Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#414423 Σίγουρα είναι 325?

Δεν έχει τέτοιο τελικό.

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Nikos! έγραψε:Σίγουρα είναι 325?

Δεν έχει τέτοιο τελικό.

< >

Όσο πάμε αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι του Μάρκου
Άβαταρ μέλους
By pik.

Δεν έχει τέτοιο τελικό.

< >

τα 325 και 330 εχουν διπλες εξατμισεις οποτε μαλλον δεν ειναι... :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ θέλω αυτό το καταπληκτικό μοτέρ στο φοβερό πλαίσιο της ActiveTourer!
Τότε θα μιλάμε για το απόλυτο driver's car!

Όχι, πρέπει να είναι πισωκούνητο! :rtfm: :rtfm:

JasonLouk έγραψε:υγ: επιτέλους δεν είχα το πιο απλυτο αμάξι σε πάρκινγκ Super Market. Εικόνα

< >

Κατάσκοπος! :protest: :lol:

Και γείτονας... :lol:

dimviii έγραψε:325 του Μαρκου θα ειναι :shifty:

:shifty: :svivhaha: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
pik. έγραψε:

Δεν έχει τέτοιο τελικό.

< >

τα 325 και 330 εχουν διπλες εξατμισεις οποτε μαλλον δεν ειναι... :lol:

Του Μάρκου έχει μονή και ειδικό κωδικό στην Εφορία με 2000 αντί για 2500 κυβικά. :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By markvag
#414451 |λογοκρισία| του προηγούμενου ιδιοκτήτη! :superman: :lol:

Ναι, θέλει πλύσιμο... :oops:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#414472 Λάθος σήμα, βρώμικο, χάλια παρκάρισμα. 3/3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By pik.
drdino έγραψε:Λάθος σήμα, βρώμικο, χάλια παρκάρισμα. 3/3 Εικόνα

ελπιζω η μπλε σακουλα πισω απο τα προσκεφαλα να μην ειναι κρεας απο κρεοπωλειο. :hmmm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
drdino έγραψε:Λάθος σήμα, βρώμικο, χάλια παρκάρισμα. 3/3

Για το σήμα, τα είπαμε, βρώμικο είναι (έπεφτε το φως λάθος... :shifty: :svivhaha: :svivhaha: ), για το παρκάρισμα δεν φταίω εγώ. Ο διπλανός πάρκαρε πολύ δεξιά και αν πάρκαρα κανονικά δεν θα άνοιγαν οι αριστερές πόρτες! :rtfm: Επιπλέον ήταν η τελευταία θέση, οπότε δεν έπιασα 2 θέσεις! :rtfm:

Μη δείτε άνθρωπο... :svivhaha: :lol: Να πως βγαίνουν οι φήμες πως οι οδηγοί πενβέ δεν ξέρουν να παρκάρουν... :shifty: :s_biggrin :s_biggrin

pik. έγραψε:[
ελπιζω η μπλε σακουλα πισω απο τα προσκεφαλα να μην ειναι κρεας απο κρεοπωλειο. :hmmm: :lol:

Το καπέλο μου είναι ρε! Τι σακούλα;; :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#414525 To OCD μού χτύπησε κόκκινο πάντως όταν είδα τις γραμμές του πάρκινγκ, τουλάχιστον ας πατούσαν οι δεξιές ρόδες στην γραμμή :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#414543 Το συγκεκριμένο πάρκινγκ είναι ούτως ή άλλως στενό. Ακριβώς στη μέση αν είμαι οριακά ανοίγουν οι πόρτες. Ε... αφού θα την έκανα την |λογοκρισία| ούτως ή άλλως, είπα να την κάνω ολοκληρωμένη... :lol: Τουλάχιστον να ανοίγουν άνετα οι πόρτες. :lol: Χώρια που δεν εμπιστεύομαι τον άλλον να μην με χτυπήσει όταν πάει να μπει στο αμάξι του... Το έχω στην πένα το αμάξι, μη μας το χαλάσει κάποιος ξένος... :shifty: :svivhaha: :s_biggrin Ξαναλέω, είμαι ο τελευταίος και αριστερά μου δεν υπάρχει άλλη θέση, οπότε είμαι απλά ολίγον |λογοκρισία|, όχι ενοχλητικός |λογοκρισία|... :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By pik.
markvag έγραψε:
Το καπέλο μου είναι ρε! Τι σακούλα;; :lol:

έχεις σακούλα για καπέλο; :lol: :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By drdino
#414927 Κάθε κάγκελο που σέβεται τον εαυτό του χρειάζεται σακούλα, σαν τις γυναικείες τσάντες ένα πράγμα :rtfm: