Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#495144 Απλά πράγματα. Ζεστό γάλα ή τσαγάκι. Τι ακριβώς σε προβληματίζει στον ύπνο όμως;
Α και μια αλλαγή στρώματος δεν 'ειν' κακή ιδέα. Ευκαιρία για νέες αγορές.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Geo f1 έγραψε:Δεν κοιμαμαι καλα τον τελευταίο καιρο..
Για αυτο το eviol.
Εικόνα

.

Αν δεν κουραστείς πως θα νυσταξεις ;
:protest:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#495171 Ίσως από το extra βάρος να πιέζονται κάποια όργανα ή αρτηρίες και δε γίνεται καλή κυκλοφορία στο αίμα. Δοκίμασε να κάνεις τούμπα το στρώμα για αρχή, το πάνω κάτω.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
vasilis έγραψε:εμείς αγαπάμε xanax :inlove:

xanax έγραψαν πρόσφατα σε φίλο μου γιατί έχει άγχος και έκανε αλωπεκία :dizzy: (αυτός τρώει άμεσα κράξιμο)

ο πατέρας μου παίρνει λεξοτανίλ για να κοιμηθεί επειδή έπαθε καρκίνο και στενοχωρήθηκε (αλλά αυτό συνεχίζει 10 χρόνια :roll: και πλέον τον ξεπέρασε και είναι συνταξιούχος, ας κοιμηθεί το πρωί )

μήπως, λέω μήπως υπάρχει κάποιου τύπου κατάχρηση των φαρμάκων; ή μήπως τα γράφουν με το παραμικρό.. :hmmm:

mousatos έγραψε:Ίσως από το extra βάρος να πιέζονται κάποια όργανα ή αρτηρίες και δε γίνεται καλή κυκλοφορία στο αίμα. Δοκίμασε να κάνεις τούμπα το στρώμα για αρχή, το πάνω κάτω.

εννοείται, αλλά όταν είσαι χοντρός επειδή ο ύπνος είναι πιο ζόρικος στριφογυρίζεις τουλάχιστον κάθε μια ώρα

επίσης παίζουν και κάτι ανωστρώματα που είναι πολύ άνετα, αν δε θέλει κάποιος να αλλάξει όλο το στρώμα, αλλά γενικά το στρώμα είναι πολύ βασικό
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 16 Μαρ 2018, 15:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
mousatos έγραψε:Ίσως από το extra βάρος να πιέζονται κάποια όργανα ή αρτηρίες και δε γίνεται καλή κυκλοφορία στο αίμα. Δοκίμασε να κάνεις τούμπα το στρώμα για αρχή, το πάνω κάτω.

:sorry:

Τα οργανάκια μου
Άβαταρ μέλους
By dimik
#495181 Νταξ ρε παίδες κι εγώ χοντρός είμαι αλλά όπως πέσω σηκώνομαι και από στις 11 το αργότερο είμαι στο κρεβάτι, έχει και μέρες που την πέφτω νωρίτερα.

Το θέμα το έθεσε σωστά ο red monster, πρέπει να κουράζεσαι κιολας.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
QsisVTS έγραψε:
vasilis έγραψε:εμείς αγαπάμε xanax :inlove:

μήπως, λέω μήπως υπάρχει κάποιου τύπου κατάχρηση των φαρμάκων; ή μήπως τα γράφουν με το παραμικρό.. :hmmm:

μπα, το αντίθετο. δοκίμασα αρκετές φορές να την παλέψω με φυσικούς τρόπους (ζεστό γάλα, ντουζ, χαμομήλι....κτλ) αλλά κατά τις 4-5 ξυπνούσα και στριφογύριζα. αγχος και κούραση /υπερκόπωση μου λένε οι γιατροί.... :sleep: :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#495184 Ξαναλέω, αν σέρνεται στο γραφείο, σέρνεται και στο σπίτι και τις υπόλοιπες ώρες κάθεται σε καρέκλα πως να κοιμηθεί ?
Υπερ του δέοντος ξεκούραστος είναι.

Έχετε ακούσει κανένα οικοδόμο/εργάτη σε φάμπρικα να έχει ψυχολογικά ή να μη μπορεί να κοιμηθεί ?
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#495185 @vasilis

ναι ρε συ, δεν λέω όταν φτάσεις σε μια δύσκολη φάση και δεν πάει άλλο

απλά μου φαίνεται υπερβολή:
1)με το παραμικρό
2)για πάντα

προφανώς και κάποια στιγμή όλοι μας μπορεί να χρειαστούμε κάτι τέτοιο ή οποιοδήποτε φάρμακο, απλά με αφορμή τον φίλο που έχει τη δυνατότητα να λύσει να προβληματά του και δεν το κάνει γιατί είναι |λογοκρισία| και πέφτει μόνος του σε ένα λάκο χωρίς λόγο, μου φαίνεται κάπως που αντί να κάτσεις να βρεις τη λύση του προβλήματος λες οκ χάπι για να το κρύψουμε κάτω από το χαλί

και πιο |λογοκρισία| από όλους μου φαίνεται ο γιατρός που του τα δωσε, όταν έχεις κάνει πρώτα φιλότιμες προσπάθειες εννοείται ότι θα πας και στο φάρμακο.. και δεν μου είναι ξένο το να μην κοιμάμαι
Άβαταρ μέλους
By dimik
#495190 Geo πάρε κι ένα Garmin να μετράς βήματα, εμείς σαν παρέα κάνουμε challenge μέσω του application κάθε εβδομάδα ποιος θα κάνει περισσότερα, θα σε βάλω κι εσένα μέσα να δεις τι ωραία θα κοιμάσαι.