Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#481904 @lemon3
To mi band 2 ως standalone συσκευή κάνει μόνο σημειακές μετρήσεις καρδιακών παλμών όταν πατήσεις το κουμπί του ή το αντίστοιχο από την εφαρμογή.
Δεν μπορεί να καταγράφει συνεχείς περιόδους μόνο του.

Μόνο αν το συνδέσεις με το κινητό και επιλέξεις από την εφαρμογή ότι γυμνάζεσαι, τότε και μόνο τότε θα σου δείχνει συνεχείς μετρήσεις καρδιακών παλμών στην οθόνη του κινητού.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#481912 το ρυθμίζεις πάνω απο π.χ. 160 παλμούς να σε ενημερώνει και δουλεύει μια χαρά. μετρήσεις παίρνει συνέχεια, αλλά μόνο όταν "τρέχεις" κάποια δραστηριότητα στο mifit (ή κάποια άλλη παρόμοια εφαρμογή)
Άβαταρ μέλους
By lemon3
#481915 Απ΄'οτι βλέπω λίγο εδώ στα ίντερνετς, τα miband και συναφή είναι λίγο αναξιόπιστα για την δουλειά που τα θέλω, λέει ότι είναι πιο πολύ για να μετράς σε κατάσταση ηρεμίας. Όταν υπεισέρχεται ιδρώτας και κίνηση αρχίζουν να δείχνουν ότι να'ναι. Άλλος μάλιστα έλεγε ότι για να μετρήσει σωστά πρέπει να είσαι ακίνητος :hmmm: Οπότε και με την εφαρμογή να το συνδέσεις, πάλι βλακείες θα καταγράφει όταν δεν παίρνει ο αισθητήρας καλό σήμα.

Εν ολίγοις, δεν υπάρχει αξιόπιστο μηχανάκι που να φοριέται σαν ρολόι γι'αυτή τη δουλειά;

Θέλω να αποφύγω την λύση σουτιέν, αλλά αν δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική...
Άβαταρ μέλους
By Eliaskat
#481930 εγω παντως με το miband2 μια χαρα καταγραφει παλμους ενω τρεχω , δοκιμασα και ενα Garmin Fenix 5, ενος φιλου ,και δεν είδα αποκλίσεις, μην σου πω τον πείραζα γιατι το αγορασα 15ευρω

αν θες την μεγαλυτερη ακριβεια ...Ζωνη στηθους
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#491069 Έχει κάνα δυο μέρες το gear s3 που λαγκαρει... Με κορύφωμα το μεσημέρι που πήγα για τρέξιμο να μην μπορεί να μπει σε running tracking , είχε ψιλοκολλησει.

Του έκανα ένα reboot όσο έτρεχα και όλα φτιάξανε, μια χαρά τώρα. Τελευταία φορά που το έκανα επανεκκίνηση ήταν πριν κάνα μήνα όταν πήρε ένα νέο update.

Έχω τη εντύπωση ότι άρχισε τις προαλλες που πήγα για τρέξιμο με πολύ κρυο... Όταν γύρισα είχε κοκκαλωσει αλλά του δεν έδωσα σημασία... Τώρα πως μπορεί να σχετίζεται..άγνωστο

Keep in mind αν σας συμβεί
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#498459 Ρε παιδες τι επαθα γμτ!!! :sorry: :sorry:

Ειχα παει τουαλετα εδώ στη δουλεια..
Με το xls medical η ποσοτητα είναι καπως....αυξημενη...

Εκει που σκουπιζομουν μαγκωνει το χερι με το mi band στην λεκανη...
Σηκωνω το χερι αφαντο το mi band...

Μεσα στα σκ@τ@!!!!

:lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:
:sorry: :sorry: :sorry:

Τωρα παει...τραβηξα το καζανακι...

Αντιο...ησουν καλη παρεα!!! :( :(
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#498463 :s_rofl :s_rofl
Μιλούσα στο τηλ ενώ το διάβαζα και με το ζόρι κρατήθηκα. αχ να 'σαι καλά :svivhaha: :oops:

ΚΑΤΑΡΧΑΣ

τι δουλειά έχει το χέρι στη λεκάνη; Καθιστός σκουπίζεσαι; :lipsealed:

RIP :sorry:

Μπαίνεις για S3 τώρα; :shifty: