https://n26.com/r/thomasm9467
Thomas_C200K έγραψε:cabala10 έγραψε:Thomas_C200K έγραψε:cabala10 έγραψε:τα νερα που δινουν τα μοντελα για πεμπτη-παρασκευη-σαβ για την αττικη ειναι πολλα παρα πολλα..
ελπιζω να μην συνεχισουν σε αυτο το μοτιβο γιατι θα εχουμε καταστροφες και παλι..
Υπερβολέςετοίμασα βάρκα
υπερβολες? ειδες το τελευταιο ραν ποσα χιλιοστα εδεινε? 80+ στην αττικη! δεν εχω ξαναδει τετοιο νουμερο απο μοντελο ποτε
Ούτε τα μισά δεν θα βγούν![]()

dimviii έγραψε:leonp έγραψε:Έχουν μουχλιάσει οι τοίχοι στο σπίτι μου από την υπερβολική υγρασία παρόλο που το καλοριφέρ καίει συνέχεια.
Έβγαλα την κουκούλα από το αμάξι για να στεγνώσει επιτέλους και γιατί είχε γεμίσει σαλιγκάρια.
Πότε θα τελειώσει η εποχή των μουσώνων;
αφυγραντηρες δεν κανουν τιποτα Λεωνιδα?(αυτοι που αγοραζεις απο σμ με τα ανταλλακτικα λεω)
σε εξοχικο φιλου(κλειστο μηνες+ παλια κατασκευη) παντως κανουν δουλεια.
εντιτ σημερα ξυπνησα 4,30 το πρωι για το ταξιδι μεχρι Γιαννενα,εβρεχε σε ολη τη διαδρομη μεχρι το Ριο,με τη μονοδρομηση και τις εκατομμυρια ανακλαστικες πινακιδες ειδαν αστρακια τα ματακια μου![]()
650χλμ σημερα και 10 επισκεψεις πελατων+ την πρωινη πιπα μεχρι Ριο,εχω παρταλιασει.

leonp έγραψε: φέτος όμως με τις συνεχείς βροχές και τα ρούχα που είναι απλωμένα μέσα στο σπίτι γιατί έξω δεν στεγνώνουν ποτέ, τρέχουν νερά από τα τζάμια.
Thomas_C200K έγραψε:Γιατί δεν παίρνεις στεγωτήρα ρούχων??
KiloMeater έγραψε:Μεγάλη εφεύρεση το στεγνωτηριο.... φέτος πρώτη φορά χρησιμοποιήσαμε, σωτηρία
...σχεδόν τζάμπα ένα χιλιάρικο να κααααάθεται....
Geo f1 έγραψε:Δεν κανει λεει να απλωνουμε ρουχα μεσα στο σπιτι...!!!
The Ace έγραψε:Πες το στη γυναίκα μου, που το έχουμε και το κοιτάμε...επειδή δεν τα στεγνώνει "καλά" και "ωραία" τα ρούχα, πρέπει σώνει και ντε να τα απλώνουμε όπου βρούμε (και προφανώς τις τελευταίες μέρες μέσα στο σπίτι)...σχεδόν τζάμπα ένα χιλιάρικο να κααααάθεται....
Επιρροές από την μάνα της σίγουρα....

Ε και τι τον νοιάζει, το αφήνει εκεί και κλέβει αλ[…]
Δεν ξέρω για τα σποτ αλλά για την αντισεισμική τεχ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]