g8777 έγραψε:Pitt μην μου πεις ότι ηχογραφεις τις κλησεις σου.Πες μου ότι απλά είδες ότι παίρνουν από call center και πάτησες rec.
Για το δούλεμα διαφωνώ. Δεν δουλεύεις την εταιρεία εκείνη τη στιγμή, ούτε φαινεσαι εξυπνοτερις. Απασχολεις έναν υπάλληλο των 300€ που έχει κάποιον υπεύθυνο να του πρηζει τα παπαρια πάνω από το κεφάλι του. Καταλαβαίνω ότι είναι μεγάλος ο πειρασμός, αλλά βάλε τον εαυτό σου στη θέση του.
Δεν ενδιαφέρομαι και τέλος. Όσον αφορά τα κινητα, caller ID και call blacklist. Τερμα.
Το τηλέφωνο του σπιτιού έχει τηλεφωνητή και μπορώ εύκολα να καταγράψω μια συζήτηση αν χρειασθεί. Τα call centers έχουν αριθμούς είτε Αθηνών είτε (παλαιότερα) με απόκρυψη. Έχω συγγενείς στην Αθήνα και τα τηλέφωνά τους τα θυμάμαι και εκτός αυτού, όταν καλούν στην οθόνη φαίνεται το ονομά τους. Όταν λοιπόν καλούν από άγνωστο αριθμό Αθηνών και αρχίζουν τα "Καλημέεεεεερα σαααας", είμαι ήδη ψυλλιασμένος, καταγράφω την συνομιλία και τους ενημερώνω γι’ αυτό. Δεν γίνεται όμως πλέον. Έχουν σταματήσει.
Στην δουλειά παίρνουν συχνά και όπως είπα πολλές φορές αν δεν έχω δουλειά το διασκεδάζω.
Σέβομαι την δουλειά τους, στο βαθμό που και αυτοί σέβονται εμένα.
- Καλημέεεεεερα σαααας...
- Καλημέρα.
- Σας τηλεφωνούμε από την Forthnet και επειδή είστε διακεκριμένος πελάτης μας, θέλουμε να σας κάνουμε μια προσφορά.
- Παρακαλώ, πείτε μου.
- Σας προσφέρουμε απεριόριστα τηλεφωνήματα σε κινητά εντελώς δωρεάν.
- Δεκτή η προσφορά σας, ευχαριστώ. Προφανώς δωρεάν σημαίνει ότι δεν θα πληρώνω περισσότερα απ΄ότι πληρώνω τώρα. Σωστά;
- Έτσι ακριβώς! Θα μπορείτε να καλείτε όσα κινητά θέλετε χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.
- Πολύ ωραία, προχωρήστε.
- Πρέπει να σας ενημερώσω ότι αντί για 29,90€ που πληρώνετε τώρα, θα πληρώνετε 39,90€.
Όχι πείτε μου, το θέλει ο κώλος του τύπου το δούλεμα, ή δεν το θέλει;

Πες μου ότι απλά είδες ότι παίρνουν από call center και πάτησες rec.
rotest: