Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Nikos! έγραψε:
vagmag έγραψε:Μπράβο για την επιλογή κ μπράβο που τα χαίρεστε !!!

Μια σχετικά ανόητη ερώτηση ...

Ποσο μπορεί να καίει σε πορεία με 100-120 χλμ ;

Το θέμα δεν είναι πόσο καίει στα 100-130, ας πούμε ότι καίει περίπου 11-12, το θέμα είναι ότι καίει 15 για να φτάσει εκεί.

Η μέση είναι περίπου 15-16 αν πας νορμάλ εντός ορίων, αν τα ξεπερνάς είσαι 20-25.

Έχει 45αρι ρεζερβουάρ και γεμίζει με 67 ευρώ 100αρας.

Χθες στη βόλτα έκαψα ήδη το μισό.

< >

Λογικό ειναι όταν το πιέσεις να κάψει ....

Απλά πέρασε μια χαζή ιδέα ... μήπως αντικαταστήσω το Citroen της γυνακας μου με ενα τέτοιο αλλα πλέον που εργάζεται με 120 χιλιόμετρα ημερησίως .... μάλλον φυλακή θα πάμε χαχαχαχα

Κ παλι να το χαίρεσαι
Άβαταρ μέλους
By markvag
vagmag έγραψε: μήπως αντικαταστήσω το Citroen της γυνακας μου με ενα τέτοιο αλλα πλέον που εργάζεται με 120 χιλιόμετρα ημερησίως .... μάλλον φυλακή θα πάμε χαχαχαχα

Κ παλι να το χαίρεσαι

Evo X ως αντικαταστάτης του Πικάσσο για τη γυναίκα;;; :yahoo: :lol: :lol: :metalo:

Εκτός αν έχεις πλάνο...

"Αγάπη μου, πολύ θόρυβο κάνει τελικά το μιτσουμπίσι... Θέλεις να πάρεις εσύ την πενβέ, να το πάρω εγώ από εσένα, μην σε ταλαιπωρεί άδικα;;; Μην το πουλήσουμε τζάμπα και πάνε χαμένα τόσα λεφτά..." :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
sknipper έγραψε:και να είχα δεν το ευχαριστιέσαι σε δημόσιο δρόμο όπως Ελλάδα

Έχει κάτι ερημικές δρομάρες στας εξοχάς εκεί... :superman:

markvag έγραψε:Θέλεις να πάρεις εσύ την πενβέ

Δεν αφήνεις μια Μ5! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
rx8_drifter έγραψε:Eγώ δεν κατάλαβα γιατί κάνεις συνέχεια τιμονιές στις στροφές, έχει σχέση με το πώς λειτουργούν τα διαφορικά? :hmmm:

sknipper έγραψε:Κι εγώ έχω την απορία για τις τιμονιές. Μάλλον το ψάχνει για να νιώσει τι γίνεται και καθώς αποχτάει εμπιστοσύνη γίνεται πιο ομαλός.

Προσπαθώ να καταλάβω βασικά σε πιο σημείο του βίντεο μιλάτε, γιατί γενικώς το οδηγικό μου στυλ ποτέ δεν περιλαμβάνει συνεχείς τιμονιές (=απότομο κόψιμο του τιμονιού), οπότε μήπως είδατε κάτι άλλο.

Σε ποιό σημείο το είδατε (εκτός από το πρώτο πέρασμα στο οποίο όντως σε 1-2 σημεία το έκοψα απότομα λίγο περισσότερο γιατί δεν είχα μπει σωστά)?

Μικροδιορθώσεις στο τιμόνι και συνεχές input προκύπτει από τις ανωμαλίες στο δρόμο, αλλαγές σε γραμμή, μετακίνηση, τοποθέτηση κλπ. Μήπως αυτό λέτε? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#464998 ...επειδη και στο τελευταιο περασμα αν θυμαμαι σωστα, ημουν συνοδηγος, νομιζω οτι αυτο θα εννοουν τα παιδια.
Οντως στο video φαινεται σαν να κανει...δοκιμαστικες κοφτες μικροτιμονιες, αλλα ουσιαστικα ειναι μικροδιορθωσεις απο "κατσαρα" πανω στην στροφη...(Ο Νικος αλλωστε φημιζεται για το "καθαρο" οδηγικο του στυλ το οποιο εξελιξε κατα πολυ, μεσα απο το karting.)

Στο οποιο video, παροτι ειχε τοποθετηθει μια πολυ καλη sony (νομιζω η HDR-AS 100VR ηταν?) δεν ξερω βεβαια τι ρυθμισεις ειχαν γινει, τα περασματα σαν να δειχνουν μισο κλικ πιο αργα απ' οτι στην πραγματικοτητα... :hmmm:

Νικο θυμασαι, αν τραβαγε σε 30fps ή 60fps?
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Κίκιζας . έγραψε:...επειδη και στο τελευταιο περασμα αν θυμαμαι σωστα, ημουν συνοδηγος, νομιζω οτι αυτο θα εννοουν τα παιδια.
Οντως στο video φαινεται σαν να κανει...δοκιμαστικες κοφτες μικροτιμονιες, αλλα ουσιαστικα ειναι μικροδιορθωσεις απο "κατσαρα" πανω στην στροφη...(Ο Νικος αλλωστε φημιζεται για το "καθαρο" οδηγικο του στυλ το οποιο εξελιξε κατα πολυ, μεσα απο το karting.)

Στο οποιο video, παροτι ειχε τοποθετηθει μια πολυ καλη sony (νομιζω η HDR-AS 100VR ηταν?) δεν ξερω βεβαια τι ρυθμισεις ειχαν γινει, τα περασματα σαν να δειχνουν μισο κλικ πιο αργα απ' οτι στην πραγματικοτητα... :hmmm:

Νικο θυμασαι, αν τραβαγε σε 30fps ή 60fps?

Έτσι .. :)

Είναι η sony Action cam as200, τραβούσε στα 60fps αλλά το βίντεο που ανέβασα τελικά είναι σε 25fps λόγω μεγέθους και χρόνο που ήθελε να το επεξεργαστεί.

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Κίκιζας . έγραψε:Η ειδηση της βραδιας βεβαια ηταν το επικο ξεβρακωμα ενος τουμπανιασμενου Lexus Is200 με κατι ανθρακι rays(?) και μια σομπα πισω που χωραγε γατι, και εβγαζε σκασιματα και φλογες, κολλωντας προκλητικα πισω απο τον Νικο, ηδη απο τις προηγουμενες ευθειες, μεχρι ενα φαναρι πριν τη λιμνη, με κατευθυνση προς Βαρκιζα....

Ο αδελφος του Νικου ηταν ηδη..."οπλισμενος" :iconcool: με το Cupra, καθοτι ειχε ανεβασμενες θερμοκρασιες στο λαδι, απ' οτι ο ιδιος μου ειπε και τελικα με λιγο τσιγκλισμα απο την πλευρα μου, να τον "παρακολουθησουμε" απο κοντα (δεν ηθελε και πολυ και ο ιδιος :lol: ) ο..."βιασμος ανηλικου" ηρθε στην κλασσικη αριστερη στροφη ανεβαινοντας (που στα δεξια εχει παραδρομο) τα λιμανακια, απο την εξωτερικη, οπου περασε τον ευθειακια καγκουρα, σαν σταματημενο... :lol:

Φυσικα, αφου εφαγε ενα σκασμο...κολωνες μετα απο συνεχομενο στροφιλικι, ο κατοχος του τουμπανιασμενου Lexus, εφυγε στην ευθεια του Riba's , με φουλ γκαζι πιθανοτατα με αερα νικητη... :s_rofl , μιας και εμεις στριψαμε προς τον γυρισμο.

:lol: :lol: :lol:
Φίλε τι ήταν αυτό που είδαμε. :dizzy:

Η φάση ήταν κάπως έτσι

Νίκο υπάρχει στο κομμένο βίντεο αυτό ε;
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Giuseppe Busso έγραψε:
:lol: :lol: :lol:
Φίλε τι ήταν αυτό που είδαμε. :dizzy:

Νίκο υπάρχει στο κομμένο βίντεο αυτό ε;

Η φραση "τον ξεφτυλισε" ακουγεται πολυ λιγη για αυτο που ουσιαστικα συνεβη, τουλαχιστον οπως το βιωσα εγω διπλα στον Βασιλη...

Ειναι αυτο που μου ειπες στο τηλεφωνο, αυτος κανονικα αν καταλαβε πραγματικα τι εγινε -που αμφιβαλλω- δεν θα τολμησει να ξαναπατησει στην περιοχη για τουλαχιστον μερικους μηνες, αλλα σιγουρα δεν θα τολμησει να ξανα-ενοχλησει με τον ιδιο προκλητικο τροπο οτιδηποτε γρηγορο, οπως εκανε εκεινο το βραδυ...

Νικο το θελω και εγω αυτο το ντοκουμεντο...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#465516 Ρε σεις παίδες το Lexus που λέτε ζήτημα να παίζει 200 άλογα.
Μήπως τσίγκλαγε το Νίκο να το ανοίξει;

Θα πρεπε να μιλάμε για IS 350 για να έχει νόημα η λέξη κόντρα.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
EDDIE_147 έγραψε:Ρε σεις παίδες το Lexus που λέτε ζήτημα να παίζει 200 άλογα.

Μπορεί εργοστασιακό, όμως όπως έγραψα ακουγόταν από απόσταση να τουρμπίζει, να φουσκώνει και να ξεφουσκώνει και να πετάει από πίσω πετραδάκια από τις ρόδες και άκαυστη από τη custom εξάτμιση.

Εννοείται όλα αυτά άρχισαν μόλις με είδε στο φανάρι του Λαιμού και ήθελε να παίξει, όμως δε ξέρει που έπεσε γιατί εγώ καταρχήν δε κάνω τέτοια πράγματα και ούτε πρόκειται να μπλεχτώ σε κόντρα, θα κάνω άκρη να περάσει και κατά δεύτερον μόλις είχαμε ξεκινήσει από το πάρκινγκ του vive mar πριν 5 λεπτά μετά από στάση μιας ώρας...οπότε δεν είχα καμία διάθεση να πιέσω.

Αυτός ήθελε παιχνίδια, εγώ δε του έκανα τη χάρη...οκ πάταγα λίγο να τον τσιγκλήσω από πίσω :lol: ...πάταγε κι αυτός και πέταγε πίσω ένα τόνο πετραδάκια και πολύ σωστά μου λέει τότε ο Γιάννης κάτσε πίσω (όπως είπαμε μετά, μάλλον φορούσε σέμι?) και άφησα τον μικρό να καθαρίσει.

Ε μετά το πέταλο ήταν μπροστά, τον άφησα λίγο ακόμα και άνοιξα κι εγώ να δω τι κάνει και ενώ μέχρι τα 120-130 ήμουν πίσω του, μετά έφευγε στην ευθεία όσο μαζεύαμε χιλιόμετρα όποτε ήταν σίγουρα πάνω από 300 άλογα με μεγάλη τουρμπίνα.

Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι θα λέει...πω ρε φίλε τσάγιασα ένα έβο :lol: :lol: :lol: :lol: ...το Cupra ούτε κατάλαβε από που του ήρθε. :lol:
Άβαταρ μέλους
By alexm
Zeus έγραψε:Παντως εχω περασει με IS350 σε στοκ μορφη τη διαδρομη....ηταν πολυ απογοητευτικο :thumbsdown:
Με τα 300 άλογα δεν ειναι αυτό;
Τι σε προβλημάτισε τόσο;
Lexus είναι παιδιά όχι maserati η ακόμη και bmw.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
EDDIE_147 έγραψε:Ρε σεις παίδες το Lexus που λέτε ζήτημα να παίζει 200 άλογα.

Οχι Eddie, 200αλογα εχει με τον ημι-εργοστασιακο -εξτρα- κομπρεσσορα...
Αυτο ηταν γονατισμενο, με ανθρακι ζαντες Rays(?) και μια τεραστια σομπα πισω δεξια, που ακουγοταν σαν τα βαρελωτα στο "Χριστος Ανεστη"... :lol:

Ο τροπος που ακουγοταν και ανοιγε στις ευθειες, εμενα τουλαχιστον μου φανηκε για 300ps...

Τσιγκλαγε τον Νικο απο πισω και του κολλαγε σχεδον προφυλακτηρα, μετα περασε επιδεικτικα με κοφτες, αλλα στην αριστερη ανηφορικη, του ηρθε ταμπλας απο την εξωτερικη, απο εκει που δεν το περιμενε... :lol:

Αυτος βεβαια πιθανολογω οτι θα ελεγε, "χεστηκαν τα γατακια πανω τους ναουμ, μολις ανοιξα την Toyotara!" :s_rofl (αφου τον ηπιε big time σε συνεχομενο στροφιλικι απο το Cupra, εμεις στριψαμε στα φαναρια του riba's να γυρισμουμε πισω, αυτος ανοιξε παλι στην ευθεια, ως μεγαλος...νικητης :svivhaha: )
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Zeus έγραψε:Παντως εχω περασει με IS350 σε στοκ μορφη τη διαδρομη....ηταν πολυ απογοητευτικο :thumbsdown:

Φαντάζομαι αν πέρναγες με αντίστοιχο μερκέντι θα είχες την ίδια εικόνα.
Δεν νομίζω ότι έχουν κάποια επαφή αυτά τα αυτοκίνητα με το Evo.

@Νίκος, Κίκιζας
Η απορία μου προήλθε από το άνισο της κόντρας.
Και 300 άλογα να είχε το Lexus πάλι χλωμός ήταν ο τύπος.
Οπότε ή δεν ένιωθε μια ή ήθελε να δει πόσο πίσω ήταν.