ετσι νομιζω.
δεν ειναι λυση το να απεχεις.
Προφανως ομως ο καθενας κανει ο,τι νομιζει.
Ευτυχως αυτο μας εχει απομεινει
Anonymous Founder έγραψε:
Οπότε, το δικό μου #fact είναι πως θα ψηφίζω μικρά κόμματα ή καθόλου κόμματα (αν δεν υπάρχει κάποιο που με εκφράζει έστω σε κάποιο βαθμό). Και δεν θεωρώ την ψήφο μου χαμένη. Και στην τελική, την προτιμώ χαμένη, παρά να την δώσω σε κάποιους που θα αρχίσουν τις κωλοτούμπες άμα τη εκλογή τους.
) πανίσχυρους διακρατικούς σχηματισμούς όπως το νάτο;Anonymous Founder έγραψε:Δημήτρη, είτε γίνεσαι Πόντιος Πιλάτος, είτε γίνεσαι συνυπεύθυνος. Εγώ προτιμώ να είμαι στην πρώτη περίπτωση, ειδικά όταν ΞΕΡΩ τι μέρος του λόγου είναι ο καθένας τους.
Κάποιοι λέγανε πως κακώς κάποιοι εξ ημών δώσαμε δικαίωμα στον ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει, αφού φαινόταν πως ήταν "τσίρκο".
Ε, δηλαδή η ΝΔ τώρα φαίνεται σαν σοβαρή λύση; Λυπάμαι, αλλά δεν πείθομαι. Ας πάνε και οι δυο τους σε μονοψήφια ποσοστά, μέχρι να βγει ένα νέο κόμμα. Καμία χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη, δες πρόσφατα Ισπανία, Πορτογαλλία, Βέλγιο, κυβερνήθηκαν για μεγάλα διαστήματα με υπηρεσιακές κυβερνήσεις (και του Παπαδήμου, τέτοια ήταν).
Το να δώσουμε ξανά λευκή επιταγή στα δικά μας κόμματα εξουσίας, ειλικρινά το θεωρώ την χειρότερη λύση. Θεωρώ πιο υγιές στην παρούσα φάση η επόμενη Βουλή να έχει 10 ή 12 κόμματα με ποσοστά γύρω στο 10% για να καταλάβουν όλοι όσοι κυβέρνησαν πως τα ψέμματα τελείωσαν και πως ο λαός τους βαρέθηκε.
Δεν υπαρχει λυση… οχι απο μηδενιστικη μανιοκαταθλιψη… δεν υπαρχει λυση γιατι υπαρχουν παρα πολλα αντικρουόμενα συντεχνιακα κλπ συμφέροντα…
EDDIE_147 έγραψε:Διαφορετικά θα υποστούμε τις μαρτυρικές συνέπειες από 30 χρόνια αμορφωσιάς και έλλειψης παιδείας.
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ το δέχομαι πως η πολιτική έρχεται απέξω και συμφωνώ πως ο Κούλης σαφώς και είναι καταλληλότερος από τον Τσίπρα να την εφαρμόσει, γιατί βρίσκεται πιο κοντά ιδεολογικά σε αυτήν, άρα θέλω να πω την πιστεύει και ο ίδιος ως ένα βαθμό.
Σε αυτό συμφωνώ απολύτως λοιπόν.
Εκεί που διαφωνώ, είναι με την συγκεκριμένη πολιτική!![]()
Οπότε, δεν θα ψηφίσω κανέναν που θέλει να την εφαρμόσει, θα ψηφίσω αυτούς που ΔΕΝ θέλουν να την εφαρμόσουν.
pik. έγραψε:Να διαφωνισω οτι η ΝΔ απετυχε αν μου επιτρεπεις
Δεν πετυχε,συμφωνοι,αλλά σκατα δεν τα εκανε.Προσπαθουσε.
kubiak έγραψε:
Αυτό που ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ αποτυγχάνει είναι το πολιτικό μας σύστημα...
Νίκος Παππάς έγραψε:Χαμενη θεωρω την ψηφο που δεν δικαιωνει την επιλογη της, οπως να ψηφισεις ενα κομμα για καποιες θεσεις του και να μην κανει αυτα για τα οποια εκλεχτηκε.

Νίκος Παππάς έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:
Οπότε, το δικό μου #fact είναι πως θα ψηφίζω μικρά κόμματα ή καθόλου κόμματα (αν δεν υπάρχει κάποιο που με εκφράζει έστω σε κάποιο βαθμό). Και δεν θεωρώ την ψήφο μου χαμένη. Και στην τελική, την προτιμώ χαμένη, παρά να την δώσω σε κάποιους που θα αρχίσουν τις κωλοτούμπες άμα τη εκλογή τους.
Χαμενη θεωρω την ψηφο που δεν δικαιωνει την επιλογη της, οπως να ψηφισεις ενα κομμα για καποιες θεσεις του και να μην κανει αυτα για τα οποια εκλεχτηκε.
Anonymous Founder έγραψε:Δημήτρη, είτε γίνεσαι Πόντιος Πιλάτος, είτε γίνεσαι συνυπεύθυνος. Εγώ προτιμώ να είμαι στην πρώτη περίπτωση, ειδικά όταν ΞΕΡΩ τι μέρος του λόγου είναι ο καθένας τους.
Κάποιοι λέγανε πως κακώς κάποιοι εξ ημών δώσαμε δικαίωμα στον ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει, αφού φαινόταν πως ήταν "τσίρκο".
Ε, δηλαδή η ΝΔ τώρα φαίνεται σαν σοβαρή λύση; Λυπάμαι, αλλά δεν πείθομαι. Ας πάνε και οι δυο τους σε μονοψήφια ποσοστά, μέχρι να βγει ένα νέο κόμμα. Καμία χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη, δες πρόσφατα Ισπανία, Πορτογαλλία, Βέλγιο, κυβερνήθηκαν για μεγάλα διαστήματα με υπηρεσιακές κυβερνήσεις (και του Παπαδήμου, τέτοια ήταν).
Το να δώσουμε ξανά λευκή επιταγή στα δικά μας κόμματα εξουσίας, ειλικρινά το θεωρώ την χειρότερη λύση. Θεωρώ πιο υγιές στην παρούσα φάση η επόμενη Βουλή να έχει 10 ή 12 κόμματα με ποσοστά γύρω στο 10% για να καταλάβουν όλοι όσοι κυβέρνησαν πως τα ψέμματα τελείωσαν και πως ο λαός τους βαρέθηκε.
Τελικά υπάρχουν και χειρότερα από εμάς. :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]