Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#394374 Θέλει λίγο ψάξιμο ακόμα βέβαια. Πχ το αυτόματο μάλλον πρέπει να το βάλεις στο manual και να μην αφήσεις να ανεβοκατεβάσει κατά τη διαδικασία. Επίσης αν καταλαβαίνω καλά θα πρέπει το λαπτοπ να μείνει συνδεδεμένο κατά τη διάρκεια των ανοιγμάτων. Και τελευταίο και πιο σημαντικό είναι ποιες κατηγορίες τικάρουμε στα advanced measuring blocks και ποια ειναι τα ranges για κάθε κατηγορία που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως benchmarks.

Άντε και εγώ είδα θερμοκρασία λαδιού 90°. Τι θα καταλάβω? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:Θέλει λίγο ψάξιμο ακόμα βέβαια. Πχ το αυτόματο μάλλον πρέπει να το βάλεις στο manual και να μην αφήσεις να ανεβοκατεβάσει κατά τη διαδικασία. Επίσης αν καταλαβαίνω καλά θα πρέπει το λαπτοπ να μείνει συνδεδεμένο κατά τη διάρκεια των ανοιγμάτων. Και τελευταίο και πιο σημαντικό είναι ποιες κατηγορίες τικάρουμε στα advanced measuring blocks και ποια ειναι τα ranges για κάθε κατηγορία που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως benchmarks.

Πρεπει να δεις ποιες ειναι ο νορμαλ θερμοκρασιες λαδιου για τον δικο σου κινητηρα. Αν με τα πρωτα ανοιγματα (μετα το ριμαπ) βλεπεις πχ 130 τοτε ισως να εχεις θεμα και θελεις καλυτερη ψυξη λαδιου.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#394439 130 είναι εξωφρενικη θερμοκρασια για να τη δει με ένα ριμαπ. Λογικα δεν θα δει διαφορες στις ιδιες συνθήκες.Αντε στα βαρια πλακωματα να δει 4-5 βαθμούς πανω.
130 εχω δει σε πιστες Σεσιρινγκ,αναβασεις με πολύ χαμηλη μωτ φουρκέτες και χαμηλες σχεσεις,και σε προσπάθειες για τελικη για αρκετο χρονο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#394467 Παρόλο που θα βάλω το cooler μήπως δεν είναι καλή εποχή για πρόγραμμα? :hmmm:

Έτσι όπως πάει αυτό το μήνα δε θα το βάλω γιατί θα φτιάξω το σκίαστρο της οροφής πρώτα (600€), μετά μάλλον για κάνα μήνα θα φύγει το αμάξι για Κρήτη, άρα καλό Ιούλιο. Μήπως να το αφήσω για Φθινόπωρο να γλιτώσει κάποιους μήνες καύσωνα?
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Κράξτε όσο θέτε, αλλά εμένα έχει αρχίσει και μου αρέσει πολύ δαύτο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#394471 δεν υπαρχει θεμα Στεφανε.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Giuseppe Busso έγραψε:

Κράξτε όσο θέτε, αλλά εμένα έχει αρχίσει και μου αρέσει πολύ δαύτο.

Θα λογαριαστούμε άλλη ώρα εμείς οι δύο! :x Είσαι πολύ κοντά σε απαγόρευση εισόδου στα παραθαλάσσια τραπεζάκια του Cαρτελ. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#394480 Από πίσω το Q2 φωνάζει απίστευτα Polo, πάω στοίχημα πως αρχικά ήταν να βγει ως VW :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
drdino έγραψε:Από πίσω το Q2 φωνάζει απίστευτα Polo, πάω στοίχημα πως αρχικά ήταν να βγει ως VW :lol:

Εικόνα

http://www.drive.gr/news/nea-montela/ne ... -kamoyflaz
Άβαταρ μέλους
By markvag
Giuseppe Busso έγραψε:
drdino έγραψε:Από πίσω το Q2 φωνάζει απίστευτα Polo, πάω στοίχημα πως αρχικά ήταν να βγει ως VW :lol:

Εικόνα

http://www.drive.gr/news/nea-montela/ne ... -kamoyflaz

Και μετά κάποιος σκέφτηκε: Έι... αν του βάλουμε το σήμα της Audi μπορούμε να χρεώσουμε 2πλάσια τιμή και τα ίδια έξτρα σε 3πλάσια τιμή! Και πάλι θα πουλήσει σαν τρελό! Why not? :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#394650 Εικόνα

Εμένα με αρέσουν όλα και τα vw. Όλο γκρίνια είστε το ένα σας ξυνίζει το άλλο σας βρωμάει, μπα πανάθεμα σας περίεργοι άνθρωποι.
Άβαταρ μέλους
By RXristos
Deleted User 1 έγραψε:Θέλει λίγο ψάξιμο ακόμα βέβαια. Πχ το αυτόματο μάλλον πρέπει να το βάλεις στο manual και να μην αφήσεις να ανεβοκατεβάσει κατά τη διαδικασία. Επίσης αν καταλαβαίνω καλά θα πρέπει το λαπτοπ να μείνει συνδεδεμένο κατά τη διάρκεια των ανοιγμάτων. Και τελευταίο και πιο σημαντικό είναι ποιες κατηγορίες τικάρουμε στα advanced measuring blocks και ποια ειναι τα ranges για κάθε κατηγορία που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως benchmarks.

Στεφανε ναι το λαπτοπ πρεπει να ειναι συνδεδεμενο συνεχεια αφου παίρνει real time τιμες.
Αφου κατεβασουμε τα logs σε excel στο club υπαρχουν "μαστορες" που μπορουν να τα "διαβασουν" και να μας πουν αν ειναι ολα καλα η αν βλεπουν κατι περιεργο.
Επισης το λινκ που ανεβασες λεει ποια blocks πρεπει να επιλεξεις να βλεπει στο log και μαλιστα αναλογα τον κινητηρα.
Το μελεταω και εγω...

< >
Άβαταρ μέλους
By dstou
#395294 Aν κάποιος ενδιαφέρεται για Α4 1.800, ας δει και αυτό, ίσως να τον ενδιαφέρει. Τα χλμ. είναι πραγματικά, το αμάξι είναι ΑΘΙΚΤΟ, κυριολεκτικά σαν καινούργιο. Το δίνει συγγενής.

https://www.car.gr/10052997-audi-a4-tfsi-160ps
Άβαταρ μέλους
By JBT
#395295 συγγενής ποιανού; ιατρού να υποθέσω; :lol:
Άβαταρ μέλους
By dstou
#395296 Συγγενής δικός μου και μπήκα στον κόπο να το ποστάρω αν κάποιος ψάχνει για κάτι ανάλογο.