Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#271245 Έχει κανείς ιδέα αν κάνει να ρίξουμε σπρέυ σιλικόνης στα κινούμενα μέρη ηλιοροφής? Γενικά η σιλικόνη συνεργάζεται με τα γράσα και λοιπά λιπαντικά ή αντιδρά αρνητικά?
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#271255 Να ρίξεις εννοείς να παραπέσει λίγο καθώς ψεκάζεις τα λάστιχα;
Άβαταρ μέλους
By xenos
#271260 Λοιπόν, τις τελευταίες μέρες έπλυνα και τα αμάξια στο i wash που λέτε στην Αγ. Παρασκευή (κόσμο είχε 00.00 :dizzy: ). Καταρχάς παρατήρησα καλύτερη απόδοση σε σχέση με του λαμπίκο, αν και είναι πανομοιότυπα μηχανήματα. Τέλεια δεν έγιναν. Θα κρίνω με φως μέρας.
Επίσης δεν έκανα όλα τα στάδια γιατί στο δικό μου στο λαμπίκο δεν είχε καθαρίσει καλά και με το κερί από πάνω έγινε σκατά. Έκανα σαπούνι (2 φορές με λίγο χρόνο μεταξύ) χωρίς βούρτσα, ξέπλυμα καλό και ένα γρήγορο με απιονισμένο για τα άλατα. Ειδικά το τελευταίο γ@μ@ει μιλάμε! :inlove:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
panos2171 έγραψε:Να ρίξεις εννοείς να παραπέσει λίγο καθώς ψεκάζεις τα λάστιχα;

Όχι εννοώ να καθαρίσω, όσο γίνεται, τα κινούμενα μέρη της ηλιοροφής, και μετά να ψεκάσω παντού με σιλικόνη μιας και έχει λάστιχα και πλαστικά εκεί γύρω. Επειδή όμως και γράσσα δεν ξέρω αν κάνει ο συνδυασμός γράσσο+σιλικόνη.

Γι' αυτή τη δουλεια η Audi ζητάει 120€+ΦΠΑ και θα πάρει ένα μύδι. Την έχω ξανακαθαρίσει την ηλιοροφή μόνος μου και είχε γίνει αρκετά καλή δουλειά αλλά δεν είχα χρησιμοποιήσει σιλικόνη καθόλου.
Άβαταρ μέλους
By GTS
xenos έγραψε:Λοιπόν, τις τελευταίες μέρες έπλυνα και τα αμάξια στο i wash που λέτε στην Αγ. Παρασκευή (κόσμο είχε 00.00 :dizzy: ). Καταρχάς παρατήρησα καλύτερη απόδοση σε σχέση με του λαμπίκο, αν και είναι πανομοιότυπα μηχανήματα. Τέλεια δεν έγιναν. Θα κρίνω με φως μέρας.
Επίσης δεν έκανα όλα τα στάδια γιατί στο δικό μου στο λαμπίκο δεν είχε καθαρίσει καλά και με το κερί από πάνω έγινε σκατά. Έκανα σαπούνι (2 φορές με λίγο χρόνο μεταξύ) χωρίς βούρτσα, ξέπλυμα καλό και ένα γρήγορο με απιονισμένο για τα άλατα. Ειδικά το τελευταίο γ@μ@ει μιλάμε! :inlove:

Στεγνωμα;
Άβαταρ μέλους
By xenos
GTS έγραψε:
xenos έγραψε:Λοιπόν, τις τελευταίες μέρες έπλυνα και τα αμάξια στο i wash που λέτε στην Αγ. Παρασκευή (κόσμο είχε 00.00 :dizzy: ). Καταρχάς παρατήρησα καλύτερη απόδοση σε σχέση με του λαμπίκο, αν και είναι πανομοιότυπα μηχανήματα. Τέλεια δεν έγιναν. Θα κρίνω με φως μέρας.

Στεγνωμα;

Μία πάνω μία κάτω το δρόμο = κομπλέ.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#271312 @stefan
Ο καθαρισμός της ηλιοροφής είναι όπως περίπου είπες. Καθαρίζεις ότι μπορείς με degreaser, και μετά απλώνεις παντού στις ράγες γράσο.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#271366 Ένα κανονικό γράσο παίρνεις, απλά κοίτα να είναι μαύρο γιατί το λευκό θα βαράει άσχημα. Μπορείς να βάλεις και γρασοσπρέυ αλλά υπάρχει ο φόβος να γίνει μ@υνί η κατάσταση. :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#271408 Ίσα ίσα...έτσι προχειρα που έψαξα κάτι βιντεάκια, όλοι λευκό γράσσο λένε. Τέσπα θα δω πιο επισταμένα τι κάνουν οι youtubers και θα προσπαθήσω να τους μιμηθώ.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#277592 Επανερχομαι γιατι ρωτησα εδω στην Πατρα εναν μαστορα.

3Μ βαζει και μου προτεινε το νουμερο 2, το οποιο εμενα μου φανηκε πολυ σκουρο.

150 ευρω για τα πλαινα και το πισω τζαμι.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
bibendum έγραψε:Επανερχομαι γιατι ρωτησα εδω στην Πατρα εναν μαστορα.

3Μ βαζει και μου προτεινε το νουμερο 2, το οποιο εμενα μου φανηκε πολυ σκουρο.

150 ευρω για τα πλαινα και το πισω τζαμι.

Ρώτα εδώ καλύτερα: viewtopic.php?f=13&t=422