Dimitris_P έγραψε:Ποιά είναι η αντιστοιχία μεγεθών jean GR/UK ; πχ για το "δικό μας" 34 ποιό είναι το αντίστοιχο νούμερο σε uk jean ?
Εξαρτάται από τον κατασκευαστή, αλλά στα περισσότερα jean τα μεγέθη είναι τα ίδια διεθνώς και χαρακτηρίζονται από 2 νούμερα W και L.
Το πρώτο αφορά την περίμετρο μέσης σε ίντσες και το δεύτερο το μήκος από τα @@ έως το ρεβέρ.
< >
ειχα παρει από carefour πριν 7-8 χρονια μερικα και είναι ακομα σε πολύ καλη κατασταση.Ηταν πάμφθηνα 4-5 ευρω το καθενα αν θυμαμαι καλα.
στα μεγαλα carefour όπως σε Γερακα ας πουμε, μηπως εχουν ακομα? στους Αγ Αναργυρους που πηγα με επιασε θλιψη,δεν ειχαν τιποτα γενικως.
Να πληρώνεις κανα 10ευρω το φανελάκι, το οποιο το χω για αναλώσιμο μιας και το φοράω πάντα μεσα απο πουκάμισο.
Εως ότου πήγα US και βρήκα Haynes με το κιλό (το κουτί είχε 7-8 μέσα με 15$
).Κρατήσανε 2 χρόνια και φέτος που ξαναπήγα εκανα δεύτερη μπάζα και τα πρώτα τα έχω για το καράβι
Θα έλεγα να τσεκάριζες ίντερνετ
βρηκα καποια lord ετσι όπως τα θελω με V σε μαυρα-γκρι (εργοστασιο στη Κατερινη) αλλα στο σαιτ της εχει με 4 και 5 ευρω κατι νουμερα για παιδακια, xsmall και τετοια.
και εγω μονιμα τα φοραω μεσα από πουκαμισο,και του carefour είναι ακομα αψογα,και σε σχημα και σε χρωμα.Απιστευτο για τοσο φθηνο προιον. Για αυτό ψαχνω να τα ξαναβρω.
http://gr.sportsdirect.com/mens/mens-un ... s+-+V+Neck
dimviii έγραψε:ιντερνετ τσεκαρισα,ολα είναι στα 10 ευρω.Θελω φθηνοτερα γιατι θελω να παρω 5-6
βρηκα καποια lord ετσι όπως τα θελω με V σε μαυρα-γκρι (εργοστασιο στη Κατερινη) αλλα στο σαιτ της εχει με 4 και 5 ευρω κατι νουμερα για παιδακια, xsmall και τετοια.
και εγω μονιμα τα φοραω μεσα από πουκαμισο,και του carefour είναι ακομα αψογα,και σε σχημα και σε χρωμα.Απιστευτο για τοσο φθηνο προιον. Για αυτό ψαχνω να τα ξαναβρω.
V μπλουζακια και πουκάμισο για να φαινεται το δασυτριχο στηθος dimviii ;
γιατι οχι fruit of the loom αλλα Marlon Brando ;
dimviii έγραψε:ιντερνετ τσεκαρισα,ολα είναι στα 10 ευρω.Θελω φθηνοτερα γιατι θελω να παρω 5-6
Αμ δε που τσεκάρισες... Πάρε Fruit of the Loom με 2,5€ το ένα!
Έχει και συσκευασίες των 5 ή 10 τεμ που βγαίνουν φθηνότερα.
Edit: Χα, χα, χα! Με πρόλαβε ο φίλος μου ο οτσο!
Εχω αναγουλιασει με τη φΤηνια σας.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY