Sent from space >
When the going gets tough, the tough get going
PeterPan έγραψε:Η βλάβη p0404 σε κινητήρα ve fsi 1.4 2005 είναι αισθητήρας λ; Κάτι μου είπε ο μηχανικός ότι υπάρχουν 2 αισθητήρες λ (;!), ένας πριν κ ένας μετά την εξάτμιση...
Sent from space >
bill33 έγραψε:σωστά, καταλύτη εννοούσα...PeterPan έγραψε:Η βλάβη p0404 σε κινητήρα ve fsi 1.4 2005 είναι αισθητήρας λ; Κάτι μου είπε ο μηχανικός ότι υπάρχουν 2 αισθητήρες λ (;!), ένας πριν κ ένας μετά την εξάτμιση...
Sent from space >
Στους προφυλακτήρες;![]()
Εκτός εξάτμισης δύσκολο να έχει λ!!!![]()
![]()
Πριν και μετά τον καταλύτη εννοείς!
PeterPan έγραψε:Η βλάβη p0404 σε κινητήρα ve fsi 1.4 2005 είναι αισθητήρας λ;
PeterPan έγραψε:Κάτι μου είπε ο μηχανικός ότι υπάρχουν 2 αισθητήρες λ (;!), ένας πριν κ ένας μετά ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ...
Dodger έγραψε:Oι αισθητήρες είναι ίδιοι;
drdino έγραψε:EGR δείχνει ο κωδικός. Σχετικά με τους λ, ναι, υπάρχουν 2.
drdino έγραψε:Εξαρτάται τι πρόβλημα έχει. Αν έχει πιάσει μάκα ή/και έχει βουλώσει , μπορεί να βοηθήσει το καθάρισμα.
PeterPan έγραψε:PeterPan έγραψε:ξαφνικά στο γκολφ από τη μία μέρα στην άλλη ακούγεται από την πίσω αριστερά πλευρά ένας θόρυβος όταν περνώ πάνω από λακούβα σαν να χοροπηδούν εργαλεία... έλεγξα το πορτ παγκάζ, τίποτα. σαν να ακούγεται από την ανάρτηση ή την εξάτμιση. αλλά με μια γρήγορη ματιά η εξάτμιση μου φάνηκε σταθερή... πολύ περίεργο μου φάνηκε... στην ισιάδα όλα καλά, κ δεν έχω παρατηρώσει να τραβά κάπου το αμάξι ή να γέρνει... που θα μπορούσε να πάει το μυαλό σας?
τελικά ήταν σπασμένο ελατήριο...
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]