Ντίμης alert #372
EDDIE_147 έγραψε:
Ντίμης alert #372
Το εχουν αποσυρει το video...Τι ειχε?
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
wtf?Ακυρο, τωρα ανοιγει, απο το carwow ειναι , θα το τσεκαρω...
αγοράστηκαν αποστάτες 5mm εμπρός πίσω !
Αγοράστηκαν λάστιχα !
Πάμε κ για μια ευθυγράμμιση εντός της εβδομάδας κ είμαστε ετοιμοπόλεμοι !!!
Έχουμε αλλάξει λάδια , υαλοκαθαριστήρες , ξεθαμπωσαμε κάπως το ενα φανάρι , βάψαμε ενα προφυλακτήρα εμπρός ( είχε σπασίματα ) κ ενα φτερό ( είχε γδάρσιμο ) , κάναμε βιολογικό κ περιποίηση στα δέρματα !
Ξαναπηγαμε Συνεργειο γιατι απο το χερούλι που ανοίγει εσωτερικά την πόρτα του οδηγού , κατι έφυγε ( ντιζα ;) , ανοιγοκλείνει Κανονικά μεν ( ευτυχώς ) αλλα μένει κάπως ανοιχτό το χερούλι κ δεν κανει Καλη επαφή με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις να ειναι λίγο ανοιχτό το παράθυρο . ( η έντοκη που δίνει να κατέβουν λίγο τα παράθυρα στο άνοιξε κλείσε ) .
Χαζό μεν αλλα μου σπάνε τα νευρα κατι τέτοια .
Έχω αγοράσει κ ενα μπρελόκ πορσε επιτέλους !!!
FRONT
TOE TOTAL 0
CAMBER -45'
CASTER 8° 10' =30'/-45'
REAR
TOE +10' +-5'
CAMBER -1° 30' +-15'
Θεωρητικά την προτείνει η Porsche για το δικό μου μοντέλο ως πιο επιθετική για πιστα ...
Χρονια έχω να ασχοληθώ με ευθυγράμμιση .... την έκανα τη συγκεκριμένη προ κάποιων μηνών κ είχε την εξής συμπεριφορά :
Το αρχικό turn in ήταν πολύ καλό , αλλα στη συνέχεια πολύ γρήγορα ξεκολλούσε το πίσω κ είχε την τάση να περιστραφεί γύρω απο τον εαυτό του .
Πριν χρειαζόταν περισσότερο τιμόνι για να υπέρ στρέψει αλλα με αυτή θελει πολύ πιο απαλές κινήσεις για να μην προκαλέσεις υπερστροφή ...
μου αρεσει η υπερστροφή δε λέω ... αλλα ξαναρωταω προτού ξανακάνω επανάληψη της ίδιας ...
Φρένα στοκ κ μου φαίνονται αρκετά (θα μπορούσα να πω φρένα Porsche για να κάνω εντύπωση
) Μοτέρ στοκ
Εξάτμιση στοκ ( εδώ κατι χρειάζεται γιατι δεν ακούγεται τίποτα
)Ανάρτηση στοκ εκτός απο ενα εγκεφαλακι που αγόρασα για να αντικαταστήσω το εργοστασιακό PASM ...
http://www.tpcracing.com/dsc.html
Περισσότερες πληροφορίες εδώ ...
http://www.dscsport.com
Δεν ξέρω αν κανει δουλειά , μιας κ τονοηρα λίγο μετα που πήρα κ το αυτοκινητο ...
εννοείτε οτι αφού το πλήρωσα μου φάνηκε κ πιο άνετο το αυτοκινητο κ με λιγότερες κλίσεις ... αλλα μπορεί να ειναι κ ιδέα μιας κ έδωσαν τόσα χρήματα χαχαχα
Στην πιστα θα ειναι κ ένας άλλος φίλος με ίδιο αυτοκινητο ακριβώς ( λευκό όμως
κ με λιγότερα χιλιόμετρα ) κ ίσως δουμε αν υπάρχει κάποια διαφορά ή ειναι απλά ο ενθουσιασμός μου !!!!
οσο κ να είπα θα τα συνηθίσω ... δεν τα κατάφερα ... το τραβά ήταν κατέβασμα κ πατά ανέβασμα ... και τα δυο όμως ...
Ίσως βολεύει γι relax βόλτες που κρατάς με το ενα χέρι το τιμόνι .
Τελικά το άλλαξα με αυτο ...

Πολύ καλύτερα τα πράγματα !!!
Πιο φυσιολογικά !
< >
vagmag έγραψε:Η ευθυγράμμιση που μου πρότειναν ειναι η παρακάτω :
FRONT
TOE TOTAL 0
CAMBER -45'
CASTER 8° 10' =30'/-45'
REAR
TOE +10' +-5'
CAMBER -1° 30' +-15'
Θεωρητικά την προτείνει η Porsche για το δικό μου μοντέλο ως πιο επιθετική για πιστα ...
Χρονια έχω να ασχοληθώ με ευθυγράμμιση .... την έκανα τη συγκεκριμένη προ κάποιων μηνών κ είχε την εξής συμπεριφορά :
Το αρχικό turn in ήταν πολύ καλό , αλλα στη συνέχεια πολύ γρήγορα ξεκολλούσε το πίσω κ είχε την τάση να περιστραφεί γύρω απο τον εαυτό του .
Πριν χρειαζόταν περισσότερο τιμόνι για να υπέρ στρέψει αλλα με αυτή θελει πολύ πιο απαλές κινήσεις για να μην προκαλέσεις υπερστροφή ...
μου αρεσει η υπερστροφή δε λέω ... αλλα ξαναρωταω προτού ξανακάνω επανάληψη της ίδιας ...
φιλος που εχει ψαχτει πολυ με την ευθυγραμμιση της 997 s του,το συμπερασμα που εβγαλε ειναι οτι ειναι πολυ ευαισθητη στις αλλαγες των τιμων ευθυγραμμισης εξω απο την στοκ ρυθμισεις.Δοκιμασε πιο επιθετικες ρυθμισεις,και το αυτοκινητο εγινε πολυ δυστροπο.
Το αλλο του συμπερασμα ειναι οτι εχει μεγαλη διαφορα με καινουρια και με μισοφαγωμενα ελαστικα.
Ωραιο εσωτερικο vagmag
dimviii έγραψε:vagmag έγραψε:Η ευθυγράμμιση που μου πρότειναν ειναι η παρακάτω :
FRONT
TOE TOTAL 0
CAMBER -45'
CASTER 8° 10' =30'/-45'
REAR
TOE +10' +-5'
CAMBER -1° 30' +-15'
φιλος που εχει ψαχτει πολυ με την ευθυγραμμιση της 997 s του,το συμπερασμα που εβγαλε ειναι οτι ειναι πολυ ευαισθητη στις αλλαγες των τιμων ευθυγραμμισης εξω απο την στοκ ρυθμισεις.Δοκιμασε πιο επιθετικες ρυθμισεις,και το αυτοκινητο εγινε πολυ δυστροπο.
Το αλλο του συμπερασμα ειναι οτι εχει μεγαλη διαφορα με καινουρια και με μισοφαγωμενα ελαστικα.
Ωραιο εσωτερικο vagmag
Ευχαριστώ !!!
Δύστροπο ειναι γενικά !
Με τα λάστιχα πιο φαγωμένα , εννοείτε γίνεται ακομα πιο άτσαλο ...
Οσο για την ευθυγράμμιση ναι ειναι πολύ πιο ευαίσθητο απο αλλα αυτοκίνητα ... σε κάθε αλλαγή..
Τόσο τα ελαστικά , οσο κ η ευθυγράμμιση
Αλλα για αυτο το επιλέξαμε .... χαχαχα όταν τα βάζουμε με το τέρας κ επιβιώνουμε ... νιώθουμε πιο δυνατοί !!!
dimviii έγραψε:
Ωραιο εσωτερικο vagmag
Εκει ειναι ολο το ζουμι ειδικα για τις πισωκινητες 911 και επειτα στις σωστες πιεσεις...
vagmag έγραψε:
Ευχαριστώ !!!
Δύστροπο ειναι γενικά !
Με τα λάστιχα πιο φαγωμένα , εννοείτε γίνεται ακομα πιο άτσαλο ...
...
Αλλα για αυτο το επιλέξαμε .... χαχαχα όταν τα βάζουμε με το τέρας κ επιβιώνουμε ... νιώθουμε πιο δυνατοί !!!![]()
Πολύ ωραία !!