<
<
xenos έγραψε:Στο επομενο "ρεκορ" θα ναι με βερμουδα κ σαγιοναρα στανταρακι.
<
Η απόλυτη τρολιά, ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουνα
drdino έγραψε:Η διαφορά στην φωτο μάλλον είναι ότι η Porsche δίνει περισσότερη αξία στον δοκιμαστή της... Ο Luigi είναι μάλλον πιο αναλώσιμος απο τον Hans.
Αυτό.
Όποιος έφτιαξε το γραφικούλι είναι ολίγον τι παπάρας, επιπέδου Στεφανάκης ("εκεί που προσπερνούσα το Σουμάχερ από την εξωτερική με το παπί, από τις σπίθες που έκανε το σκουλαρίκι στην άσφαλτο άναψε το τσιγάρο")
Όσο για τον γύρο, πάει εντελώς άτσαλα σε μερικά σημεία και θα μπορούσε να κατεβάσει ακόμα περισσότερο το χρόνο.
Zorz έγραψε:Όσο για τον γύρο, πάει εντελώς άτσαλα σε μερικά σημεία και θα μπορούσε να κατεβάσει ακόμα περισσότερο το χρόνο.
Ότι κατεβαίνει κι άλλο είναι το μόνο σίγουρο.
Ότι πάει "άτσαλα" διαφωνώ τελείως. Πάει αέρα και είναι λογικό να κάνει λάθη, συνέχεια οδηγοί που πάνε 10/10 κάνουν λάθη. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα τα διορθώνουν, και ο συγκεκριμένος τα διορθώνε αρκετά γρήγορα εκτός από 2-3 περιπτώσεις.
για σημαντική βελτίωση.Οπως και να έχει, εντυπωσιακό!
nass έγραψε: (τα "λάθη" μάλλον είναι λόγω οδήγησης στην κόψη του ξυραφιού)
αυτο πιστευω και εγω.
Επισης οπως εχασε καπια δεκατα απο τα ''λαθη'' ,μπορει να εχει κερδισει και καποια αλλα δεκατα απο καποιες στροφες που τις περασε ενα κλικ γρηγοροτερα σε σχεση με καποιον αλλο οδηγο.
Σαφως και μπορει να υπαρξει βελτιωση με αλλον οδηγο,ή και απο τον ιδιο.
Σε ποιο σημείο το ειδες Zorz?
< >
Καικαταλαβαίνω ότι αυτό έχουμε για αυτό μιλάμε αλλά ελπίζω σύντομα ανάλογη ενασχόληση και για τα πιο γήινα μοντέλα. Φαντάζομαι και τις συγκρίσεις...
-> Η σύγκριση με την Panamera είναι λίγο άδικη, η Alfa δεν βρίσκεται καν σε τέτοια επίπεδα luxury και είναι
περι τα 400+ κιλά ελαφρύτερη απο την Porsche. Tα roll cage, ρούχα/στολή (!!) και άλλα τέτοια γραφικά είναι
αστειότητες, normal είναι και τα 2 στην ουσία, ας είχε και Hello Kitty stickers η Αλφα, στοκ θεωρείται.
Τα σύκα σύκα όμως, έδειξε οτι μπορεί να παει , κι όπως σωστά είπε ο Νίκος , ένα πολύ ικανό στήσιμο.
-> Το τελευταίο Drive, οδηγεί την 2.2 diesel και είναι καταενθουσιασμένο , παίζει πο πολύ κι απο τελευταία Ferrari
κι αυτό είναι ένα θέμα. Δεν βλέπεις κάποιον αντίλογο, κάποιο μειονέκτημα και μετά δυσκολεύεσαι να εμπιστευτείς
το review. Ακόμα και για το εσωτερικό ενώ για το I.B.S (Integrated Braking System), χωρίς να εξηγούν πως λειτουργεί,
λέει απίστευτα καλή απόδοση, χωρίς κάποιο επιχείρημα. Φάση = μας το είπε η Alfa , έτσι είναι , το ένιωσα πάνω στη
στροφή
Λίγοι είναι αυτοί που τόλμησαν να ψελλίσουν μειονεκτήματα (Monkey και μερικοί ακόμη σε σποραδικά reviews)
και αυτά με απίστευτο γάντι. Ο χρόνος θα δείξει.
Είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στη κατηγορία, μακάρι να σπάσει το λόμπι των Γερμανών αλλά με εκφράσεις
" το αμάξι που φοβούνται οι Γερμανοί " και άλλα τέτοια γλαφυρά , πέφτει το γέλιο της αρκούδας , όχι οι πωλήσεις
των Γερμανών / Ιαπώνων.
Σε 132 χρόνια θα έχω αρκετά...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

nass έγραψε:Εγώ νομίζω ότι πάει όσο πάει ο συνδυασμός οδηγού-αυτοκινήτου (τα "λάθη" μάλλον είναι λόγω οδήγησης στην κόψη του ξυραφιού) και αν προσπαθήσει να πάει πιο γρήγορα ίσως να βελτιώσει 2-3 δευτ. ίσως πάλι να τσακιστεί. Θέλει άλλο οδηγό ή άλλο αυτοκίνητογια σημαντική βελτίωση.
Οπως και να έχει, εντυπωσιακό!
Πάνω σε αυτό, και βλέποντας το βίντεο, πόσο πιστεύετε ότι μπορεί να το βελτιώσει άλλος οδηγός?
Θέλω να πω, αν έξαιρεσεις τα λαθάκια που κάνει (και σε τόσο μεγάλη πιστα είανι δύσκολο να βγει γύρος εντελώς καθαρός), σας δίνει την εντύπωση ότι το αμάξι έχιε κι άλλο να δώσει?