Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#32489 Με τον Σπαικ αγκαλια το ειδαμε....
Ειδικα εκει στην selfie ηταν.... :ninja:
Τελευταία επεξεργασία από JasonLouk και 02 Νοέμ 2014, 19:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά Αιτία: Πρόσθεση spoiler.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#32515 Θα πάει κανείς Θεσσαλονικιός στο φεστιβάλ; http://tiff.filmfestival.gr

Χθες είδα εκεί το Winter Sleep . Νταξ περίεργη ταινία χωρίς συγκεκριμένη ιδέα για να προβάλλει. Ωραία πλάνα/σκηνοθεσία και προβολή άγονων περιοχών της Τουρκίας. Τραγικά μεγάλη διάρκεια όμως που σε συνδυασμό με την ζέστη της αίθουσας και την ώρα έναρξης ήταν :s_bored

Αύριο θα πάω στο Dark illusion .

Γενικά για το φεστιβάλ : μ'αρεσε η οργάνωση π.χ διάσπαρτοι εθελοντές στην αριστοτέλους για να βοηθάνε , οι παροχές του Candybar στην αποθήκη Γ. Δεν μ'αρεσε βέβαια ο χουλιγκανισμός ,κυρίως ανθρώπων μεγάλης ηλικίας, στην είσοδος της αίθουσας λόγω μη αριθμημένων θέσεων. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By cmarin
cmarin έγραψε:Σήμερα έχω πρόσκληση για Το κορίτσι που εξαφανίστηκε, που φαίνεται περίεργη με πολύ υψηλή αξιολόγηση στο ΙΜDb.

το έχει δει κανείς? όχι τίποτε άλλο αλλά κρατάει 150΄ και αρχίζει 10:30. Για πατάτα πάντως δεν φαίνεται...

το είδα τελικά. Βλέπετε και σε κρατάει σε όλη την διάρκεια, πλην του τέλους. Προσπαθεί να περάσει για αληθοφανή κάτι εντελώς παράλογο. Είχε και αρκετά κενά η πλοκή αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι θετικό.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#32934 Guardians of the Galaxy :metalo:

Εντελώς διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα Marvel σουπερηρωϊκά, αφού ακόμα και τον Drax -που στα Marvel Power levels συγκρίνεται με τον Hulk και τον Thanos- τον έχουν κάνει αδελφούλα, έναν απλά πολύ δυνατό -στα πλαίσια του απολύτως και ανθρωπίνως λογικού- πρασινωπό Batista (ψιλοφέρνει σε Ferrigno και Hulk series η φάση :lol: αλλά είναι απολύτως συμβατό με το ύφος της ταινίας).

Χωρίς να θέλω να χαλάσω την ταινία για κανέναν, αρκεί να σας πω ότι, κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης μάχης της ταινίας, προς το τέλος δηλαδή,
ο πρωταγωνιστής Starlord αποσπά την προσοχή του υπερκακού Ronan κάνοντας moonwalking υπό τη μουσική του O-O-H Child
:s_rofl

Spoilers [Mod]
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#32956 δυο μερες, μια νυχτα
http://www.imdb.com/title/tt2737050/

η ζωη μεσα στην εργασιακη επισφαλεια ή πως μια ηθικη επιλογη ξεπροβαλλει αναμεσα σε δυσκολες κοινωνικες συνθηκες
Άβαταρ μέλους
By kobulis
Geo f1 έγραψε:to equalizer?
Μονο απο CAM εχουν βγει καποια τορρεντς. Οποτε δεν νομιζω να αξιζει Γιαννη

Δεν θα αξίζει ούτε σε imax.

Έκανα το λάθος και το είδα.

Πέρα από το ξενέρωμα για τους παλιότερους που περιμένεις 60κατι κυριλε Άγγλο με 12κυλινδρη jaguar και παίρνεις 40αρη μαυρο υπάλληλο του practiker που κυκλοφορεί με λεωφορείο, η ταινία είναι κάτω του μετρίου.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#34590 Γαμάτο το Expendables 3!!! Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο απ όλα. Eίδα επίσης και το Drive, πολύ μουγκαμάρα και γενικά δε μου άρεσε. Για κωμωδία είδα και τα 2 Johny English. Κλασσικός γεμάτος Mr Beam, έβγαλε γέλιο.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#34602 Το Interstellar θα προβληθεί σε 4Κ για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το πρώτο 4Κ digital cinema σύστημα:

http://www.cinemax.gr/index.php?option= ... &Itemid=89
Άβαταρ μέλους
By drdino
#34605 "Τετραπλάσια οπτική πληροφορία 3840x2160 pixel" :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
drdino έγραψε:"Τετραπλάσια οπτική πληροφορία 3840x2160 pixel" :lol:

Το είδα κι εγώ (περίμενα ότι θα σχολίαζες :shifty: ) το οποίο είναι λάθος γραμμένο, προφανώς...

4096x2160 ήθελε να γράψει ο ποιητής...
Άβαταρ μέλους
By corsair
#34615 Ειδα intestellar.
7/10.
Στο τελος πολυ ψευτοκουλτουριαρικο... egobrain φαση. Νταξει, ποτε δεν ημουν φαν του Kubrik και αλλων βαθυτερων νοηματων. Ρηχός ανθρωπος γαρ.
Βαρεθηκα να βλεπω τον μακοναχιου να ριχνει βιβλια απο την βιβλιοθηκη απο την αρχη μεχρι το τελος... κουραση.

Αυτά. Περιμένω Firefly να απολαυσω μια καλη αμερικανια με τα ουλα της να ουμε.

Spoilers [Mod]
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
panos2171 έγραψε:Γαμάτο το Expendables 3!!! Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο απ όλα. Eίδα επίσης και το Drive, πολύ μουγκαμάρα και γενικά δε μου άρεσε. Για κωμωδία είδα και τα 2 Johny English. Κλασσικός γεμάτος Mr Beam, έβγαλε γέλιο.

Άχ Natalie... :inlove: ..
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#35484 Πολύ καλή ταινία το Interstellar, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Αν και μεγάλη σε διάρκεια δεν κάνει κοιλιά ούτε κουράζει. Σε σύγκριση με Gravity, τάξεις ανώτερο του Μακόναχι.