drdino έγραψε:Ας το αφήσουν φουλ ελεύθερο το ντοπάρισμα να τελειώνουμε.
Οργουελικό προσωπικό μου σενάριο: κάποια στιγμή θα δούμε αυτοκόλλητα με τις μπράντες εργαστηρίων-εταιρειών που φτιάχνουν συμπληρώματα διατροφής όπως βλέπουμε αυτοκόλλητα της nike, adidas κλπ.
https://jimmuclarku.blogspot.com/
Χαζευα πριν γυμναστικη..Οκ περαν οτι κανουν απιθανα πραγματα εκει τα κοριτσια...Εχουν και κατι ανοιγματα...Παπαπαπα αδελφακι μου..
< 3
kostis20 έγραψε:Καλά η ομοσπονδία της σκοποβολής τι πρόβλημα έχει με τη Κορακάκη?Η κοπέλα εξέφρασε πάρα πολλά παράπονα ,οτι ουσιαστικά την αποφευγουν ακόμα και τώρα μετά το χρυσό....
Τους τα έχωσε και τους ξεμπρόστιασε, στη γιορτή στο χωριό της είπε ότι δεν ήθελε κανέναν πολιτικό, λες να την αγαπήσουν μετά ?
Σε παράγκα θα κάνει προπόνηση πάλι αν δεν την γκρεμίσουν και την επόμενη, είπε ότι θα τα χώσει και στον δήμαρχο για την κατεδάφηση οπότε σιγά μην βάλει το κοντέίνερ - σκοπευτήριο που είπε, στην Ελλάδα προχωράς με γλύψιμο και με λάδωμα και αν πας κόντρα στο ρεύμα θα σε φάει το μαύρο σκοτάδι.
13 Έλληνες αγωνίζονται στο Ρίο με ξένες ομάδες, λέει.
Dimsabas έγραψε:http://www.huffingtonpost.gr/2016/08/07/athlitismos-ellines-kseni-simaia-_n_11372754.html
13 Έλληνες αγωνίζονται στο Ρίο με ξένες ομάδες, λέει.
Πάλι με εμάς τα έβαλαν.Θελουν να μας εξαφανίσουν οι ξένοι...
< >
21 quadra έγραψε:kostis20 έγραψε:Καλά η ομοσπονδία της σκοποβολής τι πρόβλημα έχει με τη Κορακάκη?Η κοπέλα εξέφρασε πάρα πολλά παράπονα ,οτι ουσιαστικά την αποφευγουν ακόμα και τώρα μετά το χρυσό....
Τους τα έχωσε και τους ξεμπρόστιασε, στη γιορτή στο χωριό της είπε ότι δεν ήθελε κανέναν πολιτικό, λες να την αγαπήσουν μετά ?
Σε παράγκα θα κάνει προπόνηση πάλι αν δεν την γκρεμίσουν και την επόμενη, είπε ότι θα τα χώσει και στον δήμαρχο για την κατεδάφηση οπότε σιγά μην βάλει το κοντέίνερ - σκοπευτήριο που είπε, στην Ελλάδα προχωράς με γλύψιμο και με λάδωμα και αν πας κόντρα στο ρεύμα θα σε φάει το μαύρο σκοτάδι.
H συγκεκριμένη αθλήτρια πάντως μου φαίνεται πολύ μετρημένη, εχει κερδίσει την συμπάθειά μου