Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#493532 Απλά εδώ και καιρό μου μπήκε η ιδέα να αλλάξω .

Αρχικά για την καθόλου συμμετοχικότητα του Citroen

Στη συνέχεια για την μη ενδοτική πίσω ανάρτηση στις εγκάρσιες ανωμαλίες

Η επόμενη δικαιολογία ήταν μια ηλιοροφή

Μετα να ειναι αυτόματο

Τελευταία μου καρφώθηκε η ιδέα στο οικογενειακό αρχικά , να έχω οκά τα συστήματά ασφαλείας . Απο την αλλαγή λωρίδας , το φρενάρισμα μόνο του κλπ ... φανταστείτε οτι σε νηπιακό στάδιο αλλα το Prius 3ης γενιάς ήδη εδώ κ 8 χρονια είχε adaptive cruise κ φρενάρισμα όταν άλλαζαν απότομα οι συνθήκες κλπ ...
κακώς δεν πήρα απο την αρχή αυτοκίνητα με τέτοια μπκιμπλικια αλλα στο τέλος του 2014 που ψωνίσαμε το Citroen , βιαζόμασταν - είχαμε μείνει χωρίς αυτοκινητο ( μόλις είχαμε πουλήσει xtrail 2.0d 177ps ) κ πήραμε οτι υπήρχε ετοιμοπαράδοτο.

Όποτε τώρα αν πουλήσω , παλι θα κάνω βιαστική επιλογή αφού δεν έχω αποφασίσει .
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#493537 Ποια απο τα μεταχειρισμένα έχουν τέτοια στη στόματα ασφαλείας ;

Θα μπορούσα να επιλέξω κ καποιο καινούργιο τύπου Leon , golf κλπ hatch αν προσφέρουν τα παραπάνω κ ας μην έχω τετρακίνητα κ την αφήνω για αργότερα . Τι ανάρτηση φοράνε πίσω τα hatch ?
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#493551 http://www.hyundai.gr/hyundai-tucson/
Το ξαναβάζω μιας και μάλλον πέρασε απαρατήρητο. Με βάση την ιστοσέλιδα φαίνεται να έχει αρκετά από αυτά που θες, αφού και πανοραμική βλέπω, και συστήματα ασφαλείας, και μπεζ εσωτερικό και 4κίνηση και αυτόματο διπλού συμπλέκτη. Βέβαια δεν ξέρω αν δίνουν το περιθώριο να φτιάξεις ένα όπως το θες και πόσο θα κοστίσει
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
vagmag έγραψε:Ποια απο τα μεταχειρισμένα έχουν τέτοια στη στόματα ασφαλείας ;

Θα μπορούσα να επιλέξω κ καποιο καινούργιο τύπου Leon , golf κλπ hatch αν προσφέρουν τα παραπάνω κ ας μην έχω τετρακίνητα κ την αφήνω για αργότερα . Τι ανάρτηση φοράνε πίσω τα hatch ?
Octavia CNG. Ενώ τα υπόλοιπα Octavia έχουν ημιάκαμπτο άξονα, αυτό έχει την καλή ανάρτηση. Με 21.900, παίρνεις και το wagon, για sedan ένα χιλιάρικο κάτω. Μόνο που δεν είναι αυτόματο. Για αυτόματο, πας σε VW-Audi.

ΥΓ. Λυσσάξτε τώρα!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#493569 Ε ρε λυσσα με το φυσικο αεριο. Μια τεχνολογια ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

3 πρατηρια πανελλαδικως, αυτονομια 200 χλμ -και πολυ λεω- αλλα βρηκαμε την αυτοκινητιστικη Βαλκαμπαλα.

:s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag

Αν η χρηση του αυτοκινητου ειναι

Σπιτι------> Δουλεια------> σπιτι.

ΠΑΡΤΟ.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#493596 Της πλάκας δεν ειναι απλα δεν ειναι για την Ελληνική πραγματικότητα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#493607 Η σύζυγος του ενδιαφερόμενου θα διανύει 100+ χιλιόμετρα ημερησίως. Το 90% των χιλιομέτρων θα γίνεται σε αυτή τη διαδρομή. Ας δει αν τον βολεύει ένα από τα δύο πρατήρια της Θεσσαλονίκης. Για κάποια ταξίδια το χρόνο, ας δουλέψει και με βενζίνη, δε θα πέσει έξω ο προϋπολογισμός, ειδικά από τη στιγμή που θα έχει γλιτώσει τα κέρατά του σε σχέση με το πετρέλαιο.
Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιο μοντέλο που να τον ικανοποιεί.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mirage έγραψε:Της πλάκας δεν ειναι απλα δεν ειναι για την Ελληνική πραγματικότητα.

< >

Αν σε βολεύει κάποιο από τα πρατήρια, μια χαρά λύση είναι.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#493620 Ναι. Ελληνικη πραγματικότητα, δεν εγραψα τοπική πραγματικότητα.

< >
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#493622 2 πρατήρια έχει η Θεσσαλονίκη κ δεν βολεύουν .
Καλη λύση αλλα δε μας ταιριάζει .
Φανταστείτε μια μαμά να κανει 100+ χλμ ημερησίως , να τρέχει να προλάβει δουλειά , σπιτι , παιδιά , δραστηριότητες κ να πρέπει κάθε 2 μέρες να κανει επιπλέον 15+15 λεπτά τουλάχιστο παράκαμψη .
Οι χρόνοι ειναι λίγο πιεσμένοι ...
επιπλέον θελουμε μεν σχετική εξοικονόμηση αλλα δεν ειναι το πρώτο κριτήριο .
Άλλωστε μπορεί να ξοδέψουμε 15000 ευρώ ή 35000 ευρώ ....
δε θελουμε πολλά καθημερινά έξοδα αλλα η απαξίωση μάλλον θα ειναι μεγαλύτερη σε κάποιες περιπτώσεις σε σχεςη με ενα πιο φτηνό αυτοκινητο .. όποτε το καύσιμο δεν ειναι προτεραιότητα .
Να μην καίει και 15 λίτρα στα 100 χαχαχα
Άβαταρ μέλους
By drdino
mirage έγραψε:Ναι. Ελληνικη πραγματικότητα, δεν εγραψα τοπική πραγματικότητα.

< >
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν το φόρουμ είναι Ελληνικό.
Άβαταρ μέλους
By mirage
vagmag έγραψε:2 πρατήρια έχει η Θεσσαλονίκη κ δεν βολεύουν .
Καλη λύση αλλα δε μας ταιριάζει .
Φανταστείτε μια μαμά να κανει 100+ χλμ ημερησίως , να τρέχει να προλάβει δουλειά , σπιτι , παιδιά , δραστηριότητες κ να πρέπει κάθε 2 μέρες να κανει επιπλέον 15+15 λεπτά τουλάχιστο παράκαμψη .
Οι χρόνοι ειναι λίγο πιεσμένοι ...
επιπλέον θελουμε μεν σχετική εξοικονόμηση αλλα δεν ειναι το πρώτο κριτήριο .
Άλλωστε μπορεί να ξοδέψουμε 15000 ευρώ ή 35000 ευρώ ....
δε θελουμε πολλά καθημερινά έξοδα αλλα η απαξίωση μάλλον θα ειναι μεγαλύτερη σε κάποιες περιπτώσεις σε σχεςη με ενα πιο φτηνό αυτοκινητο .. όποτε το καύσιμο δεν ειναι προτεραιότητα .
Να μην καίει και 15 λίτρα στα 100 χαχαχα
Τα CNG οχήματα ειναι bifuel. Η παρακαμψη δεν ειναι υποχρεωτικη. Βεβαια εγω νομίζω πως απλα αλλαζετε για να αλλαξετε και δεν εχετε ιδιαιτερη ιδεα του τι θελετε αλλα ΟΚ. Με ξενα κόλλυβα κλπ

< >