Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#266826 Ωραίος :thumbsup:

Η :inlove: έχει καμιά 500ρια ζευγάρια παπούτσια, σαγιονάρες, γόβες, μπότες κλπ. Πώς οργανώνονται αυτά;
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Dimitris_P έγραψε:Ωραίος :thumbsup:

Η :inlove: έχει καμιά 500ρια ζευγάρια παπούτσια, σαγιονάρες, γόβες, μπότες κλπ. Πώς οργανώνονται αυτά;

Με ένα mail στην Ιμέλντα Μάρκος που είχε 3.000, κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτή, ζεί άραγε ή μας έχει αφήσει χρόνους ?
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#266837 @dimitrisB καλός ο καθρέφτης, ακόμη καλύτερο το είδωλο που φαίνεται στον καθρέφτη... :s_wink

Dimitris_P έγραψε:Η :inlove: έχει καμιά 500ρια ζευγάρια παπούτσια, σαγιονάρες, γόβες, μπότες κλπ. Πώς οργανώνονται αυτά;

Τώρα μας το λες; Κι εμείς τόσο καιρό δουλεύαμε τον Γκεάκο; :lol:

Τα παπούτσια βολεύονται συνήθως σε... παπουτσοθήκες. :rtfm:
Μια μεγάλη και διακριτική παπουτσοθήκη γι' αυτά που φοράει και τα υπόλοιπα (μη μου πείς ότι τα φοράει όλα...) σε κούτες.
Άβαταρ μέλους
By dimviii

πες της να χαρισει τα 300 ζευγαρια που σιγουρα δεν θα φοραει. Να πιασουν και τοπο.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
Pitt έγραψε:@dimitrisB καλός ο καθρέφτης, ακόμη καλύτερο το είδωλο που φαίνεται στον καθρέφτη... :s_wink

:lol: :s_howdy

Oσο για τα γυναικεία αξεσουάρ (τσάντες , παπούτσια, ζώνες ), για 2 γυναίκες στο σπίτι, έγινε ξεχωριστή ντουλάπα 8τμ σε ξεχωριστό χώρο.
Άβυσσος η γυναικεία φιλαρέσκεια... :dizzy:

dimviii έγραψε:πες της να χαρισει τα 300 ζευγαρια που σιγουρα δεν θα φοραει. Να πιασουν και τοπο.

Και όμως. Η μόδα επανέρχεται / 10-15 χρόνια και χρησιμεύουν. Ασε που συχνά έχουν στοιχίσει πολύ περισσότερο απο ένα καλό αυτοκίνητο, οπότε δεν δίνονται εύκολα για ... "απόσυρση" .

Το θέμα είναι οτι ακόμα και στα κουτιά τους, πολλά απ΄αυτά τα είδη καταστρέφονται απ΄το χρόνο και όταν "ανασυρθούν" απ΄το χρονοντούλαπο (της ιστορίας) , διαπιστώνεται πως :thumbsdown: :vava:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#266862 λαθος ποστ.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#266895 Φαγωθηκατε 500 που λέει ο λόγος, είναι πολλά, ξερετε καμία που να εχει μονο 2-3 ζευγάρια;
Άβαταρ μέλους
By nEK
Dimitris_P έγραψε:Φαγωθηκατε 500 που λέει ο λόγος, είναι πολλά, ξερετε καμία που να εχει μονο 2-3 ζευγάρια;

Στην αποθηκη εχω μια ραφιερα με κουτες απο παπουτσια. Ευτυχος προσφατα εκανε εκκαθαριση και ανοιξε λιγο ο τοπος.
Το "κακο" ειναι οτι περιοδικα παντα, ψαχνει για νεα ζευγαρια που βρισκει σε προσφορες.
Παντα κατι λειπει, κατα τς λεγομενα της.
Άβαταρ μέλους
By markvag

Εικόνα

:rtfm: :rtfm: :rtfm:

nEK έγραψε:Παντα κατι λειπει, κατα τς λεγομενα της.

Τι είναι αυτό με τις γυναίκες που έχουν 80000000 απ' όλα, αλλά κάθε μέρα παραπονιούνται πως δεν έχουν ρούχα/παπούτσια να φορέσουν;;;; :rant:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#266949 Αυτό με τον κάδο το εχεις δοκιμάσει; Τα παγκάκια της Καλαμαριάς άνετα;

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By markvag
mirage έγραψε:Αυτό με τον κάδο το εχεις δοκιμάσει; Τα παγκάκια της Καλαμαριάς άνετα;

< Note 2 >

Όχι ( :innocent: ), αλλά έχει κάνει 2 καλές εκκαθαρίσεις και δόθηκαν σε ανθρώπους που τα είχαν περισσότερο ανάγκη... πλέον προσέχουμε για να έχουμε... :iconcool:

Τα παγκάκια καθόλου άνετα, όντως... :innocent: :ninja: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#267037 Σχετικά πρόσφατα ασχολήθηκα και βρήκα στο Amazon ωραιότατα ράφια για παπούτσια με πχ 10 ράφια χ3-4 ζευγάρια ανά ράφι.... Αν υπάρχει χώρος με μερικά τέτοια καλύπτεσαι. Χώρος βέβαια στις προχώ περιπτώσεις σημαίνει ολόκληρο δωμάτιο/αποθήκη κλπ.
Υπάρχουν 2-3 βασικά σχέδια ποιότητες κλπ το καθένα σε διάφορα μεγέθη, Άλλα με ύφασμα άλλα πιο άκαμπτα ξύλινα κλπ. Με πλαστικό ή ξύλινο ή μεταλλικό σκελετό. Και υπάρχουν και οι εύκαμπτες θήκες που είτε τις καρφώνεις στον τοίχο με τα παπούτσια σχεδόν όρθια είτε που κρεμάς σε ράγα (τα λέω τύπου IKEA) αλλά αυτά δεν επαρκούν/συμφέρουν για σοβαρούς αριθμούς.
[ξεκαθαρίζω ότι το μέγεθος που με ενδιέφερε και κατά συνέπεια και ο αριθμός παπουτσικών ουδεμία σχέση έχει με τους αριθμούς που αναφέρονται πιο πριν και για αυτό τελικά βολευτήκαμε μια χαρά με 2 θήκες κρεμαστές από ράγα του IKEA]
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#274089 Πήρα κάτι θήκες από το ΙΚΕΑ και βλέπουμε.

Έχω ένα χαλάκι διάδρομο, 3 x 0.70 νομίζω, για την κουζίνα και ήρθε η ώρα να το πλύνω. Δεν έχω μπανιέρα για να το βάλω. Να πάρω το πιεστικό και να του ρίξω αλύπητα με λίγο tide ;
Μπορείτε να ρωτήσετε τις νοικοκυρές σας τι προτείνουν;
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#274098 Αν είναι χαλί όπως λες, τότε όχι πιεστικό.

Αν είναι καλό χαλί (δύσκολο να είναι, αλλά το αναφέρω) τότε τίναγμα, καθάρισμα με ηλεκτρική και πέρασμα μόνο με πανί βρεγμένο με άσπρο ξύδι.

Αν το χαλί δεν είναι περιωπής, τότε λάστιχο, μαλακή πατόβουρτσα και απορρυπαντικό για χαλιά.

Τον διάδρομο που έχουμε στην κουζίνα (μπροστά στον πάγκο) που όμως δεν είναι χαλί αλλά κάτι σαν κιλίμι, μου τον φέρνει η σύζυγος όταν κατά καιρούς βγάζω το πιεστικό και του δίνω και καταλαβαίνει. Καινούριο γίνεται...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#274117 Ξέρει κανείς αν είναι εύκολο να βάλω ταπετσαρία μόνος μου? Με αγχώνει λίγο η ευθυγράμμιση, και μεταξύ των κομματιών αλλά και με πάτωμα-ταβάνι.

Εδώ ή στα μαστορέματα? :hmmm: