Έχω γνωστό που έχει δική του εταιρεία ΙΤ με παράρτημα και στην Ευρώπη και δεν πήρε ποτέ του πτυχίο από το Αριστοτέλειο.
Και πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις. Επίσης γνωρίζω παιδιά από ΤΕΙ με πολύ όρεξη και πολλές γνώσεις παραπάνω από άλλους από ΑΕΙ. Ειδικά σε προγραμματιστές PLC, οι πιο δυνατοί στην Ελλάδα είναι από ΤΕΙ Αυτοματισμού. Και έχω γνωρίσει και κάποιους που έμαθαν μόνοι τους εντελώς...
@dimik
Με όλα ιδιωτικά, προφανώς το να πάρεις πτυχίο είναι θέμα του ποσού που θα σκάσεις. Αυτό αφορά τους πάντες και όλες τις χώρες του πλανήτη. Προφανώς με το κατάλληλο ποσό, παίρνεις πτυχίο από οπουδήποτε, λογικά και ένας μπαμπουίνος μπορεί να πάρει πτυχίο από το Harvard αν πληρώσει το αφεντικό του μερικά εκατομμύρια.
Εγώ αυτό που λέω είναι πως η επίθεση που γίνεται συχνά στα ελληνικά πανεπιστήμια, είναι εν πολλοίς άδικη. Και κυρίως όταν λέει πως είναι κακά γιατί έχουν "αιώνιους" φοιτητές (οι οποίοι δεν ενοχλούν κανέναν, ούτε κοστίζουν τίποτε).

)
έχω πάθει εξάρτηση
μου επαφή με το τιμημένο παπεί, συμφωνόντας με τους προλαλήσαντες, έχω να πω ότι το πτυχίο, το πότε το πήρε και αν το πήρε ο φοιτητής δηλαδή, δεν αντικατοπτρίζει το γνωστικό επίπεδο και τις εργασιακές δυνατότητές του. Για την ακρίβεια, πολλά τεμπελόσκυλα, όπως ο γράφων
, βγαίνουν από τη σχολή και δεν βρίσκουν δουλειά εύκολα, και γι'αυτό ψάχνονται με μεταπτυχιακά και ακαδημαϊκή καριέρα (ΛΟΛΕΝ), ενώ συνάδελφοι που ακολούθησαν άλλα μονοπάτια, εγκαταλείποντας σε πολλές περιπτώσεις τη σχολή, δουλεύουν εδώ και καιρό, κουνώντας το μαντήλι στους πρώτους.