

dimik έγραψε:otso έγραψε:Λοιπον ειμαστε εμεις και οι αλλοι
Εμεις ειμαστε αυτοι που δεν μας κανουν τα παντελονια συχνα , που εχουμε τυψεις οταν απολαμβανουμε ενα καλο φαγητο που φοβομαστε μην το φαγητο εχει επιπτωσεις στην υγεια μας και τοσα αλλα .
και ειστε και σεις οι αλλοι που σκατε απο υγεια οι απολυτα πειθαρχημενοι που πατε γυνμαστηριο που τρωτε μονο και οσο πρεπει με αυτοσυγκρατηση ινδου γιογκι με τους κοιλιακους και τους γραμωμενους μυς και το χαμογελο αυταρεσκειας οτι , οποτε γουσταρω του τρωω την γκομενα , που μας κανετε μπουλινγκ ακομα και δω μεσα σε ενα φορουμ δηθεν δινοντας νας συμβουλες που ξερετε οτι δεν θα κρατησουμε με τα γελακια σας κα ακουγονται ως εδω.
Λοιπον προτεινω δικαιοσυνη
το καλοκαιρι μολις περασε ολοι εχετε φφωτο με μπικινι θελουμε φωτογραφιες , εστω χωρις κεφαλι , ωστε να δουμε οποιος μας κουναει το δαχτυλο πως ειναι πως μοιαζει βρε αδελφε οταν κανεις αυτες τις περιεργες ασκησεις που λετε στο αλλο τοπικ η μετα απο πολεμικες τεχνες , στο κατω κατω θα μας δωσετε και ενα κινητρο βρε αδερφε.
Βεβαια υπαρχουν και οι σαν τον HF που ειναι σαν τον συχωρεμενο το Σωτηρη Μουστακα στα νιατα του , αυτους δεν τους λαβαινουμε υποψιν .
Θες να βάλω εγώ που τα κάνω όλα και είμαι ο πιο χοντρός με διαφορά;
otso έγραψε:Βεβαια υπαρχουν και οι σαν τον HF που ειναι σαν τον συχωρεμενο το Σωτηρη Μουστακα στα νιατα του , αυτους δεν τους λαβαινουμε υποψιν .
g8777 έγραψε:
![]()
![]()
Κασσάνδρα Χαλκιδικής φέτος τον Ιούλιο.



JasonLouk έγραψε: γνωρίζεις και κάτι λέρες σαν τον blackpug106 αλλά δεν πειράζει
Geo f1 έγραψε:Πειναω
g8777, η ερώτησή μου ήταν συγκεκριμένα μηχανική κ[…]