Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#307155 Μωρέ άμα του τα πλασάρεις σωστά, αμάσητα θα τα πάρει όπως τόσες και τόσες |λογοκρισία|. Απλά για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσοι συνάδελφοί σου δεν έχουν ιδέα από το αντικείμενο με το οποίο ασχολούνται.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Deleted User 1 έγραψε:Μωρέ άμα του τα πλασάρεις σωστά, αμάσητα θα τα πάρει όπως τόσες και τόσες |λογοκρισία|. Απλά για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσοι συνάδελφοί σου δεν έχουν ιδέα από το αντικείμενο με το οποίο ασχολούνται.

+απειρο :thumbsdown:

...εχουμε μεινει σταθερα στην δεκαετια 70'-80'...Εντυπωσιακο χρωμα και τεραστιες ζαντες να εχει, (παραδοξως οχι το συγκεκριμενο, που μαλλον για 17αρες μου φαινεται οτι φοραει) αμαλαχειναουμ, αντε και κανενα δερμα για να ερεθιζεται το γκομενακι... :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#310177 http://www.topgear.com/videos/chris-har ... ek-special

Chris Harris 3 μήνες πριν έγραψε:this (σσ Giulia) is SUPPOSED to be lighter than the M3, but it feels bigger and bulkier

:s_rofl
Πού είναι οι κινήσεις με το σώμα για να μας δείξει την απουσία ροπής στις μεσαίες σε σχέση με τα ///M; :slap: Aναβολικά πήρε και πλέον είναι πιο γρήγορη από την M4 GTS; Ή το 8τάχυτο πλέον έδωσε και ένα κλικ τεστοστερόνης παραπάνω; [ΓΚ βάλε τάξη στο άρμα των αυτοματολάγνων! ]

Nikos! έγραψε:Αν ο Harris έλεγε καλά πράγματα, θα μας άρεσε η κριτική ή πάλι θα λέγαμε ότι λέει βλακειες ?

Όπως σου είχα γράψει και τότε, πάλι θα έγραφα όπως και γράφω ότι σε εκείνο το πρώτο review έλεγε βλακείες. Άσχετα αν τώρα άλλαξε [ :tomato: ] τη γνώμη του για το αμάξι.
Δεν χαίρομαι επειδή πλέον είπε καλά πράγματα για τη Giulia. Το βιντεάκι απλά επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά πως δεν πρέπει να τους έχουμε όλους αυτούς ευαγγέλιο, ό,τι κι αν έχουν οδηγήσει.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#310186 Εγώ πάντως σας τα έλεγα εδώ και χρόνια για τον χαζοχαρούμενο Χαρούλη... :svivhaha:

Steve Sutcliffe κύριοι από Αγγλάρες! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By sargus
#310193 Βασικά είναι εκ διαμέτρου αντίθετη η άποψή του τώρα σε σύγκριση με 3 μήνες πριν. Η επιτομή των λεγομένων του συνοψίζεται στη φράση του "Αν η φεράρι έβγαζε σεντάν, θα ήταν αυτό".
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
rocsta έγραψε:http://www.topgear.com/videos/chris-harris-drives/chris-harris-drives-tgs-speed-week-special

Chris Harris 3 μήνες πριν έγραψε:this (σσ Giulia) is SUPPOSED to be lighter than the M3, but it feels bigger and bulkier

:s_rofl
Πού είναι οι κινήσεις με το σώμα για να μας δείξει την απουσία ροπής στις μεσαίες σε σχέση με τα ///M; :slap: Aναβολικά πήρε και πλέον είναι πιο γρήγορη από την M4 GTS; Ή το 8τάχυτο πλέον έδωσε και ένα κλικ τεστοστερόνης παραπάνω; [ΓΚ βάλε τάξη στο άρμα των αυτοματολάγνων! ]

Nikos! έγραψε:Αν ο Harris έλεγε καλά πράγματα, θα μας άρεσε η κριτική ή πάλι θα λέγαμε ότι λέει βλακειες ?

Όπως σου είχα γράψει και τότε, πάλι θα έγραφα όπως και γράφω ότι σε εκείνο το πρώτο review έλεγε βλακείες. Άσχετα αν τώρα άλλαξε [ :tomato: ] τη γνώμη του για το αμάξι.
Δεν χαίρομαι επειδή πλέον είπε καλά πράγματα για τη Giulia. Το βιντεάκι απλά επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά πως δεν πρέπει να τους έχουμε όλους αυτούς ευαγγέλιο, ό,τι κι αν έχουν οδηγήσει.

Σόρι αλλά δεν έχω καταλάβει.

Δεν έχω δει το βίντεο, θα το δω αλλά τι λέει?

Τώρα λέει καλά δηλαδή και ανασκευασε αυτά που είχε πει?

Ευαγγέλιο σίγουρα όχι πάντως.

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
sargus έγραψε:Βασικά είναι εκ διαμέτρου αντίθετη η άποψή του τώρα σε σύγκριση με 3 μήνες πριν. Η επιτομή των λεγομένων του συνοψίζεται στη φράση του "Αν η φεράρι έβγαζε σεντάν, θα ήταν αυτό".

Αυτή η φράση είναι δική μου. Πρέπει να την έχω πει κάνα χρόνο πριν.
Άβαταρ μέλους
By sargus
Giuseppe Busso έγραψε:Αυτή η φράση είναι δική μου. Πρέπει να την έχω πει κάνα χρόνο πριν.

Βρες λες να σε διαβάζει ο Κρις και να του άλλαξες την άποψη;
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#311388 Αυτό που μ'αρέσει σε αυτόν τον τύπο είναι ότι τα πάει τάπα και πλάγια με οποιαδήποτε ταχύτητα...παίζει με την ίδια ευκολία το γκολφάκι (παρεπιπτόντως εξακολουθώ να βρίσκω γελοίο το θέαμα ένα FWD hot hatch να ντριφτάρει) που παίζει και με τα σουπερ καρ των 700 ίππων.

Πάντως μ'αρέσει που έχουμε και άποψη για τα λεγόμενα του Χαρούλη που δεν έχουμε οδηγήσει ούτε κλάσμα των αυτοκινήτων που έχει οδηγήσει και μάλιστα με τον τρόπο που τα οδηγεί. Μπαίνουμε σε αμάξι κάνουμε μια Πεντέλη ένα Σούνιο άντε και κανα δυο γύρους στις Σέρρες με δανεικό πατώντας τέρμα το γκάζι στην ευθεία και έχουμε διαμορφώσει άποψη για το αμάξι σε σημείο που μπορούμε να λέμε αν ο Χαρούλης τα λέει καλά ή όχι, αν ξέρει να οδηγεί ή όχι και αν βγάζει σωστά συμπεράσματα ακόμα και για αμάξια που δεν τα έχουμε ΔΕΙ από κοντά :svivhaha: :svivhaha: :s_whiteflag

Φυσικά και δεν πρέπει κανείς να έχει ευαγγέλιο κανέναν από αυτούς γιατί μπορεί ξαναλέω...μπορεί να παίζουν διάφορα από πίσω αλλά σε μια off the record κουβέντα μαζί του αλλά και ομοίους του, θα μάθαινε πολλά ωραία πραγματάκια.

Όχι τίποτα άλλο αλλά την M4 ξαφνικά κάποιος δεν θα την προτιμήσει γιατί έβγαλε καλύτερη την τζούλια λες και θα εκμεταλλευτεί το 60% και άν, των δυνατοτήτων είτε του ενός είτε του άλλου.... :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By rocsta

ΩΠ
Δε ζεστάθηκαν τα super sport μήπως; :innocent: