Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
axel12p έγραψε:Η χαρά της διπλής αγοράς και του ταχυδρόμου που σου φέρνει δύο πακέτα αντί για ένα! :lol:
Έχω την κλασσική OralB η οποία νομίζω ότι "χάλασε" σε σχέση με τα παλιότερα μοντέλα της. Αυτή είναι η συσκευή που σου πετάει νερό αντί για βούρτσισμα;

Όχι "αντί για βούρτσισμα"! Έχει και οδοντόβουρτσα (την την κλασσική OralB που λες) αλλά και την συσκευή εκτόξευσης νερού.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#400457 Αυτή η εκτόξευση νερού γίνεται από την οδοντόβουρτσα κατά το βούρτσισμα ή από τη βάση;
Υπάρχει κανά σετάκι με 2 οδοντόβουρτσες και 2 βάσεις ; Μία οδοντόβουρτσα με αλλαγή κεφαλών το ξεχνάμε.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Dimitris_P έγραψε:Αυτή η εκτόξευση νερού γίνεται από την οδοντόβουρτσα κατά το βούρτσισμα ή από τη βάση;

Ούτε από την οδοντόβουρτσα, ούτε από την βάση. Άλλο πράγμα κάνει η οδοντόβουρτσα και άλλο ο εκτοξευτήρας νερού.
Απλώς η συσκευή που έδειξα εχθές συνδυάζει και τα δύο, ενώ ο Γιώργος αγόρασε 2 ανεξάρτητες συσκευές.

Για να καταλάβεις πως δουλεύει, δες το video:

Άβαταρ μέλους
By Pitt
#400639 Να προσέχετε όσοι κάνετε γυμνισμό...

This Woman Was Sunbathing in The Nude When All of A Sudden This Crab Bit Her “Oyster”!

A woman from Singapore decided to sunbathe along with two of her female friends.
They all decided to do it in the nude to get an even tan.
Suddenly, a crab bit her right in her vagina!

Εικόνα

Going to the beach is supposed to be a relaxing experience. Usually, people go there for vacation in order to forget about all the stress from their daily lives. However, one woman’s relaxing beach experience was suddenly cut short when an unfortunate incident happened to her while she was sunbathing.

A 28-year-old woman from Pasir Ris, Singapore was sunbathing in the nude at Changi Beach. She decided to do it in the n*de in order to get a more even tan all over her body.

Unfortunately, as she was relaxing under the sun, a crab suddenly passed by and bit her privates! Why did the crab do such a thing? Was it just irritated that the woman was there?

Actually, the crab bit the woman since it probably thought that her vagina was a yummy oyster, according to a marine biologist who commented on the case. According to him, the crab who bit the woman was most likely a hungry horn-eyed ghost crab.

According to reports, the incident occurred in the afternoon as the beach was deserted. The victim went there with her two female friends who also thought that sunbathing in the n*de was a good idea since no one was around to see them. Although it is illegal to sunbathe in the nude in Singapore, the women still went ahead and did so.

“We had been on the beach for about 15 minutes, and I had just fallen asleep,” said one of the girls.
“I was waken up by my friend screaming that something had bitten her, and looking down we were shocked to see a crab hanging off her lower body,” she added.

The woman’s friends helped her remove the crab that was clinging onto her. They provided her with first aid until medical professionals arrived to help her.
“We were both a bit embarrassed because of the location of the injury, but we put that out of our mind to help our friend,” pone of the woman’s friends said.
One of the women added that they took turns sucking what they thought was venom from the bitten vagina. “We weren’t sure if that type of crab is poisonous, but just to be on the safe side we thought we’d better clean the wound,” she said.

Luckily, the woman has received proper medical care and is expected to make a full recovery with minimal scarring thanks to the quick actions of her friends.
“We have advised her to not go sunbathing in the n*de in future,” said one of the people who treated her.

According to one biologist who heard of the incident: “In this case, the woman received a deep cut to her genitals, but she should make a full recovery. If it had been a man sunbathing in the nude, a crab bite could have had more serious implications.”

Πηγή
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#402187 Το Dexa-Rhinaspray είναι σε έλλειψη εδώ και μήνες, και δεν φαίνεται να έρχεται τώρα κοντά.
Ξέρουμε αν υπάρχει σε γενόσημο και με τι όνομα; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#402189 Aπ οτι μου ειπε η ΟΡΛ μου πριν κανα μηνα, δυστυχως δεν υπαρχουν γενοσημα γι αυτο και ειχε ακουσει ότι θα επανακυκλοφορησει την πρωτη Ιουνιου,(δηλαδη σημερα) αν και διατηρουσε επιφυλαξεις...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
stavrosg έγραψε:Το Dexa-Rhinaspray είναι σε έλλειψη εδώ και μήνες, και δεν φαίνεται να έρχεται τώρα κοντά.

Λόγω χρόνιας αλλεργικής ρινίτιδας όταν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω ρινικό αποσυμφορητικό χρησιμοποιώ Pulmicort ή Vericort και είναι αποτελεσματικό. Ρώτα τον γιατρό σου αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αντί του Dexa-Rhinaspray.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#402198 Θα ρωτήσω, ευχαριστώ! :)

EDIT: πάω να υποθηκεύσω το σπίτι μου :lol:
Τελευταία επεξεργασία από stavrosg και 01 Ιουν 2017, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By otso
#402199 πιττ μπορει να εισαι ψηλος αλλα εχεις και πολλα προβληματα υγειας , ποσες χουφτες φαρμακα την μερα;
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
otso έγραψε:... ποσες χουφτες φαρμακα την μερα;

Να σου πω τα δικά μου:
Kαθημερινά , με 3 χάπια για πίεση, ζάκχαρο, χοληστερίνη.
Ευτυχώς όλα στις μικρότερες δοσολογίες, αλλα .... δεν παύει να έχουμε κουσούρια! :(

Σημειωτέον ότι δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή! :oops:
Τρώω τα πάντα (πρέπει-δεν πρέπει), αλλά κρατάω το βάρος σε καλά επίπεδα (1,73 με 70-74 κιλά) και περπατάω μ.ο 4-5 χλμ /ημέρα.
Μια ζωή την έχουμε, αλλά αν είναι να στερούμαστε τα πάντα, ... όσο κρατήσει! :lol:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
stavrosg έγραψε:Το Dexa-Rhinaspray είναι σε έλλειψη εδώ και μήνες, και δεν φαίνεται να έρχεται τώρα κοντά.

Δοκίμασε και hexarhynal, ήταν το μόνο που μπόρεσε να σταθεί δίπλα στο υπέρτατο dexa.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
otso έγραψε:πιττ μπορει να εισαι ψηλος αλλα εχεις και πολλα προβληματα υγειας , ...

Χα, χα! Πώς σου ήρθε; Σου είπα ότι θέλω να με κάνεις... γαμπρό; :lol:

dimitrisB έγραψε:

Να σου πω τα δικά μου:
Kαθημερινά , με 3 χάπια για πίεση, ζάκχαρο, χοληστερίνη.
Ευτυχώς όλα στις μικρότερες δοσολογίες, αλλα .... δεν παύει να έχουμε κουσούρια! :(

Μια απ΄τα ίδια με τον Δημήτρη, χωρίς το σάκχαρο όμως (+ το αντιισταμινικό αυτήν την περίοδο)

Το χειρότερο όλων είναι η αλλεργία. Να βλέπεις τα πάντα στη φύση ανθισμένα, αλλά μόνο πίσω από κλειστά τζάμια. :s_dunno
Έξω απ΄το γραφείο μου έχω μια φλαμουριά που αυτές τις μέρες μοσχοβολάει κι εγώ να είμαι αναγκασμένος να κλείνω το παράθυρο...
Φαντάσου ότι οι "καλύτερές" μου μέρες την άνοιξη είναι οι βροχερές. Συμβιβάζομαι και με ομίχλη ή και αυξημένη υγρασία το πρωί.
Άβαταρ μέλους
By DAP
dimitrisB έγραψε:

Να σου πω τα δικά μου:
Kαθημερινά , με 3 χάπια για πίεση, ζάκχαρο, χοληστερίνη. Τρια μονο; ΕΠΤΑ!!!

Σημειωτέον ότι δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή! :oops:
Τρώω τα πάντα (πρέπει-δεν πρέπει), αλλά κρατάω το βάρος σε καλά επίπεδα (1,73 με 70-74 κιλά) και περπατάω μ.ο 4-5 χλμ /ημέρα.Τα δικα μου νουμερα: 94 κιλα (να τα εκατοστησω),40-50 μετρα,

Μια ζωή την έχουμε, αλλά αν είναι να στερούμαστε τα πάντα, ... όσο κρατήσει! :lol: ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ.

Την ουσιωδη διαφορα μας (ετος γεννησης ) την κρυβω επιμελως......
Άβαταρ μέλους
By JBT
#402308 http://www.docmed.gr/thanatos-2chronou- ... -tou-2017/

:( :rant:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#402310 Το βάλανε στο πρόγραμμα;