Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
NickTG έγραψε:
italakias έγραψε:Εμεις εδω δεν ειμαστε μαθητες,τι μας ενδιαφερουν αυτα τα θεματα;

Δεν χρειάζεται να μπαίνεις.
Αν θελήσουμε άδεια για τα θέματα που θα ανοίγουμε θα σε ενημερωσουμε.

Το θεμα δεν ειναι αυτο.
Σχεδον ολοι ειμαστε εργαζομενοι και καποιοι ανεργοι.
Να συζητησουμε για πολιτικη,πως θα βγαλουμε λεφτα,για γυναικες,για μπαλα αλλα τωρα να κατσουμε να ασχοληθουμε με τα προβληματα των αλλωνων οταν εχουμε δικα μας ,παει πολυ.
Θα ξοδεψουμε φαια ουσια και δεν πουλανε και στα περιπτερα να παω να αγορασω λιγη αμαλαχειναουμε.
Δλδ μπηκε τωρα ο Εντι147 που αφου ελυσε τα προβληματα της πολιτικης καταστασης στην ελλαδα σου λεει κατσε να λυσω και το θεμα της παιδειας και ψηφιζουμε και αλφα147 για καλυτερο αυτοκινητο εβερ γιατι ειναι δικη μας αποψη οποτε ειναι παντα σωστη.
Και υστερα αφου λυσουμε ολα αυτα τα δυσκολα θεματα απο το πληκτρολογιο,βαζουμε το χερι στη ντσεπη και ειναι τρυπια γιατι εχουμε μπει στο ταμειο ανεργιας και εχουμε να κανουμε μεροκαματο απο το 2009 αμαλαχεινουμε.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#260647 Καλα χτες δεν πλακωθηκες στις μπυρες μετα απο 12ωρη βαρδια;
ΠΟΣΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΑΟΥ;;;;;
Άβαταρ μέλους
By markvag
#260649 Ιταλάκια, αν νοιάζεσαι τόσο πολύ για τη φαιά ουσία που θα ξοδέψουν τα μέλη του φόρουμ ή για τα bytes που θα αποθηκευτούν σ' έναν σέρβερ στην άλλη άκρη του κόσμου, μην κάνεις ανούσια ποστ και μην μπαίνεις σε θέματα που δεν σ' ενδιαφέρουν. :rtfm: :roll:

Κάποιοι εδώ μέσα έχουμε και παιδιά, οπότε μας ενδιαφέρει και μάλιστα πάρα πολύ. Στο λέω ξεκάθαρα γιατί δεν πιστεύω ότι θα το σκεφτόσουν μόνος σου.

edit: Για εμένα δεν υπάρχει πιο ανούσια ασχολία και μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου από το ελ ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, αλλά δεν μπαίνω στο ποδοσφαιρο-θέμα για να κάνω τον έξυπνο... Είναι κάτι που στο συστήνω ανεπιφύλακτα. :)
Τελευταία επεξεργασία από markvag και 27 Μάιος 2016, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By italakias
markvag έγραψε:Ιταλάκια, αν νοιάζεσαι τόσο πολύ για τη φαιά ουσία που θα ξοδέψουν τα μέλη του φόρουμ ή για τα bytes που θα αποθηκευτούν σ' έναν σέρβερ στην άλλη άκρη του κόσμου, μην κάνεις ανούσια ποστ και μην μπαίνεις σε θέματα που δεν σ' ενδιαφέρουν. :rtfm: :roll:

Κάποιοι εδώ μέσα έχουμε και παιδιά, οπότε μας ενδιαφέρει και μάλιστα πάρα πολύ. Στο λέω ξεκάθαρα γιατί δεν πιστεύω ότι θα το σκεφτόσουν μόνος σου.

edit: Για εμένα δεν υπάρχει πιο ανούσια ασχολία και μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου από το ελ ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, αλλά δεν μπαίνω στο ποδοσφαιρο-θέμα για να κάνω τον έξυπνο... Είναι κάτι που στο συστήνω ανεπιφύλακτα. :)

Και μπηκες τωρα στο πετρολχεντφορουμ να συζητησεις για το μελλον των παιδιων σου.
Ασε μας ρε Μαρκο τωρα,απλα σκοτωνεις την ωρα σου.

Και αμα θες να το παμε και στα της παιδειας,παντα μπουρδελο ηταν η παιδεια στην ελλαδα αλλα αυτο δεν εμποδισε καποιους να γινουν μεγαλοι επιστημονες και καποιοι αλλοι να δουλευουν ντελιβερι παρα τα πτυχια τους.
Ξερεις γιατι;
Γιατι ειναι βλακες και αποτυχημενοι Μαρκο.

Και σταματα να μου κανεις τον εξυπνο,μπορω να σκεφτω πολλα περισσοτερα αποτι φανταζεσαι .
Άβαταρ μέλους
By italakias
g8777 έγραψε:Καλα χτες δεν πλακωθηκες στις μπυρες μετα απο 12ωρη βαρδια;
ΠΟΣΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΑΟΥ;;;;;

Ξυπνησα το πρωι ,πηγα στην δουλεια και γυρισα τωρα ταπογευμα.
Ε να μην πιω 3 καιζερ τωρα που αραζω; :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#260673 Italakia αν δεν γουσταρεις το φόρουμ μπορείς να σταματήσεις να γραφείς και να διαβάζεις. Αν δυσκολεύεσαι μπορω να βοηθήσω.

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By trident1971
markvag έγραψε:Κάποιοι εδώ μέσα έχουμε και παιδιά, οπότε μας ενδιαφέρει και μάλιστα πάρα πολύ. Στο λέω ξεκάθαρα γιατί δεν πιστεύω ότι θα το σκεφτόσουν μόνος σου.

ΣΩΣΤΟΣ :rtfm:

italakias έγραψε:Και μπηκες τωρα στο πετρολχεντφορουμ να συζητησεις για το μελλον των παιδιων σου.
Ασε μας ρε Μαρκο τωρα,απλα σκοτωνεις την ωρα σου.

ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ :lol:

Bayern7 έγραψε:τρελό γλέντι σας ρίχνει ο ιταλάκιας :lol: :lol: :iconcool:
απόλαυση :innocent:

:s_rofl
Άβαταρ μέλους
By markvag
italakias έγραψε:Και σταματα να μου κανεις τον εξυπνο,μπορω να σκεφτω πολλα περισσοτερα αποτι φανταζεσαι .

Είμαι σίγουρος γι' αυτό! :s_wink

+

mirage έγραψε:Italakia αν δεν γουσταρεις το φόρουμ μπορείς να σταματήσεις να γραφείς και να διαβάζεις. Αν δυσκολεύεσαι μπορω να βοηθήσω.

< Note 2 >

:s_biggrin