Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By xenos
#290248 Χθες σταματημένοι όλοι στο φανάρι. Δίπλα τύπος πάνω σε ένα στραβοχυμένο honda και να παίζει στο τέρμα μουσική Καίτη Γαρμπή, παλιές επιτυχίες. :lol:

Πωπω, μα τι μλκία μηχανάκι.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#290427 Tί παπαριά είναι αυτό το πράμα :dizzy:

Σε άλλα, κοίταζα τα λάστιχα σήμερα γιατί εχω ξεσκιστεί στα χιλιόμετρα κι έχω πάθει πλάκα με την αντοχή τους.
Έχουν πάνω απο 20.000χλμ και θα βγάλω άνετα και τον χειμώνα. Όλα αυτά σε Ευρωπαική ασφαλτο και κυρίως σε αυτοκινητόδρομο :dizzy:

Ετοιμάζομαι βέβαια για ενα καλό μάδημα σε κανα 1000αρι χλμ που θα πάω για φουλ σέρβις :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By dimik
#290438 Τι λάστιχα είναι αυτά που αντέχουν τόσο σε καλή άσφαλτο? Όταν λέω καλή εννοώ με καλή προσφυση άρα όχι γυαλί όπως η ελληνική. Εγώ βάζω σπορ ελαστικα γενικά αλλά πάνω από 4-5000χλμ δεν μου πάνε, τουλάχιστον εκεί έχει εξαφανιστεί κόμματι της χαραξης.

< >
Άβαταρ μέλους
By JBT
#290449 Dimik

Α εσύ χρησιμοποιείς κι άλλες ταχύτητες πέρα από την 1η;; :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#290450 Axoy to :inlove: εκτός απ παραφλού χάνεις και λάδια :shifty: :s_biggrin

Michelin Pilot Road 2, ο λαστιχάς μου λεγε ότι τα 3 δε βγάζουν τόσα χλμ.
Τελευταία επεξεργασία από rx8_drifter και 19 Αύγ 2016, 10:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#290455 Εντυπωσιακή διάρκεια ελαστικού!
Πρέπει να μην το σκιζεις σε επιταχύνσεις-φρένα και να οδηγας στρωτα, έτσι;

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#290462 Γενικά οδηγάω στρωτά, αλλά και πάλι μιλάμε για ευρωπαϊκή άσφαλτο, μου χιε κάνει τρελή εντύπωση. Τώρα για κρατήματα δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα, και λάστιχο απ τον ντόκο να βάλεις εδώ κρατάει. Στο βρεγμένο που με ενδιαφέρει πάντως είναι κομπλε

Εχει φάει και αρκετά ταξίδια με μεγάλες ταχύτητες συνεχόμενα, τί να πω, βρήκα λαβράκι :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By nass
#290589 Στρίψιμο και απότομες επιταχύνσεις τα "σκοτώνουν".
Ισως στην Ολλανδία να μην έχει από το πρώτο και ο rx8_drifter να αποφεύγει με τον τρόπο οδήγησής του το δεύτερο.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#290591 Στρίψιμο θα τα σκοτώνει στο πλάι και τέτοιο σίγουρα δεν έχουμε εδώ, αλλά το να οδηγάς ώρα στον αυτοκινητόδρομο είναι επίσης σκότωμα, και δεί με υψηλές ταχύτητες.
Όταν την είχα πρωτοπάρει, τα μαμά λάστιχα είχαν αρκετό ψωμι. Φεύγω για Λονδίνο, μαστουρωμένος και καυλωμένος :twisted: και φτάνοντας Calais αραζα περιμένοντας το τραίνο. Απο πίσω μια παρέα μοτοσυκλετιστών, οπότε με πλησιάζει ένας και μου λέει, φίλε εχεις δει πως είναι το λάστιχό σου? Κοιτάω και είχαν βγει τα λινά :vava: Ευτυχως στο γυρισμό ήρθα με το καράβι Ολλανδία :ninja:

Θα τα βγάλω μια φωτό να δείτε, πρεπει να είμαι πολύ γλυκοχέρης :s_blush :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#290605 Σωστά, το στριψιμο γλιτώνει λάστιχο από το κέντρο, οι υψηλές ταχύτητες σε αυτοκινητοδρομο τα τελειώνουν πολύ γρήγορα.

< >
Άβαταρ μέλους
By xenos
#290609 Aν κάνεις ταξίδια βάζεις πιο τουριστικό λαστιχάκι και δεν εξαφανίζεται.
Εσείς οι καμικάζι βάζετε τις γόμες για να κάνετε τα καγκουριλίκια σας και μετά ζητάτε και τα ρέστα! :rant: :lol: