dimviii έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:
...Να είσαι σίγουρος πως αν υπήρχε κάτι το μεμπτό, θα είχε σπεύσει η Porsche να αμφισβητίσει τη διαδικασία επειδή της "έκλεψε" τον τίτλο του ταχύτερο 4dr αυτοκινήτου από την Panamera Turbo S. Όπως είχε σπεύσει να αμφισβητίσει το Nissan GT-R.
μην αγχεσαι τζαμπα.Ειπαμε θα δοκιμασουν συντομα το νεο νισμο. Μετα δεν θα εχει σημασια εαν εχει κανει ,31 ή ,29.
Θα ειναι κανα μισολεπτο ταχυτερο το 1700 κιλων γομαρι,και αντε να εξηγησεις τα ανεξηγητα μετα.
Καλυτερα να λετε για χρονους στο Μπαλοκο.
Στη φεραρι για |λογοκρισία| τους εχεις?
@GB
Η Porsche εκανε ΜΙΑ φορα -μεχρι στιγμης και ελπιζω και τελευταια-την χοντρομαλακια να αμφισβητησει τον χρονο του GT-R οταν πρωτοβγηκε, και πηρε χοντρο παλουκι λουκ...
Aς μην τα ξαναλεμε αυτα, ηταν μια μαυρη μερα για ολοκληρο το τμημα μαρκετινγκ της φιρμας.
Οπερ και απο τοτε προσεχει παρα πολυ, και εαν και οταν μπορει, απανταει κατευθειαν με χρονους...
@dimviii
Καπως ετσι οπως τα λες, για την ακριβεια μπορει και ακριβως ετσι...
Οι σχιστοματηδες της Nissan καθε φορα που βγαζουν βελτιωμενη/αναβαθμισμενη εκδοση του GT-R, στο ring για χρονους, στελνουν την ομαδα της Porsche στις κοντινοτερες...τουαλετες με κοψιμο...
Κατα τα αλλα και για ειμαι και λιγο On-topic, ας μην βιαζομαστε, ας κανει πρωτα μια Giulia QV κανονικης παραγωγης με απολυτως εργοστασιακες ρυθμισεις και εξοπλισμο επισημο χρονομετρημενο γυρο και τοτε
μπορει να ξεκινησει το κηνυγι του υπερατου!

), εμένα μου περισσεύει.
) αναρτηση , απλως ανοιγοντας το καπω.