Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#380951 http://www.kathimerini.gr/902782/opinion/epikairothta/politikh/den-toy-evgaine-sto-thlefwno-o-a8eofovos

Πώς είναι όταν κάθεσαι να ΧΕΣΕΙΣ, και μετά το πρώτο κύμα ακολουθεί ο επίλογος με ένα μικρούλι στρογγυλό σκατουλι που σου στέλνει όμως κύματα ανακουφισης; :s_wink
Ε, αν πετάξεις ένα πληκτρολόγιο εκείνη την στιγμή μέσα στη λεκάνη έχεις αναγαγει τον Στέφανο τον Κασιματη σε έργο τέχνης. :s_yes
Λογικά σε κάποιους θα φαίνονται πολύ σκωπτικα τα φλεματα του και θα χαμογελανε με το πρωινό τους αυγουλακι.

Εικόνα

:s_roses :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#381015 Ειδικά το τελευταίο, είναι απολύτως εμετικό, γράφει:

Γιαγιά έγινε, όπως διαβάζω, η Τασία Χριστοδουλοπούλου και, φυσικά, ο τοκετός έγινε σε ιδιωτικό μαιευτήριο, διότι, ως γνωστόν, αριστεροί είμαστε και όχι κορόιδα. Συγχαρητήρια, να τους ζήσει, να το χαίρονται κ.λπ. Ομως η χαρμόσυνη είδηση υπονοεί κάτι που κάνει το αίμα (το δικό μου) να παγώνει: για να γίνει γιαγιά η Τασία, σημαίνει ότι είναι και μητέρα! Ομολογώ ότι δεν το είχα ποτέ φαντασθεί...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#381029 Σκεφτόμουν ότι θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα σκριπτάκι να κάνει ποστ στο τοπικό κάθε άρθρο του, αλλά απ την άλλη πολλές φορές εχει ποσταριστεί ήδη σε άλλο τοπικό :s_roses
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#381030
Ιδίως με τη σημερινή κυβέρνηση, καθώς το ΚΚΕ άνοιξε τον δρόμο που οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.


Corto? Realzeus?
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#381031 Ο Ζευς άνοιγε με τη μπουλντόζα και εγώ με την τσάπα πετούσα από πίσω τα μπάζα :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#381047 Και του είπα του |λογοκρισία| του Δία, να μην πίνει πριν ανέβει στη μπουλντόζα, δεν άκουσε και την πατήσαμε αμφότεροι ομού και τα 10 εκατομμύρια (που λένε και στο χωριό μου)!
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#381056 Εκ του φβ
Όποιος νομίζει οτι του Κασσιμάτη του ξεφεύγουν λόγια, μπερδεύονται. Η Καθημερινή και το Συγκρότημα ριζοσπαστικοποιουνται κλιμακωτά και με σχεδιασμό. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος πια: Οι ψήφοι της ΧΑ.
Η αποθέωση του Γεωργιάδη, η κομμουνιστοφαγία, η ισλαμοφοβία , η διακωμώδηση οτιδήποτε αριστερού με οποιοδήποτε μέσο, αποτελουν συντονισμένη στρατηγική της ΝΔ και το συγκρότημα συνιστά πυρηνικό όπλο επιβολής της στρατηγικής . Θεωρούν ότι ο Κυριάκος κέρδισε ότι είχε να κερδίσει από το Κέντρο (και έχουν δίκιο) και του λείπουν οι ψηφοι από ακροδεξιά. Παράλληλα δε, αναδεικνύουν από άκρα αριστερά, οτιδήποτε λούμπεν κόβει σταυρούς από τον Αλέκση ακόμη κι αν αυτό είναι χειρότερο από τον Τσίπρα. Θα πει κάποιος, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Εγώ θα πω ότι αν μεγαλώνεις στον κόρφο σου φίδια, κάποια στιγμή θα σε τσιμπήσουν και σένα, ίσως και τους γύρω σου.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#381101 Υπάρχει εχεφρων άνθρωπος που πιστεύει ότι του ξεφεύγουν αυτά που γράφει?
Τα πιστεύει με το 100% και ειδικά γι αυτό είναι και πολύ χρησιμος
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#381120 Παρόμοια με αυτά που σερβίρει τώρα ο Κασιμάτης σέρβιραν άλλοι Γαβρίληδες κάποια χρόνια πριν για το απέναντι μαγαζί.
Το οποίο απέναντι μαγαζί επειδή ακριβώς ανοίχτηκε σε όλες τις πάντες τώρα προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα και τρώει φάπες από παντού.

Γι αυτό επεσήμανα την τελευταία φράση.
Όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι που έχει ξεκινήσει συστηματικά η ΝΔ (τσαμπουκαλίκια Μπουμπούκου, flame ακροδεξιάς έμπνευσης, λοιπές Τζημεριές κλπ) για να κοντράρει το χοντρό καραγκιοζιλίκι που έστησε επί χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ, θα το βρει μπροστά της.

Αντί να μάθουν από το παρελθόν προτιμούν την εύκολη λύση του να πολώσουν/φανατίσουν τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#381123 Η ΝΔ εδω και χρονια διατηρει αριστες σχεσεις με την ακροδεξια. Δεν μπορω να καταλαβω πως κατηγορεις τον Συριζα γι αυτο το ανοιγμα που στην ουσια δεν ειναι ανοιγμα αλλα διατηρηση καλων σχεσεων.
Τελευταία επεξεργασία από bibendum και 31 Μαρ 2017, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά