Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By diplomat
markvag έγραψε:Ουάου! Το βελτιώσανε! :yahoo: Παλιά (στο Golf 4 της μάνας μου του 1999 και στο Α3 fsi του 2005) το βιβλιαράκι έλεγε μέχρι 1λίτρο στα 1000χλμ... :lol: :lol:

Έχει βελτιώσει πάρα πολύ τα μοτέρ του το γκρουπ! :lol:

iirc, και στο δικό μου μάνιουαλ (κορόλλα '98) επίσης γράφει ότι μέχρι 1lt/1000km είναι φυσιολογικά πράγματα. :s_biggrin

Πούσσε, εγώ πάντως θα τον έμπζαχνα τοντύπο που περιγράφει το τουτού μου ως εξαίτετη παιχνιδομηχανή.
Δηλαδή, τί έγινε ρε φιλαράκι; Το πήρες μια βολτίτσα να δεις αν στρίβει; Μάλλον εκεί έγινε και η στούκα που παρατήρησε ο τζι. Κουλάδια βαγκίτες. :s_sad

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
sknipper έγραψε:Με το καλό. Εκτός από το αισθητικό που είναι πολύ υποκειμενικό (εγώ το βρίσκω μάλλον το πιο όμορφο και το πιο σπορτίφ σε εμφάνιση της κατηγορίας) περιμένω να δω πως θα σου φανεί. Καλές βόλτες!

Σε ευχαριστώ πολύ sknipper :s_howdy

Kolotoumpa mode: on
Η φάση είναι ότι αφού του είχα ρίξει φτύσιμο, ναι ο Στέφανος μου το επέμενε και στους καφέδες μας, τελικά σήμερα αν συγκρίνω σε εμφάνιση τα Γκολφοειδή MQB, το Leon έχει το πιο σπορτίφ λουκ και από ό,τι διαβάζω και πάτημα στο δρόμο (με αντίκτυπο στην άνεση και την ποιότητα κύλισης βέβαια).
Και αυτό λοιπόν μου αρέσει πολύ. Προφανώς για να το πήρα, τελικά μου έκανε κλικ.
Το κλικ έγινε στην Αυτοκίνηση που "κούμπωσα" στο κάθισμά του.

Και όπως θα κατάλαβες, ουσιαστικά το αγόρασα τυφλά. Δεν το έχω οδηγήσει, δεν ξέρω πως είναι στην πράξη ο κινητήρας του, δεν ξέρω τι κάνει.

Ανυπομονώ τόσο, που το 10ήμερο εκτελωνισμού και προετοιμασίας, το έκανα 5ήμερο (αν όλα πάνε καλά). Μου είπε ο άνθρωπος αρχικά ότι θα προσπαθούσε μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Χθες και σήμερα μου είπε για μεσοβδόμαδα.
#δεν_περνούν_οι_ώρες :lol:

Ευχαριστώ :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:Εικόνα

Εικόνα

Μου τις έστειλαν. Έχω πορωθεί... :inlove:

Εξήγησε τώρα γιατί είναι γαματο το καινούριο αυτοκίνητο!

Να το χαρείς Γιάννη μου! Περιμένω τηλ για βόλτα παρέα,

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
diplomat έγραψε:Πούσσε, εγώ πάντως θα τον έμπζαχνα τοντύπο που περιγράφει το τουτού μου ως εξαίτετη παιχνιδομηχανή.
Δηλαδή, τί έγινε ρε φιλαράκι; Το πήρες μια βολτίτσα να δεις αν στρίβει; Μάλλον εκεί έγινε και η στούκα που παρατήρησε ο τζι. Κουλάδια βαγκίτες. :s_sad

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Μπα. Πρόκειται για θαυμάσιο άνθρωπο.
Εξ'αρχής μου είπε ότι είναι από τους τυχερούς ανθρώπους γιατί έκανε το χόμπι του επάγγελμα και βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου.
Τον είχα ενημερώσει για το κάθε τι (ΓΚ θενς :iconcool: )
και μου είπε να το αφήσω πάνω του. Έτσι μου είπε ότι θα έρθω να βγάλω εγώ τις ζελατίνες. :lol:
Αρρωστάκι vagίτης btw. :shifty:

@Nikos_EvO_X_SST

Η αίσθηση του καινούριου δεν υπάρχει .&-
Αυτό πληρώνεται βέβαια.

Θα τα πούμε μετά τα στρωσίματα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#460531 Μου είπε ένας φίλος ότι κάποιος φίλος του στη Γερμανία ψάχνεται για Λεόν. Του είπε για μένα δηλαδή και του άρεσε.

Μου είπε όμως ότι ξεκινάει από 25 χιλιάδες.

Μπαίνω πριν λίγο στον configurator και φτιάχνω το αμάξι μου, με το χρώμα μου, τις ζάντες, την πανοραμική και την κάμερα οπισθοπορείας αλλά και τα 2 χρόνια έξτρα εγγύηση και συνολικά 4 ή 80.000χλμ.

http://konfigurator.seat.de/seat-cc/dee ... lo=desktop

Τιμή: 28.189 ευρώ :dizzy:
7χιλιάδες ευρώ παραπάνω; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
funkyreverend έγραψε:Με ένα πρόχειρο konfigurator που έκανα για Ολλανδία είσαι ήδη στα 33,5Κ.

Όντως και αυτό το είδα. :dizzy:

Πως γίνεται ρε παίδες τέτοια διαφορά;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mousatos έγραψε:Πες μας και τον μέσο μισθό τώρα.

Οχι, να σου πει τα λοιπα μαμησιατικα που πληρωνεις εκει
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#460550 Έτερον εκάτερον. Η διαφορά που προκύπτει είναι από το τέλος ταξινόμησης πιστεύω και όχι επειδή προσφέρεται κάποια υπηρεσία που να δικαιολογείται από το διαφορετικό επίπεδο διαβίωσης. Το ποσό αντιστοιχεί σε προϊόν που θεωρητικά έπρεπε να έχει παρόμοιο επίπεδο τιμών πανευρωπαϊκά.

Το ότι στις πλούσιες χώρες μπορείς να το αγοράσεις ευκολότερα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και όχι δικό μου. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#460553 Ακριβώς.
Το παραμύθι περί ακριβής Ελλάδας κλπ δεν ισχύει. Με το νέο τρόπο υπολογισμού του ττ τα φτηνά αυτοκίνητα είναι στο μέσο όρο της ΕΕ ή και κάτω από αυτόν. Αυτά που επλήγησαν είναι τα ακριβά, και κυρίως αυτά που υπερβαίνουν τα 25.000 ΛΤΠΦ (δλδ 40.000 λιανική περίπου).
Άβαταρ μέλους
By sargus
#460592 Αυτή η διαφορά στην τιμή του (σας το γραψα μερικές σελίδες πριν) θα ήταν για εμένα άλλος ένας λόγος να το πάρω. Γιατί αφενός παίρνεις περισσότερο αμάξι σε λιγότερα λεφτά κ αφετέρου θεωρείται έξυπνη αγορά στη χώρα μας (από τις λίγες τέτοιες που έχουν μείνει-σε άλλη χώρα αντίστοιχα θα είναι κάποιο άλλο αμάξι η έξυπνη αγορά).

Υ.Γ. Πωπω έτσι όπως είναι με τις ζελατίνες :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Giuseppe Busso έγραψε:Μου είπε ένας φίλος ότι κάποιος φίλος του στη Γερμανία ψάχνεται για Λεόν. Του είπε για μένα δηλαδή και του άρεσε.

Μου είπε όμως ότι ξεκινάει από 25 χιλιάδες.

Μπαίνω πριν λίγο στον configurator και φτιάχνω το αμάξι μου, με το χρώμα μου, τις ζάντες, την πανοραμική και την κάμερα οπισθοπορείας αλλά και τα 2 χρόνια έξτρα εγγύηση και συνολικά 4 ή 80.000χλμ.

http://konfigurator.seat.de/seat-cc/dee ... lo=desktop

Τιμή: 28.189 ευρώ :dizzy:
7χιλιάδες ευρώ παραπάνω; :hmmm:

Καλοτάξιδο Γιάννη!

Αυτή είναι η τιμή στο ίντερνετ. Από κοντά σε αντιπροσώπους παίρνεις άλλες τιμές, συνήθως 10-15% έκπτωση, ιδίως στο τέλος κάθε εξαμήνου όταν κλείνουν τις αποδόσεις τους.

πχ δες πως ακόμη κ με navi καινούριο πχ το έχουν στο διαδίκτυο από 24.500€

Εδώ γυρνάς 3-4 αντιπροσωπείες κ τους δείχνεις τις τιμές των άλλων μέχρι να πάρεις την καλύτερη προσφορά...
Μερικές εταιρίες έχουν κ εκπτώσεις στους υπαλλήλους τους. πχ πέρυσι είχαν στην εταιρία του αδερφού μου 30% έκπτωση στη μερσέντες, πρόπερσι στη bmw. σε εμάς έχουν στην ford, αλλά δεν ενδιαφέρομαι...

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sear ... &usage=NEW

πάντως το πήρες σε πολύ καλή τιμή...