Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#49860 Ας ενημερωθούν οι συνφορουμίτες πάντως :)
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Thomas_C200K έγραψε:
cabala10 έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:
cabala10 έγραψε:τα νερα που δινουν τα μοντελα για πεμπτη-παρασκευη-σαβ για την αττικη ειναι πολλα παρα πολλα..
ελπιζω να μην συνεχισουν σε αυτο το μοτιβο γιατι θα εχουμε καταστροφες και παλι..

Υπερβολές :lol: ετοίμασα βάρκα :lol:

υπερβολες? ειδες το τελευταιο ραν ποσα χιλιοστα εδεινε? 80+ στην αττικη! δεν εχω ξαναδει τετοιο νουμερο απο μοντελο ποτε

Ούτε τα μισά δεν θα βγούν :rtfm: :(

σχεδον ποτε δεν πεφτει μεσα αλλα μην ξεχνας οτι το ποτε παει να πει και παραπανω χιλιοστα.. :lol:
Άβαταρ μέλους
By leonp
dimviii έγραψε:
leonp έγραψε:Έχουν μουχλιάσει οι τοίχοι στο σπίτι μου από την υπερβολική υγρασία παρόλο που το καλοριφέρ καίει συνέχεια.

Έβγαλα την κουκούλα από το αμάξι για να στεγνώσει επιτέλους και γιατί είχε γεμίσει σαλιγκάρια.

Πότε θα τελειώσει η εποχή των μουσώνων;

αφυγραντηρες δεν κανουν τιποτα Λεωνιδα?(αυτοι που αγοραζεις απο σμ με τα ανταλλακτικα λεω)
σε εξοχικο φιλου(κλειστο μηνες+ παλια κατασκευη) παντως κανουν δουλεια.

εντιτ σημερα ξυπνησα 4,30 το πρωι για το ταξιδι μεχρι Γιαννενα,εβρεχε σε ολη τη διαδρομη μεχρι το Ριο,με τη μονοδρομηση και τις εκατομμυρια ανακλαστικες πινακιδες ειδαν αστρακια τα ματακια μου :dizzy:
650χλμ σημερα και 10 επισκεψεις πελατων+ την πρωινη πιπα μεχρι Ριο,εχω παρταλιασει. :s_hang

Καλή ιδέα η αφύγρανση. :)
Έβαλα τα κλιματιστικά στο DRY, με 26 βαθμούς μέσα στο σπίτι τα είχα στο 24 και δούλευαν ελάχιστα.
Τα κατέβασα στο 23 και δουλεύουν συνέχεια, πλευριτώθηκα.
Κρύωσε το σπίτι πήγε στο 25 και σταμάτησαν, τώρα φαίνεται περιμένουν να ξαναζεσταθεί το σπίτι για να ξαναδουλέψουν.

Πρώτη φορά χρησιμοποίησα κλιματιστικά χειμώνα για αφύγρανση.
Μέχρι τώρα έβαζα ένα παράθυρο σε ανάκλιση και στέγνωναν όλα, φέτος όμως με τις συνεχείς βροχές και τα ρούχα που είναι απλωμένα μέσα στο σπίτι γιατί έξω δεν στεγνώνουν ποτέ, τρέχουν νερά από τα τζάμια.

Τα κλιματιστικά κάνουν δουλειά, τα τζάμια σχεδόν στέγνωσαν μόνο τα μαρμαρικά από κάτω έχουν νερά αλλά και εκείνα θα στεγνώσουν.
Τι κωλουγρασία είναι αυτή φέτος...

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By dimviii
leonp έγραψε: φέτος όμως με τις συνεχείς βροχές και τα ρούχα που είναι απλωμένα μέσα στο σπίτι γιατί έξω δεν στεγνώνουν ποτέ, τρέχουν νερά από τα τζάμια.

μαλλον εδω ειναι το προβλημα.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Άβαταρ μέλους
By leonp
Thomas_C200K έγραψε:Γιατί δεν παίρνεις στεγωτήρα ρούχων??

Γιατί τα ρούχα πάντα στέγνωναν στο μπαλκόνι εκτός από φέτος που ήρθε ο μουσώνας.

Αφού αναγκάστηκα να βγάλω την κουκούλα από το αυτοκίνητο για να στεγνώσει και γιατί είχε γεμίσει σαλιγκάρια (5-6 μεγάλα και πολλά μικρά).
Σαλιγκάρια στην κουκούλα δεν είχα ξαναδεί ποτέ.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
KiloMeater έγραψε:Μεγάλη εφεύρεση το στεγνωτηριο.... φέτος πρώτη φορά χρησιμοποιήσαμε, σωτηρία

Πες το στη γυναίκα μου, που το έχουμε και το κοιτάμε...επειδή δεν τα στεγνώνει "καλά" και "ωραία" τα ρούχα, πρέπει σώνει και ντε να τα απλώνουμε όπου βρούμε (και προφανώς τις τελευταίες μέρες μέσα στο σπίτι) :dizzy: ...σχεδόν τζάμπα ένα χιλιάρικο να κααααάθεται....

Επιρροές από την μάνα της σίγουρα.... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Geo f1 έγραψε:Δεν κανει λεει να απλωνουμε ρουχα μεσα στο σπιτι...!!!

Σωστά στα λέει η κουτσούνα, όλη αυτή η υγρασία απορροφείται από τους τοίχους.

The Ace έγραψε:Πες το στη γυναίκα μου, που το έχουμε και το κοιτάμε...επειδή δεν τα στεγνώνει "καλά" και "ωραία" τα ρούχα, πρέπει σώνει και ντε να τα απλώνουμε όπου βρούμε (και προφανώς τις τελευταίες μέρες μέσα στο σπίτι) :dizzy: ...σχεδόν τζάμπα ένα χιλιάρικο να κααααάθεται....

Επιρροές από την μάνα της σίγουρα.... :shifty:

Well κι εμείς έχουμε πλυντήριο με στεγνωτήριο αλλά δε νομίζω να έχει χρησιμοποιηθεί τόσα χρόνια ίσως μια φορά για δοκιμή. Μάλλον θα το αποφεύγουν επειδή καίει ρεύμα

Εμένα δε μ'ενδιαφέρει αυτό που θα πάνω να έχει ή όχι, αρκεί να χωράει και να μη πληρώσω μια περιουσία. Α, και να μην έρχεται στο σαλόνι για καφέ. Όταν έρθει η ώρα θα ρωτήσω σχετικά :iconcool: