Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#384368 Υπάρχουν 1002 λόγοι για να πείσει κάποιος τον εαυτό του ότι αγόρασε το καλύτερο αυτοκίνητο για εκείνον... Ο χρόνος θα το δείξει από εκεί κ πέρα, δλδ βλέβες κτλ... Γενικά τα Σκοντα είναι VFM για κάποιον που το μόνο που θέλει είναι να πηγαίνει από το Α στο Β σημείο... Εμένα μου τη χαλάνε τα πίσω φωτιστικά σώματα...

Το σίγουρο είναι πως όσα περισσότερα χρήματα δίνεις, τόσο πιο εύκολη είναι η επιλογή, το ψάξιμο κτλ... πχ αν έχεις μια 40άρα Κ€ παίρνεις ένα BWM, Mercedes, μια premium Giulia (ακούς mirage :lol: ) και τελείωσες... Νομίζεις (έτσι αισθάνονται το 70% τψν Ελλήνων) ότι έχεις κάνει την καλύτερη αγορά... Αν έχεις 15 Κ€ πρέπει να ψάξεις καλά...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
PeterPan έγραψε:Το σίγουρο είναι πως όσα περισσότερα χρήματα δίνεις, τόσο πιο εύκολη είναι η επιλογή, το ψάξιμο κτλ... πχ αν έχεις μια 40άρα Κ€ παίρνεις ένα BWM, Mercedes, μια Giulia και τελείωσες... Αν έχεις 15 Κ€ πρέπει να ψάξεις καλά...

Νομιζω αναποδα ειναι :hmmm: Αν εχεις 15Κ ολες οι επιλογες μοιαζουν ιδιες, θα επιλεξεις μαλλον το πιο ομορφο για εσενα.
Αν εχεις 40Κ τοτε ειναι σαφως περισσοτερες οι επιλογες. Για να μεινω στο τοπικο, με 40Κ παιρνεις τουμπανο 1, ετσι και ετσι 2 act tourer, γυμνη 3 η Χ1;
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#384373 τουμπανο superb sw (παντα υπαρχουν επιλογες να μπερδευτεις)
Άβαταρ μέλους
By JBT
#384375 μόνο Χόντα ρε :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Νίκος Παππάς έγραψε:
PeterPan έγραψε:Το σίγουρο είναι πως όσα περισσότερα χρήματα δίνεις, τόσο πιο εύκολη είναι η επιλογή, το ψάξιμο κτλ... πχ αν έχεις μια 40άρα Κ€ παίρνεις ένα BWM, Mercedes, μια Giulia και τελείωσες... Αν έχεις 15 Κ€ πρέπει να ψάξεις καλά...

Νομιζω αναποδα ειναι :hmmm: Αν εχεις 15Κ ολες οι επιλογες μοιαζουν ιδιες, θα επιλεξεις μαλλον το πιο ομορφο για εσενα.
Αν εχεις 40Κ τοτε ειναι σαφως περισσοτερες οι επιλογες. Για να μεινω στο τοπικο, με 40Κ παιρνεις τουμπανο 1, ετσι και ετσι 2 act tourer, γυμνη 3 η Χ1;

Δεν είναι έτσι ακριβώς... Γιατί όταν παίρνεια ένα αμάξι έχεις κ κάποιες απαιτήσεις από αυτό που αναγκαστικά αποκλείουν κάποιες επιλογές... Πχ αν έχεις οικογένεια αποκλείεται να πάρεις 1, αν δε θέλεις SUV αποκλείεις την act tourer, οπότε οδηγείσαι σε 3άρα +. Και εν τέλει με 40.000€ μπορείς να πάρεις σχεδόν όλο το εύρος σε BWM αν ψάξεις σε μεταχ. 1-2 ετών που είναι ουσιαστικά καινούρια...

γενικά εγώ με 40.000€ στην τσέπη θα αισθανόμουν πολύ πιο άνετος να πάρω ένα αμάξι από το να είχα 15.000€ κ να έψαχνα...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
JBT έγραψε:μόνο Χόντα ρε :rtfm:

έχουν καλούς κινητήρες, αλλά το εσωτερικό μου θυμίζει playmobil... πολύ απλοϊκό για μένα...
και μια παροιμία λέει: "αν δεν χορτάσει το μάτι..."

Για μένα το αμάξι είναι ο χώρος μου και θέλω να είναι όμορφο για μένα μέσα-έξω, καθαρό κτλ... Στο HoNda μου το χαλάει λίγο... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#384382 Ισχυει, βεβαια θα εισαι και με -25κ στην τραπεζα. Και με -45κ εχει πολυ περισσοτερες επιλογες.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
GTS έγραψε:Ισχυει, βεβαια θα εισαι και με -25κ στην τραπεζα. Και με -45κ εχει πολυ περισσοτερες επιλογες.

ναι. μιλάμε για αυτόν που θέλει να διαθέσει 40.000€ κ μπορεί. όχι για αυτόν που θα πάει στην αντιπροσωπία κ θα θαμπωθεί και από τις 30.000€ θα κάνει το σκατό παξιμάδι να πάρει αμάξι με 40.000€.

Δλδ να πάει πχ για 3άρα κ να του φουσκώσει τα μυαλά ο πωλητής κ η κυρά κ να καταλήξει σει 5άρα :lol:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#384384 Το θεμα με την αγορα αυτοκινητου ειναι να παρεις ενα που ειναι πρακτικο για αυτο που το θελεις και σου αρεσει και μετα να βγει αξιοπιστο. Για ολα αυτα θελεις να πληρωσεις οσο το δυνατον λιγοτερο προφανως.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
PeterPan έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Δεν είναι έτσι ακριβώς... Γιατί όταν παίρνεια ένα αμάξι έχεις κ κάποιες απαιτήσεις από αυτό που αναγκαστικά αποκλείουν κάποιες επιλογές... Πχ αν έχεις οικογένεια αποκλείεται να πάρεις 1, αν δε θέλεις SUV αποκλείεις την act tourer, οπότε οδηγείσαι σε 3άρα +. Και εν τέλει με 40.000€ μπορείς να πάρεις σχεδόν όλο το εύρος σε BWM αν ψάξεις σε μεταχ. 1-2 ετών που είναι ουσιαστικά καινούρια...

γενικά εγώ με 40.000€ στην τσέπη θα αισθανόμουν πολύ πιο άνετος να πάρω ένα αμάξι από το να είχα 15.000€ κ να έψαχνα...

Διαφωνουμε προφανως. Με 15Κ γυρνας τις αντιπροσωπειες κοιτας τι εχουν στα λεφτα σου και αγοραζεις τελικα αυτο που σου αρεσει περισσοτερο. Οι επιλογες ειναι σαφως λιγοτερες και θα σε κερδισει το πιο ευρυχωρο, το πιο δυνατο,το πιο σπορτιφ, αναλογα τι ψαχνεις.
Μιλαμε παντα για καινουριο ετσι; Αν βαλουμε μεταχειρισμενα μεσα θα χαθει η μπαλα ο,τι budget και να εχεις.
Εμενα η 1 μια χαρα με καλυπτει και την τριμελη οικογενεια μου. Αλλος εχει μωρο και δεν χωραν τα τσουμπλεκια που πρεπει να κουβαλα και θα κοιταξει μεγαλυτερα.
Αλλα αν εψαχνα εγω και ηθελα ΒΜW καινουρια και 1 και η 3 μου κανουν και αν καλοβλεπα τα SUV και η Χ1 για "εκτος δρομου" εξορμησεις. Βαλε μεσα και τις αλλες εταιριες και τα μοντελα που εχουν και θα σε πιασει πονοκεφαλος.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#384388 Άνεση+ χώροι, πολυτέλεια, οικονομία, ταχύτητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά βάσει των οποίων αγοράζει κάποιος αυτοκίνητο.
Ο καθένας τα ιεραρχεί σύμφωνα με το γούστο, τις ανάγκες και την τσέπη του.-
Άβαταρ μέλους
By xenos
#384432 Ήρθε η σειρά σου δία...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#384435 Το είπα και σε άλλους συμφορουμιτες :
Το ταξίδι στον μαγικό κόσμο της BMW δεν ξεκινάει όταν το αγοράσεις. Ξεκινάει όταν πας για σέρβις.

Dimviii τι γίνεται εδώ; Έκπτωση 6000 χιλιάρικα; Πώς θα κάνει αποσβεση η εταιρεία, μέσα μπαίνει.
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimik έγραψε:Kαι οι κάτοχοι BMW πιστεύουν ότι πήραν το απόλυτο οδηγικό μηχάνημα και οι οδηγοί MB ότι οδηγούν την πολυτέλεια την ίδια και οι οδηγοί Toyota ότι οδηγούν άθραυστο αυτοκίνητο και πάει λέγοντας. Τίποτα το περίεργο, ο καθένας νομίζει ότι έχει κάνει την καλύτερη επιλογή για να δικαιολογηθεί στον εαυτό του.

Βαρετά μπορεί να κάνει αλλά σίγουρα κάνει και πολύ VFM αυτοκίνητα η Skoda

Ναι, αλλά οι κάτοχοι BMW έχουν δίκιο! :rtfm: :shifty: :svivhaha: :s_biggrin :s_biggrin

Ιδίως αυτά με τα 3κύλινδρα ντήζελ! :rtfm: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
markvag έγραψε:
dimik έγραψε:Kαι οι κάτοχοι BMW πιστεύουν ότι πήραν το απόλυτο οδηγικό μηχάνημα και οι οδηγοί MB ότι οδηγούν την πολυτέλεια την ίδια και οι οδηγοί Toyota ότι οδηγούν άθραυστο αυτοκίνητο και πάει λέγοντας. Τίποτα το περίεργο, ο καθένας νομίζει ότι έχει κάνει την καλύτερη επιλογή για να δικαιολογηθεί στον εαυτό του.

Βαρετά μπορεί να κάνει αλλά σίγουρα κάνει και πολύ VFM αυτοκίνητα η Skoda

Ναι, αλλά οι κάτοχοι 6κύλινδρων BMW έχουν εν μέρη δίκιο! :rtfm: :shifty: :svivhaha: :s_biggrin :s_biggrin

FIFY :iconcool: