Το Duster όντως συμπαθητικό. Είδα και το παραπάνω βιντεάκι που τα πάει περίφημα στους βούρκους.
Κίκιζας . έγραψε:
Aπο τα παραπανω, κραταω πολυ καλες εντυπωσεις για τα: 500X diesel 120, 2008 diesel 100ps και Κia Stonic diesel τα οποια και εχω οδηγησει.
.
rocsta έγραψε:To asx ρε . είναι Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο στο δρόμο.Τι το βάζεις μέσα...
NiTse έγραψε:To duster είναι όντως 3άστερο; και αν ναι είναι λόγω έλλειψης ηλεκτρικών- ηλεκτρονικών ή κάτι άλλο;;
Κίκιζας . έγραψε:Επισης εφοσον δεν θα προκειται για χρηση κυριως off-road και ενιοτε extreme, η ικανοποιητικη αποσταση απο το εδαφος που λιγο-πολυ ολα τα παραπανω δικινητα προσφερουν, σε συνδυασμο με χειμερινα ελαστικα ή και -ακομα καλυτερα Imo- τα γνωστα πλεον cross climate της Michelin, θα δινουν την δυνατοτητα για το κατι παραπανω εκτος δρομου.
REALZEUS έγραψε:...Γενικά τραγικό το ENCAP!!!
REALZEUS έγραψε:Ακόμα και στο στεγνό η τερτακίνηση θα σε σώσει εκεί που κωλώσει η δικίνηση.
edmond έγραψε:Ναι σωστά αλλά γενική εικόνα η οποία στην καθημερινότητα δεν έχει μεγάλη πράξη. Αν είναι, να αγοράζουμε όλοι μας τετρακίνητα.
dimviii έγραψε:Κίκιζας . έγραψε:
Aπο τα παραπανω, κραταω πολυ καλες εντυπωσεις για τα: 500X diesel 120, 2008 diesel 100ps και Κia Stonic diesel τα οποια και εχω οδηγησει.
.
για πες.
REALZEUS έγραψε:Κίκιζας . έγραψε:Επισης εφοσον δεν θα προκειται για χρηση κυριως off-road και ενιοτε extreme, η ικανοποιητικη αποσταση απο το εδαφος που λιγο-πολυ ολα τα παραπανω δικινητα προσφερουν, σε συνδυασμο με χειμερινα ελαστικα ή και -ακομα καλυτερα Imo- τα γνωστα πλεον cross climate της Michelin, θα δινουν την δυνατοτητα για το κατι παραπανω εκτος δρομου.
Χρόνια πολλά . μου, αλλά διαφωνώ κάθετα. Ακόμα και στο στεγνό η τερτακίνηση θα σε σώσει εκεί που κωλώσει η δικίνηση.
Κίκιζας . έγραψε:Παντως και η λαδιερα ειχε καλη αποκριση και απλωνε την ροπη/δυναμη σε ικανοποιητικο ευρος στροφων, κινοντας ανετα το αμαξωμα, αν και μου φανηκε αρκετα θορυβωδης.
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... ic-16-crdi
απο το λινκ του drive. Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]