Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By deep purple
#255375 Off the record ΒΕΑΜS, αλλά αν κάνει και το ιταλικό φρενοσύστημα την καριέρα του SBC την βλέπω να πάει άκλαφτη την Τζούλια :lol:
Άβαταρ μέλους
By nass
dimviii έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:
Καινοτομία είναι μια τεχνολογία όταν βρίσκει πρακτική εφαρμογή. Για παράδειγμα το ότι ότι υπάρχει after market άξονας μετάδοσης για το Evo εδώ και 10 χρόνια, δηλαδή καμία σχέση με την κατασκευαστή, εσύ μου το παρουσιάζεις ως τι; Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου.

μα το εχουν βαλει αλλοι σε παραγωγη ΧΡΟΝΙΑ πριν. Καμια καινοτομια.

Nissan 350/370Z
Αν τώρα η καινοτομία είναι ότι είναι sedan :hmmm:

Καινοτομία στην αυτοκινητοβιομηχανία δεν είναι το να εφεύρεις κάτι αλλά (1) να είναι χρήσιμο (2) να το κάνεις προσιτό σε μαζική παραγωγή.
Για το λόγο αυτό δεν είναι καινοτόμα η Alfa Romeo για το "VTEC" αλλά η Honda.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
deep purple έγραψε:Off the record ΒΕΑΜS, αλλά αν κάνει και το ιταλικό φρενοσύστημα την καριέρα του SBC την βλέπω να πάει άκλαφτη την Τζούλια :lol:

Οn the record, ξέχνα ότι ηλιθιότητα κυκλοφόρησε εδώ και στο εξωτερικό γι αυτό το σύστημα.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
BEAMS έγραψε:
deep purple έγραψε:Off the record ΒΕΑΜS, αλλά αν κάνει και το ιταλικό φρενοσύστημα την καριέρα του SBC την βλέπω να πάει άκλαφτη την Τζούλια

Οn the record, ξέχνα ότι ηλιθιότητα κυκλοφόρησε εδώ και στο εξωτερικό γι αυτό το σύστημα.

Από ότι έχει γράψει ο Αλέξανδρος( θα με διορθώσει αν κάνω λάθος) το σύστημα δουλεύει φοβερά στο να προσφέρει ασφαλές φρενάρισμα σε όλες τις συνθήκες ,το θεμα προέκυψε με την μονάδα που παραδίδει το πνεύμα μετα απο κάποιο αριθμό φρεναρισματων.

.
Άβαταρ μέλους
By dimik
BEAMS έγραψε:
deep purple έγραψε:Off the record ΒΕΑΜS, αλλά αν κάνει και το ιταλικό φρενοσύστημα την καριέρα του SBC την βλέπω να πάει άκλαφτη την Τζούλια :lol:

Aρκεί να μην βγάλει πρόβλημα το μπ@ρδελο γιατί μετά ζητάνε κάτι 1500ρια στην αντιπροσωπεία.
Τόσο τουλάχιστον ζήτησαν για μια Ε του 2006. :lol:
Άβαταρ μέλους
By deep purple
#255386 ΒΕΑΜS, τo ξεκαθαρίζω ότι εγώ προσωπικά δεν είχα, από συνάδελφο ιδιοκτήτη μόνο άκουσα για δυσάρεστη εμπειρία από SBC. Ότι διάβασα επιπλέον είναι από εδώ μέσα, θυμάμαι ότι το υπερασπίστηκες και παλαιότερα το σύστημα και επειδή πιστεύω πως κάτι παραπάνω γνωρίζεις, πάω πάσο :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By georgetz
Giuseppe Busso έγραψε:εκτος απο το σανο των evo.uk μην καταπινετε αμασητα και τα δελτια τυπου των οποιων εταιριων.

Giuseppe Busso έγραψε:Πάντως στο δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής

:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
dimik έγραψε:
BEAMS έγραψε:

Aρκεί να μην βγάλει πρόβλημα το μπ@ρδελο γιατί μετά ζητάνε κάτι 1500ρια στην αντιπροσωπεία.
Τόσο τουλάχιστον ζήτησαν για μια Ε του 2006. :lol:

Kαι; Σε αυτοκίνητο 60.000 ζημιά 1500 στη δεκαετία είναι σχεδόν τίποτα. Εκτός εάν είπε κανένας, πως η συντήρηση ενός τέτοιου αυτοκινήτου θα είναι αντίστοιχη ενός παπιού.
Όποιος παίρνει τέτοια αυτοκίνητα είτε καινούρια είτε μεταχειρισμένα και δεν λαμβάνει υπ όψιν του συντήρηση και πιθανές ζημιές, καλά να πάθει ότι κι αν πάθει.
Μου έδινε πολύ γνωστός μου πελάτης και φίλος πέρυσι το χειμώνα μια τέτοια ολόιδια στα 12 χιλιάρικα και τα λέφτα όποτε έχω
Εικόνα

με 140κ χλμ φυλαγμένη παρέα με άλλα πέντε θηρία σε κλιματιζόμενο γκαράζ. Το αυτοκίνητο ήταν Χ Α Ρ Τ Ι.
Και το τεκμήριο να κάλυπτα πόσο παλαβός θα ήμουν να του έλεγα ναι;
Κάτσε να δεις όμως τι έχει να γίνει με όλες τις κοπελίτσες και όλους τους μαλακουάρδους όταν θα αρχίσουν να σκάνε τα DPF σε κάτι ντιζελάκια του πωπού που αγόρασαν και τους βάζουν πετρέλαια απ όπου να ναι. Εκεί να δεις εγκεφαλικά. 'Αλλο λοιπόν να σου ζητήσει 2000 το θεριό από πάνω και άλλο να στα ζητήσει κανένα κόρσα CDTi Pafilas Edition.
Άβαταρ μέλους
By Vagnar
#255419 Τα DPF έχουν αρχίσει να σκάνε, οπότε με €150 απενεργοποίηση και αφαίρεση και στα παπάργια μας τα καυσαέρια, γιατί δικό μας είναι το αμάξι οτι θέλουμε κάνουμε. (έχει γραφτεί σε άλλο φόρουμ)
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
Vagnar έγραψε:Τα DPF έχουν αρχίσει να σκάνε, οπότε με €150 απενεργοποίηση και αφαίρεση και στα παπάργια μας τα καυσαέρια, γιατί δικό μας είναι το αμάξι οτι θέλουμε κάνουμε. (έχει γραφτεί σε άλλο φόρουμ)

Aυτόν τον ξεπλένη που το έγραψε έπρεπε να τον ξέρουμε και να παρακαλάμε να πάθει απόφραξη πνευμόνων. Νοσηλεία στο Σωτηρία σε ράτζο δίπλα στον καυστήρα προδιαγραφών Euro 0 και ξεβούλωμα στα πνευμόνια του με συρματόβουρτσα :twisted: .
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:
Και στις δικές μας συμβαίνει όταν φρενάρεις.

Α, ΟΚ... ανησύχησα... δεν φρενάρω με στριμένους τροχούς... :lol: Άμα έμαθες να οδηγείς με γαλλικό έμαθες και να μην φρενάρεις στη στροφή... :lol: :lol:

REALZEUS έγραψε:
ΥΓ: Ένα καλό ESP δεν είναι εχθρός. Δεν ξέρω τι σε έπιασε με αυτό το θέμα.

Βαρβατίλα... :inlove: :inlove: Καταλαβαίνεις βέβαια ότι αυτή η συζήτηση γίνεται καλύτερα συνοδεία αλκοόλ... :innocent: :lol: :lol:

Giuseppe Busso έγραψε:
Ισχύει. Γιατί ρε Μάρκο έτσι;
Θες να δούμε τι ισχύει στην περίπτωση των αυτοκινήτων της Ferrari; Απαγορεύει ουσιαστικά την απενεργοποίηση όλων των ηλεκτρονικών (CST off) σε δημόσιο δρόμο. Αυτοί δεν ξέρουν δηλαδή;

Μίλα ρε Δία :rtfm:

Ε, καλά... σε φερράρι κι εγώ δεν θα τ' ακουμπούσα... :lol: :lol: Θα ήθελα 3 σώβρακα / χλμ... :lol: :lol:

Όπως έχω γράψει πάρα πολλές φορές, ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ δεν ισχυρίζομαι ότι θα στρίψω καλύτερα χωρίς ESP ή ακόμα και γρηγορότερα ή ασφαλέστερα... ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ αυτό όμως είναι τελείως αδιάφορο όταν θα πάρω το αμάξι απλά για να το ευχαριστηθώ. Η οδήγηση που ευχαριστιέμαι ΕΓΩ δεν είναι η γρήγορη με γραμμές που θα γράψει τον μικρότερο δυνατό χρόνο. :rtfm: :) Και τότε θέλω απλά να ξέρω το δρόμο και να έχω χώρο... και να μην κρατάει και πολύ καλά... :innocent: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
BEAMS έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:

Integrated Braking System (IBS)
The world's first integrated braking system debuts on the Alfa Romeo Giulia, replacing a traditional system of electronic stability control (ESC) and brake booster for even more instantaneous braking responsiveness. The innovative electromechanical system improves braking performance through a faster increase in pressure and makes it possible to vary brake feel jointly with the Alfa DNA Pro system. As a result, this lightweight technological solution delivers new levels of brake response and stopping distance.

Θεωρώ πως πυροβολούν τα πόδια τους γράφοντας τέτοιες |λογοκρισία| πριν ακόμα καλά καλά αρχίσει η διάθεση όλης της γκάμας στους αγοραστές και η κρίση της στους δρόμους. Που στο διάλο το είδανε το worlds first σε τέτοια φρένα;
Αυτό δεν το έχουν δει;
Εικόνα
14 χρόνια πριν by wire σύστημα με όλα τα χαρακτηριστικά που λέει πως βάζει πρώτη φορά η Άλφα. Μέχρι και αυτόματο σύστημα για να βγάζει τα νερά από τους δίσκους είχε.

@BEAMS
Προσωπικά αν με ρωτάς δεν έχω φρενάρει με το SBC, πόσο μάλλον με το IBS που παρουσιάζει τώρα η Alfa Romeo.

Πάντως στη σελίδα τους το παρουσιάζουν ως παγκόσμια πρεμιέρα

http://www.alfaromeo.com/vehicles/giulia#technology

INTEGRATED BRAKE SYSTEM (IBS)
A WORLD PREMIERE FOR THE AUTOMOTIVE MARKET
New Giulia debuts, as a worldwide premier, the innovative electromechanical system which combines stability control and the traditional brake system components. The Integrated Brake System not only guarantees an important weight optimization and a reduction of ABS vibration, but also provides an immediate brake pedal feedback and a record braking distance: from 100 km/h a 0 in 38.5 meters.

Και αναρωτιέμαι αν αυτό το σύστημα που λες είναι ίδιο με αυτό που παρουσιάζει η Alfa Romeo.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
nass έγραψε:
dimviii έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:
Καινοτομία είναι μια τεχνολογία όταν βρίσκει πρακτική εφαρμογή. Για παράδειγμα το ότι ότι υπάρχει after market άξονας μετάδοσης για το Evo εδώ και 10 χρόνια, δηλαδή καμία σχέση με την κατασκευαστή, εσύ μου το παρουσιάζεις ως τι; Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου.

μα το εχουν βαλει αλλοι σε παραγωγη ΧΡΟΝΙΑ πριν. Καμια καινοτομια.

Nissan 350/370Z
Αν τώρα η καινοτομία είναι ότι είναι sedan :hmmm:

Καινοτομία στην αυτοκινητοβιομηχανία δεν είναι το να εφεύρεις κάτι αλλά (1) να είναι χρήσιμο (2) να το κάνεις προσιτό σε μαζική παραγωγή.
Για το λόγο αυτό δεν είναι καινοτόμα η Alfa Romeo για το "VTEC" αλλά η Honda.

Και το RX-8 είχε άξονα από ανθρακόνημα.
Εδώ η εφαρμογή γίνεται σε ένα premium sedan από την πιο απλή έκδοση ως την κορυφαία.
Και η Lancia είχε τον Triflux στα ECV1/ECV2 αλλά η Volkswagen το έκανε σύστημα μαζικής παραγωγής.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
georgetz έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:εκτος απο το σανο των evo.uk μην καταπινετε αμασητα και τα δελτια τυπου των οποιων εταιριων.

Giuseppe Busso έγραψε:Πάντως στο δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής

:hmmm:

Με την ΠΗΓΗ evo.co.uk μίλησες να μας πουν από που έμαθαν ότι ο V6TT Alfa Romeo είναι ένας "κομμένος" <---sic V8 488GTB;;; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
georgetz έγραψε:
...Ο κινητήρας επίσης , βούηξε ο τόπος οτι είναι cut εκδοχή του κινητήρα της 488 , όχι California.
Τάδε έφη Evo.co.uk

Σε ποιο αρθρο ακριβως το γραφει αυτο? Βαζεις ενα link, και την προταση που το αναφερει? Ψαχνω στο evo και δεν εχω βρει κατι... :hmmm: