Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
melos86 έγραψε:
g8777 έγραψε:Κοιτα. Δια της ατοπου απαγωγης και συ ελευθερος πρατηριουχος εισαι. Οποτε "σπονσοραρεις" τα ποστ σου. Οποτε δεν εχει νοημα να μας ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. Θα συνεχισουμε να τα δινουμε στις κακες εταιρειες.

Ποσως με ενδιαφερει αν θα ανοιξεις τα ματια σου η αν θα ερθεις το μαγαζι μου... :dizzy: :hmmm: (κατα πασα πιθανοτητα δεν γνωριζεις και που ειναι το μαγαζι μου γιατι απο τους 4τροχους μεχρι και σημερα δεν το εχω αναφερει ποτε!)
Ποτε δεν ειχα αυτο τον σκοπο στο μυαλο μου οσο γραφω εδω στο φορουμ!
Ο μοναδικος σκοπος για τον οποιο καθομαι και γραφω σε αυτο το θεμα ειναι να ακουστει και η αλλη πλευρα, αυτη του πρατηριουχου!
Εγω ξέρω, έχω έρθει αλλά εσύ δεν το ξέρεις. Τι κερδίζω?

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#466081 Όχι μελε. Ο σκοπός σου είναι να βγει αθώα περιστερα ο ελεύθερος πρατηριουχος. Δεν μιλάς με κανα χτεσινό, οκ;
Άβαταρ μέλους
By melos86
JasonLouk έγραψε:
melos86 έγραψε:
g8777 έγραψε:Κοιτα. Δια της ατοπου απαγωγης και συ ελευθερος πρατηριουχος εισαι. Οποτε "σπονσοραρεις" τα ποστ σου. Οποτε δεν εχει νοημα να μας ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. Θα συνεχισουμε να τα δινουμε στις κακες εταιρειες.

Ποσως με ενδιαφερει αν θα ανοιξεις τα ματια σου η αν θα ερθεις το μαγαζι μου... :dizzy: :hmmm: (κατα πασα πιθανοτητα δεν γνωριζεις και που ειναι το μαγαζι μου γιατι απο τους 4τροχους μεχρι και σημερα δεν το εχω αναφερει ποτε!)
Ποτε δεν ειχα αυτο τον σκοπο στο μυαλο μου οσο γραφω εδω στο φορουμ!
Ο μοναδικος σκοπος για τον οποιο καθομαι και γραφω σε αυτο το θεμα ειναι να ακουστει και η αλλη πλευρα, αυτη του πρατηριουχου!
Εγω ξέρω, έχω έρθει αλλά εσύ δεν το ξέρεις. Τι κερδίζω?

< >

Ωραιο εσπρεσσακι την επομενη φορα που θα ερθεις και θα με βρεις! Απο τα χερακια μου! :yahoo: :)
Άβαταρ μέλους
By melos86
g8777 έγραψε:Όχι μελε. Ο σκοπός σου είναι να βγει αθώα περιστερα ο ελεύθερος πρατηριουχος. Δεν μιλάς με κανα χτεσινό, οκ;

Χθεσινος, σημερινος δεν ξερω... Αλλα σιγουρα δεν εχεις σωστη αποψη για το τι εχω γραψει εδω μεσα!
Πρωτος εγω εκραζα τους κακους μου συναδελφους και τους ανθρωπους που απο βενζιναδες δεν εξελιχθηκαν ποτε σε επιχειρηματιες οπως προσταζει η εποχη...
Πρωτος εγω εκραζα για τα λαμογια που πουλουσαν παμφθηνα τα καυσιμα γιατι νοθευαν και εκλεβαν και αποκαλουσατε τους υπολοιπους κλεφτες γιατι πουλουσαμε "ακριβα"!
Αναθεμα αν κατσω και μετρησω το ποσες φορες διαβασα το "πως βγαινει το ταδε πρατηριο με την τιμη που πουλαει και εσυ πουλας 10 λεπτα ακριβοτερα" και λιγους μηνες μετα σφραγιζοταν για αγορανομικες και τελωνειακες παραβασεις!
Τεσπα... Οποιος θελει αφιερωνει μερικες ματιες σε αυτα που γραφω! Οποιος δεν θελει παλι κανενα προβλημα! Το ιδιο κανω και εγω.... :)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
melos86 έγραψε:
g8777 έγραψε:Όχι μελε. Ο σκοπός σου είναι να βγει αθώα περιστερα ο ελεύθερος πρατηριουχος. Δεν μιλάς με κανα χτεσινό, οκ;

Χθεσινος, σημερινος δεν ξερω... Αλλα σιγουρα δεν εχεις σωστη αποψη για το τι εχω γραψει εδω μεσα!
Πρωτος εγω εκραζα τους κακους μου συναδελφους και τους ανθρωπους που απο βενζιναδες δεν εξελιχθηκαν ποτε σε επιχειρηματιες οπως προσταζει η εποχη...
Πρωτος εγω εκραζα για τα λαμογια που πουλουσαν παμφθηνα τα καυσιμα γιατι νοθευαν και εκλεβαν και αποκαλουσατε τους υπολοιπους κλεφτες γιατι πουλουσαμε "ακριβα"!
Αναθεμα αν κατσω και μετρησω το ποσες φορες διαβασα το "πως βγαινει το ταδε πρατηριο με την τιμη που πουλαει και εσυ πουλας 10 λεπτα ακριβοτερα" και λιγους μηνες μετα σφραγιζοταν για αγορανομικες και τελωνειακες παραβασεις!
Τεσπα... Οποιος θελει αφιερωνει μερικες ματιες σε αυτα που γραφω! Οποιος δεν θελει παλι κανενα προβλημα! Το ιδιο κανω και εγω.... :)

Αυτα που λες τα εκανες και μπραβο σου.

Αυτο που δεν κανατε σαν κλαδος ομως ειναι να τους πεταξετε εξω ολους αυτους.
Αφου ξερατε οτι κατι μη νομιμο κανουν ας τους καταγγγλατε πρωτοι, σαν σωματειο οχι σαν πρατηριουχος εσυ, να φυγουν μια ωρα αρχυτερα.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#466140 Σαν καταναλωτής με ενδιαφέρει να έχω πλήρη ενημέρωση ως προς τις τιμές και την ιδιοκτησία του πρατηρίου γιατί δε με ενδιαφέρει να βάζω βενζίνη σε ιδιώτη αλλά σε εταιρικό πρατήριο.

Επίσης με ενδιαφέρει να βλέπω κι άλλες πληροφορίες τις οποίες παρέχει η εφαρμογή, όπως τιμές, επίπεδο τιμών, τηλέφωνο, reviews κλπ.

Δε καταλαβαίνω λοιπόν την εμμονή κάποιων με το sponsorship της shell. Θα το καταλάβαινα αν τα πρατήρια που έδειχνε στο χάρτη ήταν μόνο της shell.

Είμαστε τυχεροί που υπάρχουν τέτοια apps γιατί προσωπικά μου έλυσε τα χέρια και έτσι ξέρω ακριβώς που θα βάλω βενζίνη. Έτσι πρέπει να λειτουργούν τα apps, αυτή τη δουλειά πρέπει να κάνουν. Να βοηθούν τους καταναλωτές.

< >
Άβαταρ μέλους
By melos86
Νίκος Παππάς έγραψε:Αυτα που λες τα εκανες και μπραβο σου.

Αυτο που δεν κανατε σαν κλαδος ομως ειναι να τους πεταξετε εξω ολους αυτους.
Αφου ξερατε οτι κατι μη νομιμο κανουν ας τους καταγγγλατε πρωτοι, σαν σωματειο οχι σαν πρατηριουχος εσυ, να φυγουν μια ωρα αρχυτερα.

Μακαρι να μπορουσαμε αλλα δεν μπορουμε να αντικαταστησουμε τις ελεγκτικες αρχες και τις αρχες γενικοτερα!
Εχω την εμπειρια να ξερω οτι ενα πρατηριο που πουλαει 2-3 λεπτα πανω απο την τιμη του διυλιστηριου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ οικονομικα γιατι εχουμε ακριβως τα ιδια εξοδα! Το ιδιο ξερουν και αυτοι που πρεπει να τον ελενξουν για να τον βγαλουν απο την μεση! Το γιατι δεν το κανουν δεν μπορω να το γνωριζω!
Άβαταρ μέλους
By melos86
Nikos! έγραψε:Δε καταλαβαίνω λοιπόν την εμμονή κάποιων με το sponsorship της shell. Θα το καταλάβαινα αν τα πρατήρια που έδειχνε στο χάρτη ήταν μόνο της shell.

Εχεις δει ποτε unboxer να σχολιαζει αρνητικα την καρτα γραφικων η το μηχανικο πληκτρολογιο η το VR set που του δωθηκε ως χορηγια για να το ανοιξει και να το αξιολογησει?? Και σε περιπτωση που το εκανε, ειδες καμια εταιρια να του ξαναστελνει προιοντα??

Οταν αξιολογεις, οφειλεις να εισαι αμεροληπτος! Αν ηταν απλα ενημερωτικο το app τοτε θα ημουν μαζι σου!
Χορηγικες σχεσεις του αξιολογουμενου και του αξιολογητη δεν μπορει να υπαρχουν!
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#466157 Aξιολογητης δεν ειναι ομως αυτος που εφτιαξε την εφαρμογη, αλλα υποτιθεται οι πελατες των πρατηριων!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#466164 Μέλος δεν έχουν καμία μα καμία σχέση αυτά που γράφεις με την εφαρμογή. Καμία αξιολόγηση δεν γίνεται από τον dev , απλά TRIGGERED because Shell. Νταξ, όλα καλά στον κλάδο.
Άβαταρ μέλους
By melos86
Y.V έγραψε:Aξιολογητης δεν ειναι ομως αυτος που εφτιαξε την εφαρμογη, αλλα υποτιθεται οι πελατες των πρατηριων!

Δεν νομιζω οτι κατι τετοιο εξασφαλιζεται παντως...

Edit: Μολις με ενημερωσε και για την προσφορα της SHELL για το πετρελαιο καθε πεμπτη!! :yahoo: :thumbsdown:

g8777 έγραψε:Μέλος δεν έχουν καμία μα καμία σχέση αυτά που γράφεις με την εφαρμογή. Καμία αξιολόγηση δεν γίνεται από τον dev , απλά TRIGGERED because Shell. Νταξ, όλα καλά στον κλάδο.
Οκ, γιατι μας απασχολουσε η γνωμη σου για τον κλαδο. Βλεπεις ομως οτι δεν στην στερω...
Οποτε επετρεψε και εσυ την δικη μου!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#466171 Αυτά που γράφεις δεν είναι "γνώμη" όμως. Είναι χορηγία του κλάδου των ελεύθερων πρατηριουχων, λυπάμαι χάσατε, δεν σας παίρνουμε στα σοβαρά λόγω και πρότερου ανεντιμου ( λχ τιμές υγραερίου, ε; τι; πως;) βιου, οπότε :s_bye
Άβαταρ μέλους
By melos86
g8777 έγραψε:Αυτά που γράφεις δεν είναι "γνώμη" όμως. Είναι χορηγία του κλάδου των ελεύθερων πρατηριουχων, λυπάμαι χάσατε, δεν σας παίρνουμε στα σοβαρά λόγω και πρότερου ανεντιμου ( λχ τιμές υγραερίου, ε; τι; πως;) βιου, οπότε :s_bye

Γενικα λενε οτι ο καταναλωτης δεν ειναι και το πιο εξυπνο ον και αποδεικνυεται περιτρανα στις περισσοτερες των περιπτωσεων!
Αφου λοιπον εμεις σαν κλαδος εχουμε διαγαγει ανεντιμο βιο, παρε στα σοβαρα τις εταιριες με το καθαρο παρελθον! :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Γενικα δεν εκπλησομαι! Η φημη σου προηγειται σε διαφορα threads...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#466178 Αυτό που θα πάρω στα σοβαρά μελό μου είναι η τσεπουλα μου και τα ματάκια μου. Είπαμε. Όλα καλά στον κλάδο. Οι κακές εταιρείες φταίνε που πάνε και σπονσοραρουν το fuelgr.
Μελε να υποθέσω ότι ποδόσφαιρο βλέπεις μόνο στην αλάνα της γειτονιάς ε; Καλά κάνεις, ο Μεσι διαφημίζει Κελλογκς.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
melos86 έγραψε:
Nikos! έγραψε:Δε καταλαβαίνω λοιπόν την εμμονή κάποιων με το sponsorship της shell. Θα το καταλάβαινα αν τα πρατήρια που έδειχνε στο χάρτη ήταν μόνο της shell.

Εχεις δει ποτε unboxer να σχολιαζει αρνητικα την καρτα γραφικων η το μηχανικο πληκτρολογιο η το VR set που του δωθηκε ως χορηγια για να το ανοιξει και να το αξιολογησει?? Και σε περιπτωση που το εκανε, ειδες καμια εταιρια να του ξαναστελνει προιοντα??

Οταν αξιολογεις, οφειλεις να εισαι αμεροληπτος! Αν ηταν απλα ενημερωτικο το app τοτε θα ημουν μαζι σου!
Χορηγικες σχεσεις του αξιολογουμενου και του αξιολογητη δεν μπορει να υπαρχουν!

Ναι και ναι, αλλιώς ο κόσμος δε θα τον ακολουθούσε και οι εταιρίες συνεχίζουν να του στέλνουν προϊόντα γιατί ο κόσμος τον ακολουθεί.

Όμως το παράδειγμά σου δεν έχει καμία σχέση με το sponsorship της εφαρμογής και προφανώς και δεν απάντησες επί της ουσίας.

Γενικώς, έχω κουραστεί με αυτή την Ελληνική ΜΙΖΕΡΙΑ ρε γμτ κάποιων. Οπισθοδρομικές και αναχρονιστικές λογικές δεν αφήνουν το κόσμο να πάει μπροστά...