Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#265923 Μπορεί να ακούγεται μ@λακία , όμως θα αισθανομαι κάπως περίεργα να κοιμάμαι το βράδυ και να ψήνεται το φαγητο (από θέμα ασφαλείας εννοώ..).. :oops:
δεν αμφιβάλλω όμως περί του αποτελέσματος και της ευκολίας....
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
gianik έγραψε:Μπορεί να ακούγεται μ@λακία , όμως θα αισθανομαι κάπως περίεργα να κοιμάμαι το βράδυ και να ψήνεται το φαγητο (από θέμα ασφαλείας εννοώ..).. :oops:

κι εγώ

Ωραίο το κοκκινάκι όμως https://www.amazon.co.uk/Morphy-Richard ... B00J3R3YUE
Άβαταρ μέλους
By mirage
gianik έγραψε:Μπορεί να ακούγεται μ@λακία , όμως θα αισθανομαι κάπως περίεργα να κοιμάμαι το βράδυ και να ψήνεται το φαγητο (από θέμα ασφαλείας εννοώ..).. :oops:

Γιάννη πλυντήριο βάζεις το βράδυ;

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#265936 Thanks mirage, τώρα το πρόσεξα, αλλά, ΟΚ, με κάλυψε ο kovathe, γιατί άμα μπεις κι αρχίσεις να χαζεύεις μοντέλα κλπ. δε θα κάνεις δουλειά όλη μέρα :innocent:
Έγινε η παραγγελία, ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#265938 Κι εγω το σκέφτηκα αυτό για την ασφάλεια αλλά απ όσα διάβασα λένε οτι είναι απόλυτα ασφαλές, σαν να καίει μια λάμπα, πολύς κόσμος μάλιστα το αφήνει το πρωι όταν παει για δουλεια και γυρίζει σε έτοιμο μαγειρεμενο μυρωδάτο φαγητό.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#265939 Πρώτα απ όλα λέγεται sous vide, AΣΧΕΤΟΙ, και δεύτερον, ο σωστός ο ΑΝΤΡΙΚΙΟΣ ο χιπστερ το φτιάχνει μόνος του

https://zachandgina.wordpress.com/2016/ ... sous-vide/

Εικόνα

Εικόνα

μγιακωβε, τί θα γίνει με τα θυμιατά στα τοπικούλια μας? :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#265962 Ντριφτερ, λύγισα με αυτό. Very nice.

Ιn other news, τα σπάει όντως το slow cooker. Εγώ πήρα ένα combo χύτρα ταχύτητος/slow cooker κλπ κλπ (insta pot) κι είχα την ίδια αντίδραση που περιέγραψε κι ο kovathe από τη γυναίκα. Μετά από λίγες χρήσεις όμως ένιωσε και την αγάπησε. :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
mirage έγραψε:

Γιάννη πλυντήριο βάζεις το βράδυ;

< Note 2 >

:lol:
πλυντήριο πιάτων βάζω μόνο βράδυ (μιας και έχουμε και νυχτερινο ρεύμα) , πλυντήριο ρούχων όχι γιατί όταν τελειώνει κάνει μπιπ μπιπ για κανά 10' οπότε με ξυπνάει...Νομίζω δεν είναι το ίδιο το να βάλεις πλυντήριο με το να ψήνεις φαί.
@ Kovathe
καλά , το να βάλω το φαγητό εκεί μέσα και να φύγω να πάω στη δουλειά , ούτε 1 στο 1.000.000... :lipsealed:
Επαναλαμβάνω το θέμα είναι ψυχολογικό , πιστεύω μια χαρά πεντανόστιμο φαγητό θα φτιάχνει.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Asimov έγραψε:Thanks mirage, τώρα το πρόσεξα, αλλά, ΟΚ, με κάλυψε ο kovathe, γιατί άμα μπεις κι αρχίσεις να χαζεύεις μοντέλα κλπ. δε θα κάνεις δουλειά όλη μέρα :innocent:
Έγινε η παραγγελία, ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα :thumbsup:

Παρακαλώ, αναμένω πρόσκληση για γευστική δοκιμή.
θα ήθελα χωριάτικο κοτόπουλο με μπάμιες και φέτα Καλαβρύτων... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#265972 Κάνα 10 μέρες λέει το Amazon, για να δούμε...
Μέχρι τότε φέτα Καλαβρύτων από τον Σκλαβενίτη :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
rx8_drifter έγραψε:Πρώτα απ όλα λέγεται sous vide, AΣΧΕΤΟΙ, και δεύτερον, ο σωστός ο ΑΝΤΡΙΚΙΟΣ ο χιπστερ το φτιάχνει μόνος του

https://zachandgina.wordpress.com/2016/ ... sous-vide/

Εικόνα

Εικόνα

μγιακωβε, τί θα γίνει με τα θυμιατά στα τοπικούλια μας? :adminpower:

Πωω κάψιμο το άτομο.....
Άβαταρ μέλους
By markvag
#265984 Κάτι δεν μου κάθεται καλά με το να βάζω σακούλα πλαστική σε ζεστό φούρνο... :hmmm: Σίγουρα είναι μελετημένο, αλλά δεν ξέρω... :hmmm: