Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#40638 <3

Εικόνα

το θυμήθηκα στον ύπνο μου...
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Deleted User 1 έγραψε:Και πολύ άργησε ο ζουμπάς να χτυπήσει. Υπεράνθρωπος είναι. Παίζει 10+ χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο χειμώνα-καλοκαίρι, πόσο να αντέξει πια?

Και όμως δεν ήταν τραυματισμός λόγο όλης αυτής της συνεχής παρουσίας του... Σε χαλαρή προπόνηση τώρα στο κενό που είχε λόγο εθνικών και εντελώς άτυχα. Πάνω σε σουτ του (μόνος του) προσγειώθηκε λάθος και ..... :s_cry
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#40871 Να υποστηρίζετε και τους Γερμανούς και όποιους θέλετε αλλά προσέχετε λίγο την ορθογραφία στα Ελληνικά σας.
Συγνώμη αλλά πονάνε τα μάτια μου :oops:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#40874 Ζήτα κι εσύ συγγνώμη λοιπόν :s_yes
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#41207 Της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα γίνεται....

Και λένε οι γαύροι "σιγά το γατάκι, που είναι άσπιλος και αμόλυντος"...προφανώς και δεν είναι άσπιλος ο Μελισσανίδης, είναι γνωστό πως κατάφερε από σχολή οδηγών να είναι μεγιστάνας πετρελαίου :omg: , και ούτε φυσικά κόπτεται "για το καλό του ποδοσφαίρου". Για το δικό του καλό κόπτεται, άντε να πάρει τίποτα ξώφαλτσα και η ΑΕΚ....

Απλώς σου λέει, εντάξει, φτάνει με τις κόκκινες παράγκες σας και τα δάνεια και τις κλοπές και τα χαρισμένα και τα Καραϊσκάκια 20 χρόνια τώρα, αφήστε να φάει και κανάς άλλος (εννοώντας πρώτα τον εαυτό του). Δεν μπορώ όμως να φανταστώ πως θα μπορεί να είναι χειρότερα από την παράγκα του γαύρου....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#41218 Όλοι οι εμπλεκόμενοι τα ίδια οφέλη έχουν. Απλά οι βοθρατζήδες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βάστηξαν 20 χρόνια κοντά. Ε ποτέ κανείς άλλος δεν θα το καταφέρει-κυνηγήσει αυτό.
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Cosmonaut21 έγραψε:Να υποστηρίζετε και τους Γερμανούς και όποιους θέλετε αλλά προσέχετε λίγο την ορθογραφία στα Ελληνικά σας.
Συγνώμη αλλά πονάνε τα μάτια μου :oops:

:lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#42879 Η μοίρα μου παίζει άσχημο παιχνίδι και μέσα σε 2 μέρες σερί πέτυχα τον πλέον μισητό άνθρωπο στο ποδοσφαρικό στερέωμα. Οι κατάρες που έχω ρίξει σ' αυτή την καραφλή γλίτσα δεν περιγράφονται. Μιλάω για τον Πέντρακ το Τζόρτζεβιτς. Αυτόν το καρκίνο του ελληνικού ποδοσφαίρου που είναι η προσωποποίηση της παράγκας, της βουτιάς και των πέτσινων πρωταθλημάτων. :inlove: