Μετά γμτ μία βλ@μ€νη έφτανε...
When the going gets tough, the tough get going
KiloMeater έγραψε:Εγώ θα άλλαζα όλο το φτερό
με τιποτα ομως!
Πετρο βγαλε φωτο οπως εχεις κανει και κρατα τες στο αρχειο.
Φτιαχτο βαψε και σβησε στο πανω νευρο(θα βοηθησει να μην φαινεται η διαφορα εαν υπαρχει) που φαινεται απειραχτο,και οταν το πουλησεις θα δειξεις τις φωτο για να δει οτι δεν ηταν κατι σοβαρο.
Το να ξεπονταρεις το πισω φτερο (ειδικα)σε αυτο το αυτοκινητο,ειναι πολυ πιο ''επικινδυνο''
Από τη στιγμή που πληρώνει η ασφάλεια πλήρως, δε βλέπω γιατί να κάνεις μισές δουλειές.
Πριν δύο χρόνια που είχα αντίστοιχη φάση που έσκασε μια μηχανή στο πίσω δεξί φτερό του C5, αλλάξανε το φτερό στην αντιπροσωπεία. Όλα καινούργια, πήρε δύο εβδομάδες, αλλά έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος με τη δουλειά. Βέβαια μαζί με προφυλακτήρα και φούσκωμα στις τιμές έφτασε το 2χιλιαρο, αν και δεν έδωσα μια λόγω φιλικού.
Το πάνω νεύρο δεν πήρε, μόνο το κάτω μέρος... Πήρε ελάχιστα την πόρτα κ το μαρσπιέ. Και το λάστιχό της έγλειψε τη ζάντα, άφησε μια μαυρίλα στη στεφάνη της ζάντας. Ελπίζω να μην πείραξε τον άξονα της ρόδας...
famas έγραψε:Δεν είναι μεγαλύτερη ζημιά από 2 κατοστάρικα(Ελλάδα).
εδώ Γερμανία περιμένω κουστούμι 1.000€ θα δούμε...
Πέτρο αλλαγή φτερού καλύτερα! Σαν καινούριο θα γίνει, μην ανησυχείς! Μην μπλέξεις με στόκους κλπ.
ΥΓ: Ο Κύβος του Ρούμπικ μου άρεσε!
Καλύτερα πάντως να στο έκανε στην πόρτα. Πίσω φτερό είναι μεγάλη μλκια
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

< μου
Κράτησε η γειτόνισσα τα παιδιά ( Ναι η αυστριακή) και αυτά πλέον αισθανόταν οικειότητα να μείνουν μαζί της, πρώτη φορά στα χρονικά.