MotoGP, World Superbikes και κάθε άλλο είδος αγώνων με μοτοσικλέτες
Άβαταρ μέλους
By xenos
#392652 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#392662 Άτσα ο κοντός.
Άτσα ο χόρχε.
Και πάλι πρώτος ο γιατρός στο ρεζουμέ :lol: Η οποία 10η του θέση πρέπει να είναι ιστορικά χαμηλή. Ούτε με την ντουκάτι έτσι!
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#392686 Η 10η θέση του σήμερα και γενικα οι πολύ χαμηλές πτήσεις των Yamaha οφείλονται σε κακή κατανάλωση ελαστικού και γενικότερα , η πίστα αυτή φέτος για τα Yamaha δεεεεν (παρά τις διαβεβαιώσεις Διατσίδη οτι η πίστα πάει τα Yamaha :lol: )
Ο Ρόσι κοιτούσε το λάστιχο στο τέλος απορημένος ενώ 4 πτώσεις σε 2 γύρους μόλις στην ίδια στροφή (!) απο διαφορετικούς κατασκευαστές , δημιουργεί εύλογες απορίες για κατάσταση πίστας-συμβατότητας ελαστικού με ένα πλάνο στον τεχνικό-αναλυτή της Michelin να δείχνει προβληματισμένος...

Ο Miller , ολίγον νευριασμένος με Bautista, μου θύμησε μέρες Biaggi-Rossi :lol:

Το έσωσε κάπως ο Zarco (!) με τη μόλις 4η θέση για τις Yamaha.

Μπράβο στο Pedrosa , ο Marquez κρατήθηκε πίσω ενώ μείωνε συνέχεια σε κάποια φάση :hmmm: :innocent:

Ανάσταση για Ducati με 3 μοτοσυκλέτες στην 10άδα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#393312 Τι ήττα ήταν αυτή για τις εργοστασιακές Yamaha; Ο Rossi είχε φτάσει στο σημείο να κοιτάζει πίσω του να δει αν έρχεται κι άλλος να τον περάσει. Ήταν φανερό πως έπρεπε να επιλέξουν κι αυτοί τα ίδια ελαστικά με τις Ducati και Tech3.
Αγαπάμε Zarco και ένα :thumbsup: και στον Lorenzo, που για μια φορά έδειξε πως μπορεί και να οδηγήσει κι ένα δύσκολο μηχανάκι... Ο Dovi στα θολά...
Οι Honda ήταν αλλού την Κυριακή, μπράβο στον Pedrosa που μου είναι εξαιρετικά συμπαθής.
Το πρωτάθλημα πήρε φωτιά, με 4 αναβάτες να είναι πάρα πολύ κοντά μεταξύ τους.
:metalo:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#393372 Όντως....λίγο ακόμα και θα τυπωνα μπλουζάκι..πέρασα και εγώ τον ροσσι

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
bujinkan έγραψε:Όντως....λίγο ακόμα και θα τυπωνα μπλουζάκι..πέρασα και εγώ τον ροσσι

< >

καλή ιδέα :thumbsup: έχω κάτι φίλους που θα ενθουσιαστούν :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#397532 Ένα-δύο οι Βινιαλες Ροσσι στην κατάταξη του Γαλλικού gp.
Ο αχωνευτος κάπου πολυυυυυ πισω

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By edmond
#397534 Τι ώρα για μας ο αγώνας;
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
:help: :vava: :vava:
Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#397724 Δεν έπαθε τίποτα όντως (!) και ξαναμπήκε για να ξαναπέσει :lol:

Σαν τον Μαρκέθ , που μόνο σήμερα έπεσε 3 φορές.

Πλάκα θα'χει ο αγώνας
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#397923 Red flag στη Moto3