Το πολύ το κυρ ελέεισον το βαριέται και ο παπάς.
Δεν υπάρχει 1 και 2 και κλάιν.
Βαρεθήκαμε...

REALZEUS έγραψε:Θέλω ειλικρινά να μου πείτε τι θα άλλαζε σήμερα αν υπήρχε Νο 1 οδηγός...

Ρητορική η ερώτηση;
Ρώτα τον λύκο που δεν θα έχει τέτοιες εμμονές όταν θα σηκώνει στο τέλος της χρονιάς ΚΑΙ των οδηγών, γιατί των κατασκευαστών άστο...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#532299 Καταλάβατε τι έγινε σήμερα; Ο Χαμ τράκαρε με τον Φέττελ. ΟΚ, μπορεί να συμβεί στον καθένα. Ο αγώνας χάθηκε όταν έβαλαν μέσα τόσο νωρίς για λάστιχα τον Κίμι. Ο οποίος Κίμι παλεύει τώρα με μια... Williams. :svivhaha: Τώρα τι σχέση έχουν τα Νο1 και Νο2, περιμένω να μου το αναλύσετε!!!
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 02 Σεπ 2018, 17:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά