Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By edmond
#400644 Η τιμή ήδη έπεσε στα 44.750. :iconcool: Τρέχτεεεεε :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#400653 Μάλλον δε χτυπαγε τηλέφωνο.

< >
Άβαταρ μέλους
By elteo
#400663 Ενώ τώρα... :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#401127 Σε καθε μα καθε επισκεψη και ενα περιστατικο.Εικόνα

<+
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#401128 αυτο ειναι που ειχες ξοδεψει μια περιουσια για να το φτιαξεις;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#401131 Υπεκλεψα τιμολογιο πανω στο γραφειο του υπευθυνου!

Τι αλλο? Q5 με καταναλωση λαδιου. Οχι το δικο μου.

<+
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#401134 Ναι, αλλά αν είναι ο συγκεκριμένος νοικοκύρης και έχει κάνει τα κουμάντα του, δεν πειράζει! :s_biggrin :s_gamer :s_dance
Άβαταρ μέλους
By 224v
#401137 Και ας έχει πληρώσει μια τιμή στο θεό.... Μαζοχισμός σε ενα βαθμό
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#401147 Την Παρασκευή ήταν ένα Allroad που εμφανίστηκε. Σήμερα είχε αυτό πάνω στο γραφείο του ο υπεύθυνος. Κάθε μέρα πρέπει να τους σκάει κι από ενας.

Μου άλλαξαν και αερόσακο οδηγού εν τω μεταξύ γιατί είχε βγει ανάκληση. Άραγε να είχα από αυτούς τους Τακάτα?
Άβαταρ μέλους
By GTS
#401148 2009 δεν ηταν ο πρωτος χρονος του Q5?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#401150 2008 ξεκίνησε παραγωγή. Ελλάδα τα πρώτα ήρθαν αρχές του 2009 αλλά το πρόβλημα υπάρχει σε μοντέλα έως και 2012.
Άβαταρ μέλους
By xenos
Deleted User 1 έγραψε:Υπεκλεψα τιμολογιο πανω στο γραφειο του υπευθυνου!

Τι αλλο? Q5 με καταναλωση λαδιου. Οχι το δικο μου.

Έπρεπε να ρωτήσεις τον ιδιοκτήτη αν του είπαν ότι είναι πρώτη φορά που συμβαίνει. :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#401172 Μα η συγκεκριμένη κατανάλωση είναι εντός ορίων.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#401175 Δεν ήταν εκεί ο κακομοίρης να του κάνω την καρδιά περιβόλι. :twisted:

Στα δικά μου τώρα: 1227€ πλέρωσα και δεν έχω ακόμα την ανάλυση του ποσού γιατί θα μου τα στείλουν ταχυδρομικά. Σ' αυτά περιλαμβάνονται:

1) κασετίνα ηλιοροφής (στην ουσία όλη η ηλιοροφή πλην των 2 γυάλινων κομματιών) με αρχική τιμή 1300€
2) κουρτινάκι σκίασης με αρχική τιμή 307€
3) service λιπανσης (λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καμπίνας, φίλτρο αέρα)
4) εργατικά για τα παραπάνω (μόνο το κουρτινάκι είχε αρχική 375€ για την εργασία)

Το (3) έγινε για να "ξεγελάσουμε" το εργοστάσιο ότι το αμάξι συνεχίζει τυπικά τη συντήρησή του στο επίσημο δίκτυο και να εγκρίνει μεγαλύτερο ποσοστό good will εγγύησης. Τα φίλτρα δεν πήγαν τσάμπα γιατί τα είχα αλλάξει μόνος μου πέρσι τέτοιο καιρό ενώ τα λάδια του είπα και μου τα έδωσε στο χέρι γιατί είχα αλλάξει τα Χριστούγεννα και ήταν κρίμα να ξαναλλαχτούν.

Τώρα περιμένω σιγά σιγά τα κομμάτια που έχω παραγγείλει για τον ηλεκτροχρωματικό καθρέφτη συν τον αισθητήρα βροχής/φωτός και επίσης θα πάρω και κάνα χημικό να κάνω απολύμανση κλιματιστικού και στα 2 εν όψει καλοκαιριού. Ωραίες δουλειές! :inlove: