Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#397495 Πέτρο τα θερμά μου συγχαρητήρια!!! :yahoo: :yahoo: :metalo: :metalo: :metalo:

Δεν μου αρέσει που έχω σκαλώσει με την άδεια :dizzy: , δε ξέρω τι να χρησιμοποιήσω :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By famas
#397500 Συγχαρητήρια Πέτρο, ευχαριστούμε που μοιράστηκες την επιτυχία σου μαζί μας.

dimitrisB έγραψε:Βασίλη,
Αν και :offtopic: , για τη ζημιά στην κάτω μεριά (δεν εγγυώμαι για το πάνω μέρος) το μεγαλύτερο μέρος της θα εξαφανιστεί αμέσως, με διάλυμα καθαρής βενζίνης (ή διαλυτικού νίτρου) 50-50 με νερό, σε πανί-πετσέτα και τρίψιμο ελαφρά - επανηλειμμένα .

Δημήτρη, όντως καθάρισε η μαυρίλα, εγώ βέβαια χρησιμοποιώ μαγειρικό λάδι ως πιο εύκολο στην εύρεση. Βέβαια τα 50€ για το βάψιμο και τα 40€ για το φανάρι δεν τα γλύτωσα.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#397502 Χειρουργός Ορθοπαιδικός-Τραυματολόγος.

Τι είπες τώρα ?
Χίλια μπράβο και άλλα τόσα, πιάσε ίσιωμα τώρα να ξεκουραστείς από την ανηφόρα που ανέβηκες, σου εύχομαι πάντα τα καλύτερα .

Τώρα δάκρυσα λες και είναι το παιδί μου, χαλάλι σου.
Άβαταρ μέλους
By markvag
PeterPan έγραψε:

Επιτέλους, Χειρουργός Ορθοπαιδικός-Τραυματολόγος...

< >

Μπράβο ρε Πέτρο! :yahoo: :yahoo:

Και εις ανώτερα! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
PeterPan έγραψε:Επιτέλους, Χειρουργός Ορθοπαιδικός-Τραυματολόγος...

Τα θερμά μου συγχαρητήρια! :s_howdy

Η γυναίκα μου έβαλε τα κλάματα...

Γιατί; Της είπες ότι θα την εγχειρήσεις; :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#397531 Μπραβο ρε Πετραν και εις ανωτερα!! :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#397549 Σας ευχαριστώ όλους προσωπικά για τα καλά λόγια!
Βασικά αισθάνομαι ότι έφυγε ένας σκόπελος, μέχρι να έρθει κάποιος άλλος...

Αλλά όταν βγήκα από το δωμάτιο με το χαρτί, μπορούσα να πετάξω ως τον ουρανό...

Ευχαριστώ πάλι όλους έναν-έναν προσωπικά, γιατί με την παρέα εδώ μέσα αισθάνομαι ότι όταν γράφουμε κάτι, είναι σαν να πίνουμε καφέ...

Κ εύχομαι να συνεχιστεί αυτό, κ με νέα άτομα κτλ

Κάθε καλό σε όλους!

< >
Άβαταρ μέλους
By bill33
PeterPan έγραψε:Ένας κύκλος τελείωσε σήμερα, ένας άλλος ξεκινά...
Πανελλήνιες, Ιατρική, Ειδικότητα... δουλειά, εφημερίες κτλ...

2 εβδομάδες επανάληψη, μόνος στο σπίτι, από τις 9 έως 1-2 ξημερώματα, είχα βγει 4 φορές από το σπίτι μέχρι το σούπερ...

Το πιο γαμ@το είναι πως στην εξέταση ήμουν μαζί συνεξεταζόμενος με έναν Γερμανό 38άρη που τον ήξερα από ένα συμπόσιο... οργάνωσε το 166 στο Μπόχουμ κ δοργανώνει ημερίδες για αεροδιακομιδή ασθενών με ελικόπτερο (εξειδίκευση που έκανα επίσης). Και ναι, φάνηκα αντάξιος, δεν κολλλησα κ στο τέλος περάσαμε κ οι 2 την εξέταση για την ειδικότητα! Όταν τελείωσε η τελευταία μου απάντηση είπα από μέσα μου "βάλτε την υπογραφή να φύγω!!!"

Επιτέλους, Χειρουργός Ορθοπαιδικός-Τραυματολόγος...

Η γυναίκα μου έβαλε τα κλάματα...

< >

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#397567 Συγχαρητηρια Πετρο, ειναι πολυ δυσκολη ειδικοτητα αλλα εχει μελλον, παιδι φιλου στην Αμερικη μετα απο αυτο εχει καταληξει σε πλαστικη χειρουργικη επανορθωση η κατι τετοιο, γιατι αυτο εκει εχει πολυ χρημα...