REALZEUS έγραψε:axel12p έγραψε:Ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ εντωμεταξύ, αναφέρει πως δεν μπορεί να εγγυηθεί πως δεν θα ξανα υπάρξει πρόβλημα με τον αγωγό, καθώς είναι 40 ετών και είναι πολύ πιθανό να σπάσει ξανά.
Κατά τα άλλα, τα τελευταία χρόνια το μόνο που ακούμε είναι το θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ και ο φόβος μη χαθεί η ποιότητα των υπηρεσιών από τον ιδιώτη...
Ο ιδιώτης θα άλλαζε τον αγωγό προληπτικά δηλαδή;
Αν ειχε ανταγωνισμο και επρεπε να κρατησει τον πελατη του τοτε ναι... Τα ιδια λεγαμε και για τον ΟΤΕ να θυμισω πριν οχι παρα πολλα χρονια!
Αν ηταν ακομα δημοσιος φορες σημερα θα χαιρομασταν για τον διπλασιασμο της adsl γραμμης μας απο 384 σε 768 kbps και θα πατουσαμε το 0 αν δεν μας ακουγε ο συνομιλητης μας!
Λεγονται επενδυσεις... Κατι πραγματικα αγνωστο για δημοσιο η δημοτικο φορεα!
Και ουτε ενας κρατικοδιαιτος φουστης δεν δεχτηκε να υποβαλλει την παραιτηση του ακομα και τη στιγμη που μιλαμε!
Ανταυτου οι καρναβαλοι μας εδειξαν φωτογραφιες απο την ζημια στον αγωγο οπου φαινοταν 1 (ενας!!) εργατης να κοιταει την ζημια η να κανει βολτα πανω απο τον αγωγο! Δεν ειχαν ουτε καν την στοιχειωδη "φαγουρα" να βαλουν μερικους να κανουν οτι δουλευουν για να γλιτωσουν το ρεζιλικι! Γιατι θα χασουν τη θεσου τους η θα δεχτουν κυρωσεις θα μου πεις και θα εχεις και δικαιο...
Επίσης, οι αστειότητες με την ιδιωτική πρωτοβουλία θα τελειώσουν όταν καταλάβουμε ότι οι ιδιώτες πήραν τα δίκτυα των δημόσιων επιχειρήσεων που πληρώθηκαν με λεφτά του ελληνικού λαού! Θέλετε και παράδειγμα; Δείτε τις εθνικές οδούς!!!
REALZEUS έγραψε:Κάντο ιδιωτικό για να μην το βλέπεις ποτέ αν δεν έχεις να δώσεις όσα σου ζητάνε!
Αληθεια τωρα?
Η λυση που προτεινεις ειναι να το κρατησουμε δημοσιο για να μπορουμε να το φεσωσουμε?!?REALZEUS έγραψε:Επίσης, οι αστειότητες με την ιδιωτική πρωτοβουλία θα τελειώσουν όταν καταλάβουμε ότι οι ιδιώτες πήραν τα δίκτυα των δημόσιων επιχειρήσεων που πληρώθηκαν με λεφτά του ελληνικού λαού! Θέλετε και παράδειγμα; Δείτε τις εθνικές οδούς!!!
Προτιμω ξεκαθαρα τα τουνελ των τεμπων απο τον δημοσιο δρομο που υπηρχε, την Εγνατια οδο, την Αττικη Οδο και την Ιονια οδο!
Οι δρόμοι που αναφέρεις έγιναν με κεφάλαια του Κράτους. Τώρα ιδιωτικοποιήθηκαν και καλή χώνεψη μας τα διόδια...
REALZEUS έγραψε:Το νερό σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο είναι δημόσιο (όλα θα έπρεπε να ήταν δημόσια, αλλά ας μην το πάμε εκεί). Στο Παρίσι που πήγαν να το ιδιωτικοποιήσουν έφαγαν τα μούτρα τους και το εθνικοποίησαν πάλι!!! Την ιστορία με τα αγγλικά τραίνα την ξέρεις;![]()
Οι δρόμοι που αναφέρεις έγιναν με κεφάλαια του Κράτους. Τώρα ιδιωτικοποιήθηκαν και καλή χώνεψη μας τα διόδια...
Ξερω την ιστορια με τα ελληνικα τραινα και μου φτανει... Και απο σημερα ξερω και την ιστορια με τα θεσσαλονικιωτικα νερα! Και αυτη μου φτανει!
Ιδιωτικοποιηση χθες μπας και παρουμε καμια υπηρεσια της προκοπης! Και οποιος κρατικοδιαιτος νομιζει οτι αξιζει να στρωσει τον κωλο του και να το αποδειξει!
melos86 έγραψε:[
Λεγονται επενδυσεις... Κατι πραγματικα αγνωστο για δημοσιο η δημοτικο φορεα!
Ναι... γιατί κανένας δρόμος, αεροδρόμιο, δίκτυο ηλεκτροδότησης, λιμάνι, σιδηρόδρομος, δίκτυο αποχέτευσης / νερού, κτλ... κανένα από αυτά δεν φτιάχτηκε από το δημόσιο. Πάλι καλά που είχαμε τους ιδιώτες να μας τα φτιάξουν όλα αυτά...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Και ας μην πιασουμε και τις υπολοιπες ΔΕΚΟ που αποτελουν "περιουσια του ελληνικου λαου", βλεπε ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ κλπ κλπ... Καμια 12αρια δις μας εβαλαν μεσα και ολα αυτα για να πληρωνονται τα στελεχη τους!
Ξέρουμε που βρισκόμαστε;
Τώρα έμαθα ότι εχει μαραθώνιο αύριο στη θεσνικη. Θα πάει κανείς αύριο για τα 10 χλμ; δε δηλώθηκα αλλά σκέφτομαι να πάω, εχω φέρει περιβολή μαζί.
8:45 αύριο πρωί εκκίνηση Δυτ. Θεσνικη
< >
When the going gets tough, the tough get going
melos86 έγραψε:REALZEUS έγραψε:Το νερό σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο είναι δημόσιο (όλα θα έπρεπε να ήταν δημόσια, αλλά ας μην το πάμε εκεί). Στο Παρίσι που πήγαν να το ιδιωτικοποιήσουν έφαγαν τα μούτρα τους και το εθνικοποίησαν πάλι!!! Την ιστορία με τα αγγλικά τραίνα την ξέρεις;![]()
Ξερω την ιστορια με τα ελληνικα τραινα και μου φτανει... Και απο σημερα ξερω και την ιστορια με τα θεσσαλονικιωτικα νερα! Και αυτη μου φτανει!
Ιδιωτικοποιηση χθες μπας και παρουμε καμια υπηρεσια της προκοπης! Και οποιος κρατικοδιαιτος νομιζει οτι αξιζει να στρωσει τον κωλο του και να το αποδειξει!
Ευτυχώς που ο περισσότερος κόσμος δεν έχει τέτοια μυαλά. ΕΥΤΥΧΩΣ!!!