Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#251235 m'aresei pou telika ligo i' polu oloi pairnoun auto pou tous axizei :roll:

oi exaireseis.... exairountai kai einai ekei gia na epibebaiwnoun ton kanona :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#251335 Το κάψιμο του Ιούδα. Χρόνια είχα να το δω, αλλά ο μικρός ξετρελαθηκε!
Εικόνα

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By nass
#251369 Μου αρέσει που χτες αργά το απόγευμα έκαψα μισό ρεζερβουάρ :superman: με τελείως αντικοινωνικές ταχύτητες :innocent: προς Σούνιο και Λαύριο
Μου αρέσει που θυμήθηκα τι ωραία δουλεύει το SAYC :metalo: όταν πατάς το γκάζι
Δεν μου αρέσει που η ειδική του Αγ. Κωνσταντίνου έχει γεμίσει λακούβες :x
Δεν μου αρέσει που στο γυρισμό έπεσα πάνω στον επιτάφιο της Αγ. Μαρίνας και αφού περίμενα κολλημένος κανά 20λεπτο αναγκάστηκα να γυρίσω από κάτι κωλοδρόμους από Καλύβια-Κορωπί :s_bored
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#251376 Η περιοχή γύρω από το Λαύριο έχει πολλά ωραία κομμάτια που μπορείς να ευχαριστηθείς οδήγηση, πέραν της κλασικής διαδρομής Βουλιαγμένη-Σούνιο.
Πλάκα,Συντέρινα, το κατέβασμα από Κερατέα προς Κακιά Θάλασσα, διαδρομές γύρω από το χωριό του Κουβαρά, Κουβαράς-Αυλάκι ενώ έχει γίνει και ο νέος περιφερειακός που
ξεκινάει μετά το Λαγονήσι και καταλήγει στη Λ. Λαυρίου στο ύψος του Μαρκόπουλο.Διαδρομή πολύ πατημένη με απλωτά S των 150+
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#252446 Δε αρέσει και δε μπορώ να χωνέψω με τίποτα από την Κυριακή το μεσημέρι, ότι ο 77χρονος πατέρας του ενός κολλητού μου θυμήθηκε φέτος να ξαναφτιάξει "εκρηκτικά" με αποτέλεσμα φυσικά να χάσει το δεξί του χέρι απ' τον καρπό και κάτω! Πραγματικά απίστευτο αλλά και εξοργιστικό ταυτόχρονα! :rant:

Κατά τα άλλα best Pascha ever! :metalo: Θα μου πάρει μέρες να συνέλθω πλήρως αλλά άξιζε τον κόπο!
Άβαταρ μέλους
By fokion
#252450 Δε μ' αρεσει να αλλαζω αντλια "ακαθαρτων" απογεματιατικα.....................

Αν μη τι αλλο τελος καλο μπορουμε να ξαναβαλουμε πλυντιρια.....
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#252452 Δεν μου αρέσει που ένα τόσο ωραίο επάγγελμα, όπως αυτό του μηχανικού αυτοκινήτων, που κάποιοι το έχουμε ή θα θέλαμε να το έχουμε σαν χόμπι, κάποιοι θα θέλαμε να είχαμε το χώρο και τα εργαλεία, να είναι τόσο βρώμικο και συμφεροντολογικό.
Σε βλέπουν μόνο σαν ευρώ από την κορφή ως τα νύχια. Δεν θέλω να διανοηθώ πόσο |λογοκρισία| σε θεωρούν αν δεν έχεις καμία επαφή με το "άθλημα".
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#252455 Γενικα καθε τι που αφορα επισκευες. Απλα πατανε στον φοβο του αλλου οτι κατι μπορει να παει στραβα αν παει κατι λαθος. Απο σιδερο μεχρι αυτοκινητο