Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#263765 Ρε σεις φετος θελει η :inlove: να παμε Μήλο. Εχει τίποτα ενδιαφέρον ή θα βαρεθω τη ζωή μου?

.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Focusman91 έγραψε:Ρε σεις φετος θελει η :inlove: να παμε Μήλο. Εχει τίποτα ενδιαφέρον ή θα βαρεθω τη ζωή μου?

.

Παραλίες έχει πολλες κ όμορφες , η χώρα είναι σχετικά καλή να την περπατησεις , φαγητό καλό , οπότε βουρ....
Πρόσεχε αυτό που έγραψε ο famar...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
famas έγραψε:Συμφορουμιτης μου έλεγε για Μήλο, ότι όσοι πάνε χωρίζουν.

.

Καλο αυτο για το υπολοιπο της αδείας στα μπιτσομπαρα του Διακοπτου! :metalo: :superman:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
georgetz έγραψε:Θάσος :metalo:
Ποτο που είχα μείνει , ήταν ωραία , έχει κόσμο και ζωντάνια το βράδυ αλλά όχι υπερβολικά.

Μαγική η Θάσος, αμέτρητες καλές παραλίες,χορταίνει το μάτι απο ακτογραμμή,
πολύ πράσινο (οι Β.Ελλαδίτες νιώθουν σαν το σπίτι τους)
και αν υπάρχει όρεξη για οδήγηση και γύρο νησιού, είναι καλή φάση γιατί υπάρχουν πολλά μέρη για επίσκεψη.

Παραλίες :

- Σαλιάρα (ακόμη θυμάμαι έναν με F800GS που πήγαινε ινδιάνος, απαιτητική διαδρομή)
- Γκιόλα (βουτιές με προσοχή)
- Χρυσή Άμμος
-Κύνηρα
και αμέτρητες ακόμη.

Για νεολαία, 1-2 σημεία έχει που μαζεύονται, δεν ευνοεί και πολύ τέτοιου είδους διακοπές.

Να πάτε οπωσδήποτε για φαγητό στο Θεολόγο, εκεί ολοκληρώνεις την άποψη :
"Βουνό και Θάλασσα , all inclusive , 1 νησί "

Ξαναπήγαινα άνετα χθες.

ΥΓ είχαμε μείνει στο Aphrodite's Apartments στον Πόρο, δενκακό.

Το κατάλυμα που λες είναι το δεύτερο που μου έκανε κλικ στον Ποτό,είναι η εναλλακτική μου επιλογή γιατί το πρωτο ακολουθεί μια περίεργη λογική κρατήσεων.Μπορείς απο αυτο να πας για μπάνιο με τα πόδια ή θες οπωσδήποτε αυτοκίνητο?

.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#263817 Ναι μπορείς άνετα αλλά δεν μπορώ να σου πω για την παραλία του Ποτού αν είναι καλή ή όχι ,
εμείς παίρναμε μηχανή και πηγαίναμε στις ονομαστές , πρώτη φορά στο νησί βλέπεις :oops:
Άβαταρ μέλους
By blinkys
#263859 Παραλία Ποτού προσωπικά δεν μ άρεσε. Έχει πολύ καλύτερες το νησί. Μπορεί να παίζει στροφιλίκι αλλά δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο από αποστάσεις. Αν θυμάμαι καλά σε ψιλοτουριστικούς ρυθμούς δεν σου παίρνει πάνω από 1 1/2 ώρα να το γυρίσεις όλο , χωρίς στάσεις εννοείται.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#269698 Για πείτε τίποτα για Μάνη. Από Οίτυλο, Λιμένι, Γερολιμένα, Διρό κλπ.
Θέλω για 5 βράδια τον Αύγουστο.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#271141 Και αν πειτε για Μανη πειτε και για Αμοργο τιποτα. Κυριως να προτεινετε καταλυμματα, μηπως υπαρχει καμια ψαγμενη και εγγυημενη προταση.

Για Μανη ειχα παει ενα 3ημερο Γερολιμενα αρχες Ιουνιου πριν 2 χρονια. Δεν εχει τιποτα το χωριο. 2-3 ταβερνες, το kyrimai που εχει γκουρμε εστιατοριο (εμεις εκει μεναμε κιολας αφου λογω εποχης ηταν πολυ φτηνο) και ενα μπαρ καφε για ποτο το βραδυ. Γεροντολιμενας που λεει η κοπελα μου.

Λιμενι περασαμε αλλα δεν καθησαμε καθολου. Αλλα ειναι ωραια και εχει μια ξακουστη ψαροταβερνα τον Τακη (την οποια εμαθα μετα :( )...

Οιτυλο εχει ενα πολυ καλο ξενοδοχειο το "φως πετρα και κατι αλλο", δεν θυμαμαι ακριβως ονομασια.

Δηρο οπωσδηποτε να επισκεφτεις τα σπηλαια του. Γενικα θα παιξει αραλικι. Απο θαλασσες δυστυχως δεν ξερω να σε βοηθησω...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#271146 Εικόνα

http://www.booking.com/hotel/gr/elixeri ... al;ucfs=1&

http://www.mani-elixirion.com/

Κλείσαμε τελικά σε αυτό για 5 βράδια, 80 ευρώ με πρωϊνό. Περιοχή Καραβοστάσι. Δίπλα σε Λιμένι, Νέο Οίτυλο, Αρεόπολη, Διρό.
Παραλίες έχει το Μαρμάρι, το Σκουτάρι και κάτι άλλες που δεν θυμάμαι.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
dimik έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Αγαπημένο Πήλιο.
Μούρεσι φανταστικά, να ανέβεις για φαγητό μετά από το μπάνιο και να αγναντεύεις τη θάλασσα από ψηλά.

Θα μπορούσα άνετα να μένω μόνιμα στο Πήλιο :inlove: :inlove: :inlove:

Προ πενταετίας, είχα πετύχει Γάλλο παρτάλι. 23 ετών, ράτσα, ρακένδυτο. Είχε ξεκινήσει ένα χρόνο πριν να κάνει το γύρο του κόσμου με ποδήλατο. Χωρίς ημερομηνία επιστροφής, χωρίς συγκεκριμένο πλάνο. Έλεγε ότι όταν έβρισκε κάποιο μέρος που τον τρέλαινε πραγματικά, ίσως καθόταν εκεί μέχρι τέλους.
Μου άρεσε η προσέγγιση που είχε. Δεν ήταν απλός τουρίστας, καθόταν αρκετούς μήνες σε κάθε χώρα ώστε να μάθει γλώσσα και κουλτούρα.
Ήταν ήδη οκτώ μήνες στην Ελλάδα, δεύτερη χώρα που επισκεπτόταν μετά την Ιταλία. Μιλάγαμε στα ελληνικά.
Στην ερώτησή μου για το πιο όμορφο μέρος της Ελλάδας κι ενώ περίμενα να μου πει την Σαντορίνη, απάντησε το Πήλιο!!!
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#271663 Λοιπον μη γελασετε σας εφαγα :twisted:
Μετα απο 23 χρονια δουλειας καθε καλοκαιρι,εμεινα πλεον ανεργος,
Καλοκαιρι εχω να παω διακοπες και εγω δεν ξερω απο ποτε...
Αυτο που τωρα μου χρειαζεται για να ξελαμπικαρω απο το ολο σοκ που δεν εχω πια μαγαζι,ειναι ενα νησι που θα ασχολουμαι( το γραφ ω ευγενικα) μονο με αλοδαπα κοριτσοπουλα
Κατι σαν τον πορνομεταναστη δλδ :lol: :lol:
Σεξ ξενυχτια και κραιπαλες δλδ :lol:

Ακουω προτασεις....

ΥΓ μην γελασετε ειπα,σας εφαγα :twisted:
Άβαταρ μέλους
By dimik
bujinkan έγραψε:Λοιπον μη γελασετε σας εφαγα :twisted:
Μετα απο 23 χρονια δουλειας καθε καλοκαιρι,εμεινα πλεον ανεργος,
Καλοκαιρι εχω να παω διακοπες και εγω δεν ξερω απο ποτε...
Αυτο που τωρα μου χρειαζεται για να ξελαμπικαρω απο το ολο σοκ που δεν εχω πια μαγαζι,ειναι ενα νησι που θα ασχολουμαι( το γραφ ω ευγενικα) μονο με αλοδαπα κοριτσοπουλα
Κατι σαν τον πορνομεταναστη δλδ :lol: :lol:
Σεξ ξενυχτια και κραιπαλες δλδ :lol:

Ακουω προτασεις....

ΥΓ μην γελασετε ειπα,σας εφαγα :twisted:

Καβάλα το μοτοσακό κι έφυγες

Croatia's Sexiest Beaches :metalo:

τέτοια φάση

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#271704 Εννοούσα νησί Ελλάδα

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#271708 Το νησί για τέτοια δουλειά είναι ένα: Ιος.
Όλα τα υπόλοιπα δεν βρίσκονται καν σε κοντινό επίπεδο.
ΥΓ: Κι εγώ εκεί θα πάω φέτος! :s_sarcastic :s_wacko

Υπόψιν, προτείνεται το κάμπινγκ σε κάθε περίπτωση.

ΥΓ2: Τι έγινε ρε συ με το μαγαζί; :s_omg