Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
Pitt έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:
axel12p έγραψε:Τι λύση έχουμε για την εξολόθρευση μυρμηγκιών; Μια μεγάλη παρέα επισκέφθηκε την κουζίνα μας σήμερα και από ότι φαίνεται ακολουθούν και άλλα!

Ταλκ.
Είναι η πιο καλή δήλωση ότι είναι ανεπιθύμητα.

Έχω την εντύπωση ότι για λόγους υγείας το ταλκ πλέον δεν φτιάχνεται από το ομώνυμο ορυκτό αλλά από άνθος αραβοσίτου και άλλες προσμίξεις.
Το να ρίξει κανείς "αλεύρι" στα μυρμήγκια για να τα εξοντώσει ίσως να μην είναι και η καλύτερη ιδέα. :lol:

Baking powder. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Thomas_C200K έγραψε:
dimviii έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:
sknipper έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Τελικά εκείνο το a/c στο σαλόνι που δεν απέδιδε λειτουργεί σαν ανεμιστήρας και έχει χάσει υγρά. Το ένα σωληνάκι πιάνει πάγο και το άλλο είναι ζεστό.
Aυτό καλό δεν είναι που το ένα πιάνει πάγο;

ΟΧΙ. Η εμφάνιση πάγου προδίδει ότι έχει χάσει το ψυκτικό υγρό και ότι ο συμπιεστής απλά συμπιέζει ατμοσφαιρικό αέρα με ολίκη από το ψυκτικό. Γρήγορα ψυκτικό γιατί καποια στιγμή θα το πάρεις στο χέρι.

παγο δεν εχω δει να πιανει το δικο μου,αλλα ειναι πολυ παγωμενο οταν το πιανεις.Ετσι πρεπει μου ειχε πει τεχνικος.

Παγωμένο να είναι, να μην σχηματίζει πάγο είναι το θέμα (δλδ να ασπρίζει, τι άλλο να περιγράψω? ). Γενικά όταν πιάνει πάγο ο σωλήνας και δεν βγάζει κρύο αέρα σημαίνει ότι ζορίζεται και κάποια στιγμή σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα θα το πάρεις τον συμπιεστή στα χέρια...
Ψυκτικός τελείωσα, άσχετα που άλλαξα καρριέρα μετά

Προστέθηκε φρεον, οκ τώρα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#294625 Ο αντρας του σπιτιου δουλευει..
Και η κουτσουνα κανει σπαταλες στο πρακτικερ

Εικόνα

< 3
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Geo f1 έγραψε:Ο αντρας του σπιτιου δουλευει..

Εικόνα

< 3

Βλέπω αγόρασε εργαλεία για να σου φτιάξει παπουτσοθήκη.
Η καημένη φαίνεται δεν μπορεί να κυκλοφορήσει μέσα στο σπίτι από τα πολλά παπούτσια... :shifty:

Γιώργη, αυτό το μακρόστενο κόκκινο εργαλείο με την μαύρη λαβή που γράφει kreator ξέρεις πως λέγεται και που χρησιμοποιείται;
Ένα σου λέω μόνο, ΠΡΟΣΕΧΕ! :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#294657 Το ρολάκι είναι για να απλώνει αντηλιακό ο Τζέο, αποκλείεται να είναι για άλλη χρήση
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Εικόνα
Εικόνα

:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By nEK

Εικόνα

< 3

Σκουπιδια...Αχρηστα για ενα εραστη της τεχνης!
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Και η κουτσουνα κανει σπαταλες στο πρακτικερ....
Οκ κατάλαβα, ο πεθερός μαστορεύει και η σύζυγος για να τον γλυκάνει του παίρνει αξεσουάρ. :lol:
Η απορία μου όμως είναι άλλη. Ο σύζυγος, το μεγάλο αναίσθητο και αχάριστο γαιδούρι που είναι; Μήπως βρήκε ευκαιρία να ξεμυτίσει για να πάει να αγοράσει παπούτσια Nike/γυαλιά Oakley/ ρολόγια ό,τι νά'ναι....;;; :hmmm:

Και όπως είπανε, αυτό το ΚΡΕΑτόρ να το προσέχεις.... κόβει ΚΡΕΑΣ....
Άβαταρ μέλους
By nEK
21 quadra έγραψε:Το απόλυτο φάρμακο, εμείς σωθήκαμε, τα μερμύγκια δεν έφευγαν με τίποτα από την κουζίνα, με το φάρμακο αυτό εδώ και 3 χρόνια έχουμε σωθεί, ΄με την σύριγγα από μια αόρατη σταγόνα σε κάθε γωνία στα ντουλάπια, στην πόρτα της κουζίνας, στον πάγκο της κουζίνας με τον τοίχο, με λίγες σταγόνες εξαφανίζονται, ούτε ψεκασμοί ούτε τίποτα, λίγες σταγόνες 2 -3 φορές τον χρόνο, πουλιέται στις λαϊκές και στα παζάρια τις Κυριακές Σχιστού και Πειραιά από 3 - 5 €, κατσαρίδες δεν είχαμε ποτέ γιατί μάλλον στη αυλή που τριγυρνάνε οι γάτες της γειτονιάς αν υπάρχουν τις εξαφανίζουν, για να μην ξακαέρθουν όμως μερμύγκια δεν αρκεί κανένα φάρμακο αν το βράδυ αφήνουμε άπλυτα πιάτα, ψίχουλα, κλπ τρόφιμα.

Εικόναupload image

Σιγουρα εχει πυρινικα καταλειπα απο το chernobyl, για να κανει τετοια δουλεια... :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dstou
#294787 Βάλαμε και εμείς και τα μυρμήγκια εξαφανίστηκαν σε βαθμό που σκέφτηκα και εγώ το ίδιο για το Τσερνόμπυλ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#295459 Σε ξύλινο κούφωμα παραθύρου που μας τραβάει νερό, τι είναι καλύτερα να βάλω; Ακρυλική μαστίχη ή καμιά σιλικόνη; Αναφέρομαι στο ένωμα του κουφώματος με το μαρμάρινο περβάζι, γιατί λογικά από εκεί μας τράβηξε το νερό.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#295461 ακρυλικη μαστιχη,υπαρχει και σε αποχρωσεις ξυλου

https://www.denbraven.com/el-gr/proiont ... seal-_782/
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#295544 Επειδή πολύ λόγος έγινε για κατσαρίδες και μυρμήγκια, έπεσα επάνω σ' αυτό και το παραθέτω.

Δεν ξέρω τι είδους "χλαπάτσα" είναι (θα έλεγα ότι μοιάζει με το αποκριάτικο σπρέι που υποκαθιστά τις σερπαντίνες) αλλά είναι μάλλον ασφαλέστερο από άλλες μεθόδους, όπως σπρέι με λακ μαλλιών και αναπτήρα μπροστά... :lol:
Γλυτώνεις τον μπελά με το ανακριτικό της πυροσβεστικής, αλλά και το αηδιαστικό "κρίτς" που ακούγεται όταν την πατήσεις για να την σκοτώσεις. Bleah...