Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#478079 καλα ναι τι φαση?
εγω Δημοτικο κοιμομουν 23:00 και ξυπναγα 6μιση γιατι επρεπε να παρω το σχολικο η diva, μη χεσω! :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#478103 και ο δικος μου στο δημοτικο 9-10 για υπνο με εγερση στις 7. Δεν κοιμοταν ομως με τιποτα το μεσημερι.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#478105 Λογικο δεν ειναι να κοιμουνται νωρις? Κι εμενα 1η δημοτικου και προνηπιο, το πολυ μεχρι τις 20:00 ειναι στα κρεβατια τους. Η μεγαλη κοιμαται αμεσως, ο μικρος καποιες φορες μπορει να το κουρασει κανενα τεταρτο..Ξυπνημα στις 7 το πρωι και οι δυο...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:και ο δικος μου στο δημοτικο 9-10 για υπνο με εγερση στις 7. Δεν κοιμοταν ομως με τιποτα το μεσημερι.

Μεσημεριανο υπνο ο δικος μου εχει να κοιμηθει απο το καλοκαιρι της β΄δημοτικου στις διακοπες λογω κουρασης απο τις πολλες ωρες στην θαλασσα.
Καθε βραδυ παει για υπνο στις 10, ξυπναει στις 7:20. Αργοτερα μπορει να κοιμηθει καποια φορα, με επιπτωση στο πρωινο ξυπνημα, νωριτερα μονο αρρωστος.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#478146 Πλέον κ εμένα δεν κοιμάται τα μεσημέρια. Λόγω πισίνας, ποδοσφαίρου κλπ κουράζεται οπότε 21:00 πέφτει ξερός.. Εξαίρεση όταν παίζουμε εκτός έδρας στην euroleague που τον αφήνω καμμια ώρα κ βλέπει

.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Geo f1 έγραψε:Παπαρια...εμας στο Πολυκλαδικο επειδή ημασταν το χειροτερο τμημα ενώ ολοι πηγαν 5ημερες , εμας μας πηγαν 3ημερη. :iconcool:

Στο δικό μας, δεν μας πήγαν καθόλου . beat that :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#478171 Προσωπικά είτε μας πήγαιναν είτε όχι λογικά δεν θα συμμετείχα. Στα @@ μου για μια εκδρομή με ένα σκασμό περιορισμούς πριν τις Πανελλήνιες
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Τρομακτικά πράγματα διαβάζω εδώ μέσα πάντως, ένθεν κακείθεν... :help:
Οι περισσότεροι με τρομάζετε με εντελώς διαφορετικούς τρόπους. Έχω που έχω τα άγχη και τα θέματά μου με το θέμα των παιδιών, μπαίνω κι εδώ μέσα και μου κάνετε την καρδιά περιβόλι...
:(
Έχω την εντύπωση πως αν έρθει ποτέ η ώρα να γίνω πατέρας, θα είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα. :s_hang

ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ! :rtfm: Είσαι και σε ευαίσθητη ηλικία! :rtfm:

Γιατί ελπίζω να μην πιστεύεις πως θα γλιτώσεις το παιδί... :rtfm: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#478192 Ίσα ίσα. Αυτός πρέπει να διαβάζει. Για να ξέρει περίπου τι να περιμένει.

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
kyr80 έγραψε:Ίσα ίσα. Αυτός πρέπει να διαβάζει. Για να ξέρει περίπου τι να περιμένει.

.

Άμα μάθει, θα τον δεις τα φεύγει τρέχοντας σε καμιά Ανταρκτική... :rtfm: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By nEK
#479068 Ετοιμαζομαστε για το διαδοχο. Μια νεα δεκαετια ξεκινα σε ενα μηνα, ενασχολησεως με αυτοκινητακια! :yahoo:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#479084 Αν μάθει από αυτά το παιδί όμως... :vava:

Ferrari, Lamborghini, Alfa Romeo!!! :rtfm:

Όχι να μεγαλώσει και να βγει σαν τον g877777777777777 και να σου λέει για McLaren (αν υπάρχει μέχρι τότε στην F1). :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#479086 Καλά το πας το παιδί, πέτα τη μακλάρεν, φέρε μία κορβέτ και είσαι εντάξει! :rtfm:

Μην ακούς τον από πάνω! :protest: :shifty: :shifty: