Σε γενικές γραμμές αν έχω καταλάβει καλα το ελληνικό καλα ειναι να μην το ακουμπάμε ... για έξω τι παίζει ; Που μαθαίνουμε , πως ενημερωνόμαστε ;
Για την αγορά τον ομολόγων που βρίσκουμε πληροφορίες κ πως μαθαίνουμε ;
Κάνετε δωρεάν μαθήματα ;
vagmag έγραψε:Άσχετος εντελώς με το χρηματιστήριο ....
Σε γενικές γραμμές αν έχω καταλάβει καλα το ελληνικό καλα ειναι να μην το ακουμπάμε ... για έξω τι παίζει ; Που μαθαίνουμε , πως ενημερωνόμαστε ;
Για την αγορά τον ομολόγων που βρίσκουμε πληροφορίες κ πως μαθαίνουμε ;
Κάνετε δωρεάν μαθήματα ;

dstou έγραψε:Από όσα έχω μάθει και ρωτήσει κλπ αυτό που κατάλαβα είναι ότι όσο πιο πολλά ξέρεις τόσο πιο πολλούς τρόπους να χαθούν τα λεφτά σου βλέπεις να υπάρχουν....Άσχετος εντελώς με το χρηματιστήριο ....
...Μείνε μακρυά του λοιπόν
21 quadra έγραψε:Θυμάμαι τον χρηματιστή ανηψιό μου που μου έλεγε ότι το χρηματιστήριο μας θα πάει στις 12.000 μονάδες από τις 6.500 που είχε εκείνη την εποχή και εγώ του είπα ότι σε 1-1.5 χρόνο θα είναι κάτω από τις 2.500 ίσως και 2.000 και σαλτάρισε, μόνο που δεν μου έκοψε την καλημέρα, τελικά είχα δίκηο, του είχα πεί, που το βασίζεις αυτό όταν δεν έχεις βιομηχανικό δείκτη, όταν δεν έχεις μεγάλες σοβαρές εταιρίες με πολλά χρόνια καλής πορείας, όταν παίζεις δημόσιο και δημόσιες τράπεζες που δεν είναι στα καλύτερα τους ? Το δικό μας χρηματιστήριο είναι μόνο για σπέκουλα από τους πολύ μεγάλους παίκτες που τα φέρνουν και τα αποσύρουν αρπάζοντας την διαφορά πριν το καταλάβεις που εδεχομένως να την έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι με τους γνωστούς τρόπους διασποράς ειδήσεων.
Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]