Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By famas
#270154 Ναι, αυτός είναι. Πάντως κι αλλού είχα ακούσει ότι βάζουν 5-20 σε ti vct, κακώς βέβαια.

.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
NiTse έγραψε:Ρε γαμώτο απλό σέρβις θέλω αλλά πέρυσι που το πήγα για πρώτη φορά στο Βροχίδη μου έβαλαν λάδια 5-20, ενώ από όσο έψαξα οι προδιαγραφές για το δικό μου είναι για 5-30 (ford focus mk 2,5 μοντέλο 1,6 βενζίνη). Όταν τους το επεσήμανα μου είπαν ότι πλέον η επίσημη οδηγία της Ford είναι να μπαίνει παντού το 5-20 πλέον γι' αυτό δεν θέλω να το ξαναπάω εκεί. Εν τω μεταξύ 11 μήνες μετά και 9.000 χλμ ο δείκτης λαδιού έχει ελάχιστα πεσμένη ένδειξη.
Όντως η Χρυσαυγή είναι λίγο μακρυά τίποτα άλλο πιο κοντά στην πόλη παίζει;

Δεν είναι εξουσιοδοτημένος, αλλά είναι ο πρώην Τεχνικός Διευθυντής του Βροχίδη-Χατζή και μέσα δουλεύουν μηχανικοί που πήρε μαζί του από εκεί. Άψογος επαγγελματίας και τιμές πολύ κάτω από των επισήμων. Πριν 2 βδομάδες έκανα μεγάλο σέρβις εκεί - αν θες χρησιμοποίησε το όνομα μου (με ΠΜ αυτά), γνωρίζομαι μαζί του πάνω από 10ετία: http://www.vrisko.gr/advdetails/3ac55hb ... ba5f4kda66
Άβαταρ μέλους
By dstou
#270434 Ζούμε ιστορικές στιγμές: Πήγε άνθρωπος να κάνει σέρβις, του βάλανε λάδια-νεράκια και αντί να κομπάζει στο πολύπαθο θρεντ των λιπαντικών θέλει να αλλάξει και λάδια και συνεργείο?
Εύγε, είσαι από τις εξαιρέσεις. :lol:
Άβαταρ μέλους
By glf
#270606 Εμένα για κάποιο λόγο δε παίζει το τηλεκοντρολ για το κλειδωμα.
Το είχε η δικιά μου και δε μπορούσε να μπει ενώ χτυπούσε και ο συναγερμός. Της έδωσα οδηγίες και τελικά μπήκε ξεκλειδώνοντας με το χέρι και κλείνοντας το συναγερμό με το ειδικό κλειδάκι του.
Ε λέω θα τελείωσε η μπαταρία στο κλειδί. Την αλλάζω αλλά και πάλι δε παιζει το χειριστήριο.
Το κεντρικό κλείδωμα δουλευει αν κλειδώνω με το χέρι.
Τι μπορεί να έγινε;
Άβαταρ μέλους
By famas
#270767 Ουτε κλειδώνει, ούτε ξεκλειδώσει; Μήπως έχασε τον προγραμματισμό του, όντας σε επαφή με καμία άλλη συσκευή;

.
Άβαταρ μέλους
By glf
#270775 ναι το κλειδί δεν κάνει τίποτα ασύρματα. ε πως μπορεί να χάσει τον προγραμματισμό;;; και πως το επαναφέρω; αντιπροσωπεία;
Άβαταρ μέλους
By famas
#270777 Γιατί ήταν εργοστασιακό ο συναγερμός; Όχι. Καλύτερα ηλεκτρολόγο να δει πρώτα το κλειδί.

.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#270778 Μπορείς να ξεκινήσεις από την διαδικασία προγραμματισμού του κλειδιού.
Άβαταρ μέλους
By glf
#270781 αχα... καλά θα το τσεκάρω και στο ETIS μπας και βγάλω άκρη. αν και με την Καστανιά, δεν έχω χρόνο για τίποτα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#270783 Tο manual δεν περιγράφει την διαδικασία;
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
#270849 Δε δοκιμαζεις να το προγραμματισεις παλι το κεντρικο κλειδωμα? Μπορει μετα απο την αλλαγη της μπαταριας να ξεσυγχρονιστικε. Το εχω παθει με συναγερμο, αστο πικρα μεγαλη... Πηγα το αυτοκινητο μεχρι να παρω το δευτερο κλειδι λες και το ειχα κλεψει! :lol: Πες μια ποιο μοντελο εχεις μκ2 σωστα?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#270863 Αυτό λέμε να κάνει. :)
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
drdino έγραψε:Αυτό λέμε να κάνει. :)

Oops missed that :s_sorry

Απο οσο ξερω τη διαδικασια απο το mk1 πρεπει να ειναι ιδια και στο μκ2 παει ω εξης.

Ξεκινας με το κλειδι στη θεση ΙΙ.
Γυρνας μεσα σε 5 δευτερολεπτα το κλειδι 4 φορες προς τη θεση δυο και πισω.

Δηλαδη παει καπως ετσι.

Βαζεις κλειδι μεσα.

Γυρνας θεση ΙI.
Ξεκινας πας
1-2-1-2-1-2-1-2-1

Mετα θα ακουστει ενα μπιπ. Πατας οποιοδηποτε κουμπι στο κλειδι και τελος!
Άβαταρ μέλους
By glf
#270915 Ναι ε; θα το ψαξω
Άβαταρ μέλους
By glf
#270973 Το γραφε και το βιβλιαρακι :) ολα καλά. Αρα μάλλον είχε τελειώσει η μπαταρία την πρώτη φορά.