nEK, να σιγουρευτεις πρωτα για τα λεγομενα του 2ου γιατρου, αυτη η αρρωστια δεν εχει μπεσα. Σε οικογενειακη φιλη ο γιατρος ειπε τα ιδια, ειχε βεβαια αποδειξεις για αυτα που ελεγε αλλα μονο οταν γινει η βιοψια μετα την εγχειριση υπαρχει σιγουρια. Τελικα εγινε η εγχειριση και η βιοψια ηταν αρνητικη. Ομως ποιος παιρνει την ευθυνη οταν υπαρχουν ενδειξεις να πει οχι στην εγχειριση?? οταν ο κινδυνος της μεταστασης ειναι παρων???
Σε αλλον κολλητο μου που ζουσε στο Βελγιο του ελεγαν να περιμενει λιγο ακομα για την εγχειριση του προστατη, εδω του ελεγαν να την κανει (μετα απο αξωνικες κ.λ.π.), ευτυχως την εκανε και προλαβε την μετασταση... Προσωπικα δεν θα ηθελα να ξερω οτι εχω υποψια για θεμα σε καποιο οργανο και να περιμενω περαιτερω διαγνωσεις.
Η μητερα μου στα 72 τοτε εκανε μαστεκτομη στον Γκαρα για οσους τον θυμουνται, την εβαλε μεσα για την επεμβαση την επομενη απο την ψηλαφηση που της εκανε σε εξεταση ρουτινας. τελικα η μητερα μου εζησε ακομα 25 χρονια και εφυγε απο γεραματα... Ο χρονος ειναι πολυ σημαντικο πραγμα,

