Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:
GTS έγραψε:Το στελεχος στην Ελλαδα αναφέρεται σε αυτους που δουλευουν στα κεντρικα που μπορει να είναι εκαντονταδες.

Προφανώς και όχι.

Αν η διακριση εχει να κανει με τις ωρες εργασιας δεν το γνωριζω αν και μπορω να το καταλαβω. Παντως οπως ειπα και στον Μαρκο δεν εχει σχεση με τον ορο executive. Στην Αγγλια τις ωρες εργασιας τις ρυθμιζουν με το να βαλουν τον υπαλληλο να υπογραψει waiver και τελειωσε η υποθεση.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
markvag έγραψε:
QsisVTS έγραψε:το τι είσαι στην κενωνία έχει να κάνει μόνο με τα €€€ που μπαίνουν στη τσέπη σου και σε ποιο ποσοστημόριο ανήκεις με βάση τις αμοιβές σου, τίποτε άλλο δεν έχει σημασία

φίξεντ! :rtfm: :(

όχι φίλε και το είσαι στην επιχείρηση που εργάζεσαι

μπορεί να είσαι λακές-σκουπίδι να σε τρέχουν μέχρι θανάτου για τα πάντα αλλά να χρυσοπληρώνεσαι, μπορεί να είσαι "συνεργάτης" (είναι της μοδός και αυτή η λέξη) και να παίρνεις ένα @@

φυσικά υπάρχουν και οι διάφοροι συνδυασμοί, αλλά στο τέλος το μαρούλι μετράει, αν δε μέτραγε δε θα δουλεύαμε εξαρχής (εκτός από μερικούς μαζόχες)

στη τελική των τελικών η εκτίμηση στην εργασία προς τον εργαζόμενο μετριέται μόνο με χρήμα, όχι με λόγια και τα λόγια άλλωστε δεν τρώγονται
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
GTS έγραψε:Executive είναι η ανωτερη διοικηση στην εταιρεια δηλ CEO, CFO, CIO, COO etc. συνηθως λιγοτερες από 10 θεσεις σε εταιρειες με 10000 υπαλληλους.

Όχι, αυτό που λες είναι οι C-Level Executives (Chief). Συμβόλαια με διαφορετικούς όρους (στελέχους ή Executive αν θέλεις) έχω βγάλει για αρκετά χαμηλότερες θέσεις ακόμα και αν δεν είναι καν αρχηγός τμήματος.

Ειδικά σε Γαλλία/Ιταλία, έχει να κάνει με τις ευθύνες και τις απολαβές του κάθε ρόλου και τις ώρες εργασίας και είναι σαφέστατα ζήτημα κύρους εκτός σύνταξης, ωρών, αδειών κλπ. Ενδεικτικά, 93% της Γαλλικής οντότητας στην εταιρία μου είναι cadre. Στην Αγγλία και στην Αμερική που ξέρω δεν είναι τόσο μεγάλο ζήτημα, το παραδάκι και η άμεση εξέλιξη είναι πιο σημαντικά. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Anonymous Founder έγραψε:Δεν μ' αρέσει η βροχή, ειδικά τέτοια εποχή, ειδικά τέτοια μέρα που κανονικά θα περίμενα πώς και πώς να πάω στην Μαλακάσα για να δω Depeche Mode. :rant:
M' αρέσει που δεν αγόρασα εν τέλει εισιτήρια, αφού είδα το χάλι του καιρού και γλίτωσα τα 80€. :metalo: :lol:

εγινε τελικά η συναυλία; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#396573 μου αρέσει που σήμερα θα δουλέψει για πρώτη φορά το νέο μας dojo :yahoo:

θα πάω στη προπόνηση, αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θα κάνω γιατί η μέση μου με πέθαινε τις προηγούμενες μέρες, αν και ψήνομαι να κάνω και ο,τι γίνει
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
21 quadra έγραψε:
drdino έγραψε:Τι έπαθε το κουζινέτο; Γύρισε;

Tελικά ανοίγοντας από κάτω όλα τα κομβία στον Νο 2 είχε γυρίσει το κουζινέτο 30ο, ο στρόφαλος μόνο στο κομβίο εκείνο μετρώντας ακτινικά έχει οβάλ εντός των ορίων για regrid, μέτρησα 52.250 / 52.180, το όριο για regrid αν χρειαστεί τελικά είναι 52.046 αν και έχω άλλο στρόφαλο, οπότε περιμένω να δω αν θα αρπάξει ή θα επιζήσει, τα άλλα κομβία του στροφάλου δεν είχαν τίποτα αλλά είχαν αρπάξει τα μέταλλα, βάλαμε μέταλλα, μετρήσαμε την αντλία λαδιού και φτιάξαμε μια μέσα στα όρια παίρνοντας εξαρτήματα από μια άλλη και καθαρίζοντας τα καπάκια ώστε να έρθουν στα διάκενα τους, όλα αυτά δουλεύοντας από κάτω από το μοτέρ χωρίς να υπάρχουν πολλά περιθώρια κλπ, αλλά ο χρόνος πίεζε, έτσι από εχθές το μοτέρ δουλεύει χωρίς θορύβους, χωρίς να δείχνει σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά, θα το δουλέψω όπως είναι χωρίς τουρμπίσματα για λίγες ημέρες να δώ την συμπεριφορά του οβάλ κομβίου, έβαλα λάδι 15/40 και σήμερα έριξα και Motorkote και σταυρώνω τα δάχτυλα μου.

Να πω εδώ ότι όλα τα μετρήματα έγιναν, με plastigauge που είναι το μόνο σίγουρο ( όργανο ) για τα διάκενα των κουζινέτων όταν αυτά είναι σφιγμένα με τη ροπή του κατασκευαστή.

http://plastigauge.co.uk/

Αν κάτι δεν πάει καλά τότε θα πρέπει να αλλάξω το μοτέρ με το άλλο που έχω, αυτές τις ημέρες θα αρχίσει η προετοιμασία του για να το δέσω.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#397169 εμπειρια ολο αυτο που εκανες, ωστε να δεις το αποτελεσμα.
Ελπιζω να ειναι θετικο και να μην χρησιμοποιησεις το αλλο μοτερ. Αστο να υπαρχει εκει στην ακρηδεν ζηταει τιποτα να περιμενει :lol:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#397228 Είναι εντάξει τώρα, προσεκτική οδήγηση για λίγες ημέρες και βλέπουμε. Την κυριακή θα πάω Πειραιά για καφέ, εκεί θα δείξει αν είναι ΟΚ, αλλιώς γερανό και πίσω, πάντως δείχνει υγιές τώρα, από θερμοκρασία και πιέση λαδιού και θερμοκρασία νερού, η πίεση στο ρελαντί με 90c στο λάδι είναι υψηλότερη από πρίν, δείγμα ότι η αντλία λαδιού ήθελε το service της + τα νέα κουζινέτα μπιελών.
Άβαταρ μέλους
By famas
#397330 Δεν μου άρεσε που από τα πολλά χειρόφρενα, ο leonp μου λέει ότι δεν χρησιμοποιώ τιμόνι για να στρίψω, χαλάρωσε το σφίξιμο και το αυτοκίνητο σταμάτησε στο λεωφορείο ενώ ήταν παρκαρισμένο. Μου άρεσε που με ενημέρωσε σχετικά καλός συμφορουμιτης.

.