Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#317933 https://www.o2.co.uk/shop/sim-cards/pay ... bigbundles

αυτα δεν τα δινουν ετσι; θελει διευθυνσεις και λοιπες πιστοποιησεις;

Ιταλακια που εισαι να τους βαλεις στην ταξη. ΠΑει μια βολτα με το κοριτσι ναουμε δηλαδης και αντι να ψαχνει pubs ψαχνει για wifis και internets
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Asimov έγραψε:Συμβόλαιο έχεις πουλάκι μου; Σε κάρτα 3 ευρώ τη μέρα είναι η χρέωση

Οπότε αντί για 3 ευρώ τη μέρα, ναι, καλύτερα να πάρει από καμιά κάρτα των 20-40 ευρώ. sounds fair :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#317985 Ενεργοποιησα cosmote travel pass 3e/day γατακια
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Zorz έγραψε:
Scotch έγραψε:Με 20 λίρες έχεις καθαρίσει. (https://www.giffgaff.com/auth/login?red ... d-goodybag)

H giffgaff δεν βολεύει γιατί πρέπει να έχεις ταχυδρομική διεύθυνση για να στη στείλουν από πριν. Για 3 μέρες τι κάθεστε και ασχολείστε; --> φτηνό roaming λέμε και τέλος.

Έχεις δίκιο. Θα του έδινα εγώ μία από τη συλλογή μου (έχω φέρει 5-6 να 'χω να δίνω σε τέτοιες περιπτώσεις ).

< >
Άβαταρ μέλους
By mirage
Dimitris_P έγραψε:Ενεργοποιησα cosmote travel pass 3e/day γατακια

Νταξει.... Ω το σας ειπε.... Χοντρο

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
GeorgT έγραψε:Ελλαντα 2016, βλέπεις μετά τους γερμαναραδες που ακόμα κ στα καρτοκινητα σου δινουν 500ΜΒ roaming για 1 βδομάδα με 5ευρα!! Τη πιο απλό!

< Note 3 >

Εξαιρεση και όχι κανόνας...
Υπάρχουν απειρες χώρες ΕΕ με πολύ πιο ακριβά πακέτα απο της Ελλάδας.

< >
Άβαταρ μέλους
By JBT
#318144 Τώρα είναι σύγκριση αυτή που έκανες; :dizzy:

Άσε δηλαδή που έχει άπειρες πιο μικρές εταιρείες που προσφέρουν πολλά και καλά.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#318147 Εγω θυμαμαι οτι οσο εμενα Γερμανια για να βρεις φτηνο προγραμμα επρεπε να παρεις καμια καρτα απο το aldi η κανενα αλλο σουπερμαρκετ. Αν πηγαινες σε καμια Tmobile σε εγδερναν.

Αντιθετως στην πανακριβη γενικα Αγγλια τα προγραμματα κινητης τηλεφωνιας ηταν πολυ φτηνα και εδιναν τα παντα.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#318148 Και ακριβως γιαυτον τον λογο δεν εχεις και καλο ιντερνετ στην Αγγλια. Γιατι το δικτυο δεν αντεχει τοσο κοσμο πανω.

Ισχυει παντως οτι η Ελλαδα ειναι πολυ φθηνη στην τηλεφωνια και με καλυτερη ποιοτητα δικτυου απο αλλες χωρες.
Άβαταρ μέλους
By JBT
bibendum έγραψε:Εγω θυμαμαι οτι οσο εμενα Γερμανια για να βρεις φτηνο προγραμμα επρεπε να παρεις καμια καρτα απο το aldi η κανενα αλλο σουπερμαρκετ. Αν πηγαινες σε καμια Tmobile σε εγδερναν.

Αντιθετως στην πανακριβη γενικα Αγγλια τα προγραμματα κινητης τηλεφωνιας ηταν πολυ φτηνα και εδιναν τα παντα.

συμπέρασμα: η γερμανία γδέρνει.

δεν πιάνω καν βέβαια το θέμα μισθών, κρίμα είναι να τα θυμάμαι :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By mirage
GTS έγραψε:Και ακριβως γιαυτον τον λογο δεν εχεις και καλο ιντερνετ στην Αγγλια. Γιατι το δικτυο δεν αντεχει τοσο κοσμο πανω.

Ισχυει παντως οτι η Ελλαδα ειναι πολυ φθηνη στην τηλεφωνια και με καλυτερη ποιοτητα δικτυου απο αλλες χωρες.

GTS..... Μια χαρα είναι το Internet Αγγλια.

< >
Άβαταρ μέλους
By bibendum
JBT έγραψε:
bibendum έγραψε:Εγω θυμαμαι οτι οσο εμενα Γερμανια για να βρεις φτηνο προγραμμα επρεπε να παρεις καμια καρτα απο το aldi η κανενα αλλο σουπερμαρκετ. Αν πηγαινες σε καμια Tmobile σε εγδερναν.

συμπέρασμα: η γερμανία γδέρνει.

δεν πιάνω καν βέβαια το θέμα μισθών, κρίμα είναι να τα θυμάμαι :s_whiteflag

Καλα συγγνωμη που σε θιξαμε
Άβαταρ μέλους
By JBT
#318165 τι με έθιξες, λέω ότι πριν είχα καλό μισθό και τώρα έχω τα στραγάλια :lol:

(επαναπατρίστηκα...)

τουλάχιστον τα αντράκια είναι ευτυχισμένα, μάλλον το βασικότερο :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#318276 Ναι ρε συ δεν μιλαω για μισθους.

Οπως λεω οτι το σουπερ μαρκετ και πολλα αλλα πραγματα στο Βερολινο ηταν φτηνα, τα της κινητης τηλεφωνιας μου ειχαν φανει ακριβα.