Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
REALZEUS έγραψε:Μαρκοβάγγο γιατί μας χαλάς την αντι-Συριζαϊκή γλαρόσσουπα με αριθμούς; :x

γιατί λείπει ο nass να βάλει άλλους αριθμούς, οι υπόλοιποι βαριούνται-στερούνται γνώσεων :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#510443 Βαριούνται όχι, αν βαριούνται δεν ποστάρουν.
Τα νουμεράκια τα έχω βάλει εγώ από πολύ παλιά και με πηγές την ΕΕ και το ΔΝΤ.
Τα νούμερα πάντα ίδια είναι, αν η πηγή είναι η σωστή.
Η ερμηνεία πάλι μπορεί ν'αλλάξει...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#510448 Συνήθως όταν βαριέται ο κόσμος ασχολείται με φόρα, προφανώς όχι όταν έχει κάτι καλύτερο να κάνει.

Εκτός αν μιλάμε για επαγγελματίες παπαγαλάκια.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#510452 Α, ΟΚ. Χαίρομαι που το διευκρίνισες.
Ο markvag πρέπει να είναι παπαγαλάκι λοιπόν, δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η επιμονή του να βάζει στοιχεία.
Είναι σίγουρα ύποπτο το δίχως άλλο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#510470 Ειναι τοσο δυσκολο να βρεθουν στοιχεια που να αντικρουουν τις αποψεις του Μαρκοβαγγου τελικα; :hmmm:

Ουτε με ενα απλο γκουγκλαρισμα βρε Ντιμικ; :(

Σωνει και καλα "θα φερω τον θειο μου" τον nass να μας δειξει αυτος; :s_dunno

Τοσο κυνικος τελικα;

Και μεχρι να ερθει τι θα κανουμε; :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Τσαμικο ;

Ξερω. Θα παμε πισω στα ΕΠΙΚΑ ποστινια εκεινης της περιοδου :thumbsup: . Ειχαμε ΠΛΥΜΜΗΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ. :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#510475 Τα νουμερα ξερεις τι ειναι μερικες φορες?
Πιπες!!

Ειναι η ανεργια στο 20% πχ.
Το αλλο 3μηνο παει 19,5%

Πας λοιπον στις ουρες του ΟΑΕΔ και λες παιδια ερχονται καλυτερες μερες...Κοιταχτε η ανεργια μειωθηκε 0,5%
:yahoo:
Άβαταρ μέλους
By dimik
g8777 έγραψε:Ειναι τοσο δυσκολο να βρεθουν στοιχεια που να αντικρουουν τις αποψεις του Μαρκοβαγγου τελικα; :hmmm:

Ουτε με ενα απλο γκουγκλαρισμα βρε Ντιμικ; :(

Σωνει και καλα "θα φερω τον θειο μου" τον nass να μας δειξει αυτος; :s_dunno

Τοσο κυνικος τελικα;

Και μεχρι να ερθει τι θα κανουμε; :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Τσαμικο ;

Ξερω. Θα παμε πισω στα ΕΠΙΚΑ ποστινια εκεινης της περιοδου :thumbsup: . Ειχαμε ΠΛΥΜΜΗΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ. :shifty:

Ψήνω μπριζόλες και μπιφτέκια στον ΦΟΥΡΝΟ, δεν έχω χρόνο και δεν ασχολούμαι με τέτοια. :rtfm:

Μέχρι να έρθει ο nass ανοίξτε μια μπύρα και χαλαρώστε, ναι δίκιο έχει ο markvag και όποιος άλλος πιστεύει ότι έχει δίκιο τελοσπάντων, αύριο-μεθαύριο πάλι ΕΝΦΙΑ κλπ θα πρέπει να πληρωθούν.

Διακρίνω έναν πόνο για τον nass όμως :hmmm: magic word κι ετς :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Geo f1 έγραψε:Τα νουμερα ξερεις τι ειναι μερικες φορες?
Πιπες!!

Το αλλο 3μηνο παει 19,5%

Πας λοιπον στις ουρες του ΟΑΕΔ και λες παιδια ερχονται καλυτερες μερες...Κοιταχτε η ανεργια μειωθηκε 0,5%

Εσύ δεν έλεγες ότι τα CCs μας κατέστρεψαν; Παιδάκια λιποθυμάνε στις τάξεις κλπ. Oh wait, αυτό γίνονταν και πριν. :roll:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
pik. έγραψε:markvag δεν ξερω ποιος σου εχει υποσχεθει Μ3 αν αναπτυσεις αυτες τις θεσεις στο ιντερνετ,απλα στο λεω να ξερεις>>θελω και εγω.

:s_whiteflag

Η ιστορία της ελληνικής βλαχοδεξιάς σε 1.5 :shifty: γραμμή . Άξιος :s_roses
Τελευταία επεξεργασία από rx8_drifter και 20 Μάιος 2018, 21:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#510482 Ντιμικ τι να σου πω :hmmm: , ψησε τα μπιφτεκια στον φουρνο :shifty: μπας και σου περασει ο πονος που απων μελος δεν ερχεται να σωσει την παρτιδα (πολυ σιγουρο σε βλεπω οτι θα παρει το μερος σου :shifty: ), εγω ουτε καν που τον θυμομουν :shifty:

Γκεακο τοσο το χειροτερο για την πραγματικοτητα . :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By dimik
#510485 Να σώσει την παρτίδα.....απλά τότε υπήρχε παρτίδα και είχε κάποιο ενδιαφέρον, τώρα είναι μονόλογοι με διαλείμματα για γκαζόζα :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Geo f1 έγραψε:Τα νουμερα ξερεις τι ειναι μερικες φορες?
Πιπες!!

Το αλλο 3μηνο παει 19,5%

Δεν έχεις άδικο. Τα νούμερα είναι πίπες όταν γύρω μας υπάρχει τεράστια ανεργία, μισθοί 300€ κτλ.

Αλλά μερικοί, τα ίδια νούμερα τα βλέπουν διαφορετικά, ανάλογα με ποιο κόμμα υποστηρίζουν.