Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#361443 Χθες έγινε μια σοβαρή κτηνωδία εδώ.

Συστήνεται για όσους είναι της χασαποταβερνικής και της κολοσσιαίας μερίδας. Καλά κρέατα και πολύ οικονομικός. 5 άτομα --> 78€

(σαλάτα, 2 πατάτες, τζατζίκι, τυροκαυτερή, τυροπιτάρα, σαγανάκι, 2 μπιφτέκια και 1.5kg πανσέτα στη σέντρα)
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#361487 Επειδή κάνει κρύο και αναγκαστικά θα είμαστε μέσα έχετε καμιά καλή πρόταση για οικονομική οικογενειακή ταβέρνα στην ευρύτερη Αθήνα (μέχρι και Μαραθώνα-Σούνιο) που να μην καπνίζουν; Δε με πειράζει η τσίκνα αλλά δεν θέλω τσιγάρα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
sknipper έγραψε:Επειδή κάνει κρύο και αναγκαστικά θα είμαστε μέσα έχετε καμιά καλή πρόταση για οικονομική οικογενειακή ταβέρνα στην ευρύτερη Αθήνα (μέχρι και Μαραθώνα-Σούνιο) που να μην καπνίζουν; Δε με πειράζει η τσίκνα αλλά δεν θέλω τσιγάρα.

Το μαντρί στην Τερψιθέα. Έχει κ τζάκι αλλά κυρίως έχει αίθουσα μη καπνιστών ...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Deleted User 1 έγραψε:Γκουγκλαρε να δεις φώτο με μερίδες! Δες πχ το μπιφτεκι και τη μεριδα πατάτες! Αν έχεις πάει Πολυδένδρι σκέψου κάτι αντίστοιχο! :iconcool:

οντως στο Πολυδενδρι ψαρωνεις την πρωτη φορα με τη ποσοτητα των μεριδων. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
NickTG έγραψε:Αυτό είναι για 5 άτομα?
Δεν έφαγαν όλοι?

Στους δυο τουλαχιστον δεν αρεσουν οι πατατες φαινεται.

Παντως, ακομα και με αυτο που ειδα, μου φαινονται αρκετα τα λεφτα γι αυτα που πηρατε Στεφανε.
Βεβαια παιζει να χρεωνουν πχ την σαλατα καμια 8 ευρω ξερω γω, οποτε με αντιστοιχη προσαρμογη ολων βγαζει νοημα :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#361896 http://www.dineathens.gr

Ρίξτε μια ματιά όποιος ενδιαφέρεται. Εγώ μάλλον θα πάω στο Margi που δουλεύει και ένας φίλος και μου χει πει πολύ καλά λόγια για το φαγητό.

http://www.dineathens.gr/gr/estiatoria/restaurant/?resID=188&categoryID=0&locationID=0&menuPriceID=60&menuTypeID=0&locationID=&cuisineID=undefined&styleID=undefined
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#361905 Ο Ζάχος είναι μέσα;
Μπούσε ψήσου για getaway in Varkiza.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#363250 Τελικά πήγα εδώ. Πολύ δυνατό.

Βέβαια επειδή δεν είχα φάει τίποτα όλη μέρα και πήγε 10μμ μέχρι να βάλω μπουκιά στο στόμα μου, μετά ευχαρίστως πήγαινα μία βόλτα από το Ζάχο αλλά προτίμησα να μην ξεφτιλιστώ. :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#363253 Ήταν μέσω της Dining Week. Από τις τιμές που είδα στον κατάλογο δεν πρέπει να είχε και καμιά σοβαρή έκπτωση. Βρέθηκε από το πουθενά και μία Diners κάρτα και είχαμε άλλο ένα 10% discount αλλά πληρώσαμε ξέχωρα των 60€ το κρασί.
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#363643 Καλησπέρα ....
Εχει κανείς να κάνει καμία πρότασoύλα για Μετσοβο ? Κατάλυμα ... φαγητάκι ... ποτάκι . ( ζευγαρι )
Φχαριστώ .