Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
mirage έγραψε:Γιανικ η λιστα ειναι λαθος.
Μου αρεσει που ο οτσο πλακωθηκε στα τσιπουρα πρωι πρωι

< >

Στείλε π.μ , εγώ για ελευθερους σας είχα...sorry...
Άβαταρ μέλους
By otso
belgarion έγραψε:Καλά, ο otso τρολλαρει, από την μία κάνει αναλύσεις ότι ο άντρας πρέπει να μένει ανύπαντρος και να σπέρνει όπου βρει και από την άλλη καίει όποιον είναι ελεύθερος ως γεροντοπαλικαρο

μπα τρικυμία εν κρανιω , οπως καθε παντρεμενος , ακου γιατρε , χθες συναντησα εναν γνωστο γιατρο , του λεω γιατρε βλεπω μεγαλωσε η κοιλιά αρα οι δουλειες πανε καλα. και μου λεει , στον αντρα μετα τα 50 σεξ ειναι το καλο φαι,λυθηκα στα γελια.
mirage έγραψε:Γιανικ η λιστα ειναι λαθος.
Μου αρεσει που ο οτσο πλακωθηκε στα τσιπουρα πρωι πρωι

< >

μ αρεσει που ο mirage εγραψε πανω απο μια λεξη

elteo παντρεμενος;
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#383495 Μετά απ όλα τα παραπάνω που διαβάζω, δεν μ αρέσει που ο κολλητός μου με την :inlove: δεν συμπαθιουνται καθόλου.
Δεν μ αρέσει καθόλου αυτό το σουκου. Πρέπει να διαβάσω.
Μ αρέσει που χθες πήγα το Φιέστα για σέρβις. Νιώθω ξανά το αυτοκίνητο σαν καινούργιο!

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#383603 Εμένα δεν μ'αρέσει που έχει διαλυθεί η παρέα :( Άλλος έχει παει σε νησί, άλλος επαρχία.. Εντάξει έχουν καλύτερη ποιοτικά ζωή. Και με τους εδώ πάλι @@ βρισκόμαστε με τη ρουτίνα που μας έχει φάει :(
Άβαταρ μέλους
By elvet
#383626 M' αρέσει που κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Nesbo με Harry Hole και το έχω από χθες
Δεν μου αρέσει που λίστα των ανύπαντρων που δημοσιεύτηκε παραπάνω είναι, ανενημέρωτη, λανθασμένη και κυρίως ελλιπής, αφού παραβλέπει ακρογωνιαίους λίθους του φόρουμ
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#383629 Μου αρέσει που είστε κουυσομποληδες!

Δεν μου αρέσει ο βήχας του μικρού την πρώτη μέρα των πασχαλινών διακοπών.
Μου αρέσει που δεν καταλαβαίνει τίποτα και έπαιζε 4 ώρες σήμερα!

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By gianik
#383631 :innocent:
Ελλιπης σαφως κ ειναι , μου ηρθαν στο μυαλο οι πιο "διασημοι" ανυπαντροι..
Ενημερωστε με ρε παιδια να την διορθωσω, ποιοι παντρευτηκαν;;;; :oops:

Edit: αφηστε , τα μαθα..., :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Νίκος Παππάς έγραψε:Δεν μου αρέσει ο βήχας του μικρού την πρώτη μέρα των πασχαλινών διακοπών.
Από το Redmi Note 4

Εύχομαι να μην εξελιχθεί. Βήχα είχαν και τα δικά μου εδώ και 2-3 μέρες. Χθες βράδυ ξεκίνησε αντιβίωση ο μικρός (ωτίτιδα) και σήμερα ο μεγάλος έχει 38. Ελπίζω μέχρι τη Μ. Παρασκευή να έχουν συνέλθει.

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
Νίκος Παππάς έγραψε:Μου αρέσει που είστε κουυσομποληδες!

Δεν μου αρέσει ο βήχας του μικρού την πρώτη μέρα των πασχαλινών διακοπών.

Από το Redmi Note 4

Περαστικα Νικολα στον μικρο .. :)
Κ ο δικος μου πριν λιγο εκανε ενα 37.5 πυρετο γμτ....τον εστειλα να κοιμηθει με την μαμα του για να τον βλεπει το βραδυ..Ηταν κ αυτος ολη μερα εξω ,γυρισε ψοφιος..

Edit:
Scotch περαστικα ρε συ στα μικρα..